A
apidrone
Гостин
starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
Да, само заборавив да го наведам изворот
--- надополнето: 31 август 2013 во 19:22 ---
Затоа и го ставив во цитат.
Ај се надевам ќе ме демантира,ама место Вучко треба да се покуша еднаш со Љоренте или Кваљарела од прва минута.Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте
Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте
Ај се надевам ќе ме демантира,ама место Вучко треба да се покуша еднаш со Љоренте или Кваљарела од прва минута.Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте
Вучко играше доста добро со Лацио во финалето и во првото со Самп. Нема причина да не стартува.
Не се тренинзите во прашање Вучинич е голем фактор во градењето на акциите и играта како и на поврзвањето на нападот со средината и бекојте често т.е. стално паѓа долу и ја прима топката или ја гради па ја пушта
Против Лацио во купот сите играја добро, а против самп првото нигде го немаше ќе ми извиниш
И овие двајца би можеле доста добро да изиграт,па дури и по некој гол да датама изгледа пак оваја сезона ќе си играме кладилница x-1 или x-2 во зависност дали играме дома или гости
Не оди то така, ете денес обрати внимание пази го само него онака со чиста гла па ќе праме муабетЕпа според ова ај да ги играме Лихт,Видал и Погба шпицој па нека ги поврзва Вучинич оти и онака не се сеќавам кога последно примил топка во шеснајсетник или барем на 20 метра од гол
Некои добри линкови Господ здравје да ви даде.![]()
Токму така тоа му е улогата иако нема многу постигнато голови многу значи во создавањето голови премногу ризик би имале ако играат Лоренте-Тевез во тимот двајца нови играчи тешко дека ќе се снајдатНе се тренинзите во прашање Вучинич е голем фактор во градењето на акциите и играта како и на поврзвањето на нападот со средината и бекојте често т.е. стално паѓа долу и ја прима топката или ја гради па ја пушта
Не се тренинзите во прашање Вучинич е голем фактор во градењето на акциите и играта како и на поврзвањето на нападот со средината и бекојте често т.е. стално паѓа долу и ја прима топката или ја гради па ја пушта
Не не. Го прочитав.Ти да не го напиша?