Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
20130720_lotito_mano.jpg

:rolleyes:

Сакам ова да го видам оваа сезона

Buffon
Lichtsteiner Barzagli/Bonucci Chiellini Kolarov (pls)
Vidal Pirlo Marchisio
Pogba
Tevez Vucinic

--- надополнето: 20 август 2013 во 03:31 ---

wTF o_O

Бонучи е премногу мек играч во дуел, треба малце пожесток да биде да крши нозе, како Монтеро на времето... :LOL:

Бонучи е премногу мек играч во дуел, треба малце пожесток да биде да крши нозе, како Монтеро на времето... :LOL:
Киелини крши нозе за двајцата, а богами и за Барѕаљи :ROFLMAO:. А според тоа колку што сум го следел и во Торино и во пријателскиве натпревари, Огбона е вистински ѕвер, и сигуерн сум дека местото на Барѕаљи и те како е загрозено.

Киелини крши нозе за двајцата, а богами и за Барѕаљи :ROFLMAO:. А според тоа колку што сум го следел и во Торино и во пријателскиве натпревари, Огбона е вистински ѕвер, и сигуерн сум дека местото на Барѕаљи и те како е загрозено.
Огбона годинава ќе биде џокер од клупа. Но одговара поголема конкуренција, така и Џорџо,Бони и Барзаљи ќе даваат максимум, зошто кај Конте никој нема гарантиран првотимски статус.

Кваљарела наводно ги договарал условите со Вест Хем. Проблемот бил тоа што Вест Хем го барале на позајмица со можност за откуп, додека Јуве сакале да го продадат веднаш.

1)Кваљарела ги договорил условите со Вест Хем, сега работата се сведува на двата тима да најдат заеднички јазик. (Тандем во напад.... Кваљарела - Керол и во позадина Даунинг :pos: )
2)Евертон и Удинезе се тепаат за Мароне.... јас мислам дека ќе заврши во Удине пред се заради добриот однос Ањели - Поцо
3)На Рома сме им понудиле размена Матри-Маркињо
4)Продолжува сапуницата наречена "Ештон во Сандерленд"

Накратко,Вучко му вика на Пепе да ја шутира он,после му се смее демек ќе ја шутне во трибина,му вика сакаш да дадеш гол?

5 сек. после Пепе дава гол од слободен:D и го ремети после, му вика за к*р не ме бива а?кој те е*е ,ти кажав дека ќе го дадам:pos:

Не е добро дури до толку како Монтеро, :)

Одличен е Бонучи, не ги прави киксовите како во првите 1 и пол сезона и баш ми се допаѓа како игра еден на еден. Позиционирањето му е одлично, а да не зборуваме за важноста која ја има во започнувањето на акцијата. Иако и Огбона ми се допадна многу како играше, па така имаме 4 страшни централни дефанзивци.

Не е добро дури до толку како Монтеро, :)

Одличен е Бонучи, не ги прави киксовите како во првите 1 и пол сезона и баш ми се допаѓа како игра еден на еден. Позиционирањето му е одлично, а да не зборуваме за важноста која ја има во започнувањето на акцијата. Иако и Огбона ми се допадна многу како играше, па така имаме 4 страшни централни дефанзивци.

Бонучи е мајстор, знае да ја чита играта, придонесува во започнувањето на акциите , алли на моменти е премногу нежен . Посебно 1-1 кога играчот му бега на страна , у такви случаеви, секогаш пробува нешто да изведе, се врти , и го пормашува тајмингот на уклизување.Единствена слабост му е тоа .
--- надополнето: 20 август 2013 во 17:19 ---
Незнам зошто го потценувате Касерес....

Мартин реално има квалитет да биде првотимец , само оваа трио финкционира беспрекорно сега засега,па затоа нема толку простор за него.

Незнам зошто го потценувате Касерес....

Касерес многу повеќе мене ми се допаѓа кога игра десно, а не централна одбрана. Како што гледаш имаме доволно играчи таму, па нека го фрлат Исла во ѓубре и Падоин да игра по 5 мин. на секој 5 натпревари, а Касерес редовно кога ќе биде потребно да го менува Лихштајнер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom