Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic

Ај се надевам ќе ме демантира,ама место Вучко треба да се покуша еднаш со Љоренте или Кваљарела од прва минута.Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте

Ај се надевам ќе ме демантира,ама место Вучко треба да се покуша еднаш со Љоренте или Кваљарела од прва минута.Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте

Вучко играше доста добро со Лацио во финалето и во првото со Самп. Нема причина да не стартува.

Стварно не ми е јасно шо прај по тренинзи толку голем кредит шо има кај Конте

Одмара
2fe8418dc2596718b3c94891683b6d66.gif

Не се тренинзите во прашање Вучинич е голем фактор во градењето на акциите и играта како и на поврзвањето на нападот со средината и бекојте често т.е. стално паѓа долу и ја прима топката или ја гради па ја пушта

Вучко играше доста добро со Лацио во финалето и во првото со Самп. Нема причина да не стартува.

Против Лацио во купот сите играја добро, а против самп првото нигде го немаше ќе ми извиниш :D
И овие двајца би можеле доста добро да изиграт,па дури и по некој гол да дат :eek: ама изгледа пак оваја сезона ќе си играме кладилница x-1 или x-2 во зависност дали играме дома или гости
--- надополнето: 31 август 2013 во 20:18 ---
Не се тренинзите во прашање Вучинич е голем фактор во градењето на акциите и играта како и на поврзвањето на нападот со средината и бекојте често т.е. стално паѓа долу и ја прима топката или ја гради па ја пушта

Епа според ова ај да ги играме Лихт,Видал и Погба шпицој па нека ги поврзва Вучинич оти и онака не се сеќавам кога последно примил топка во шеснајсетник или барем на 20 метра од гол

Против Лацио во купот сите играја добро, а против самп првото нигде го немаше ќе ми извиниш :D
И овие двајца би можеле доста добро да изиграт,па дури и по некој гол да дат :eek: ама изгледа пак оваја сезона ќе си играме кладилница x-1 или x-2 во зависност дали играме дома или гости

Улогата на Вучинич во овај Јуве никогаш не била да дава голови туку да ја задржи топката да помогни во градењето на акциите и да тргни човек на себе тоа и Конте го кажа кај него напаѓачите не играат класика само за голови давање туку имат др функција. Конте го гледа тимот како една единица а не како поделен на делови напад, средина,одбрана :)
--- надополнето: 31 август 2013 во 20:22 ---
Епа според ова ај да ги играме Лихт,Видал и Погба шпицој па нека ги поврзва Вучинич оти и онака не се сеќавам кога последно примил топка во шеснајсетник или барем на 20 метра од гол
Не оди то така, ете денес обрати внимание пази го само него онака со чиста гла па ќе праме муабет :)

Некои добри линкови Господ здравје да ви даде. :D

Токму така тоа му е улогата иако нема многу постигнато голови многу значи во создавањето голови премногу ризик би имале ако играат Лоренте-Тевез во тимот двајца нови играчи тешко дека ќе се снајдат

значи за тоа сега слабо правиме акции за разлика од предпрошлата сезона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom