Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Киелини крши нозе за двајцата, а богами и за БарѕаљиБонучи е премногу мек играч во дуел, треба малце пожесток да биде да крши нозе, како Монтеро на времето...![]()
Огбона годинава ќе биде џокер од клупа. Но одговара поголема конкуренција, така и Џорџо,Бони и Барзаљи ќе даваат максимум, зошто кај Конте никој нема гарантиран првотимски статус.Киелини крши нозе за двајцата, а богами и за Барѕаљи. А според тоа колку што сум го следел и во Торино и во пријателскиве натпревари, Огбона е вистински ѕвер, и сигуерн сум дека местото на Барѕаљи и те како е загрозено.
Бонучи е премногу мек играч во дуел, треба малце пожесток да биде да крши нозе, како Монтеро на времето...![]()
Не е добро дури до толку како Монтеро,
Одличен е Бонучи, не ги прави киксовите како во првите 1 и пол сезона и баш ми се допаѓа како игра еден на еден. Позиционирањето му е одлично, а да не зборуваме за важноста која ја има во започнувањето на акцијата. Иако и Огбона ми се допадна многу како играше, па така имаме 4 страшни централни дефанзивци.
Незнам зошто го потценувате Касерес....
Незнам зошто го потценувате Касерес....