Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е прилично долга пауза, па и додека влезе у ритам, ништо чудно Погба да му го фати местото за првава полусезона...

Тамам за гадните мечој на стартот во Серија А и за почетокот од ЛШ.

Како и да е ова е златна прилика за Погба да се наметни кај Конте.

Сега ќе се осети отсуството на Маркизо најпоќе само ете на почеток е фала богу не е покасно во клучен момент, брзо опоравување Маркизио :)

Сега ќе се види разликата во играта со и без Маркисио... а Погба е добар, море не добар , одличен е , ама нез дали во континуитет ќе може да пружа добри партии.

_0f929d22fccd7333737beaa3f3b34010.gif

Сега ќе се види разликата во играта со и без Маркисио... а Погба е добар, море не добар , одличен е , ама нез дали во континуитет ќе може да пружа добри партии.

И да не пружа добри партии Погба, имаме премногу играчи за ротација, а Конте може и да менува формации во зависност кој на која позиција игра.

Голмани - 3 играчи

Одбрана - 10 играчи

Средина - 10 играчи

Напаѓачи - 6/7 играчи

Тука ги имам ставено и играчи како Лихт на пример што можат да играат и во одбрана и во средина. Така да оваа повреда на Маркизио ќе биде дополнителен мотив, играчите да се покажат кај Конте

Сега ќе се осети отсуството на Маркизо најпоќе само ете на почеток е фала богу не е покасно во клучен момент, брзо опоравување Маркизио :)
Јас мислам дека нема да се осети отсуството, поради Погба, кој полека но сигурно се претвора во класа играч, и со правилен развој сум убеден дека ќе биде многу подобар од Патрик Виеира. Мора паметно да се игра со овој играч, особено што агент му е Раиола.

Бонучи со двајца од водачите на Drughi:

PxTgn1u.jpg

Од дете од школата на интер, до Јуве ултрас... на моменти ме вади од кожа и знае да иреагира трапаво и аматерски, али го има срцето, има муда , и има Јуве менталитет.Сто пати сум рекол, пак ќе повторам, Бони е матријал за капитенска лента (y)
--- надополнето: 19 август 2013 во 23:13 ---
Јас мислам дека нема да се осети отсуството, поради Погба, кој полека но сигурно се претвора во класа играч, и со правилен развој сум убеден дека ќе биде многу подобар од Патрик Виеира. Мора паметно да се игра со овој играч, особено што агент му е Раиола.

Бонучи со двајца од водачите на Drughi:

PxTgn1u.jpg

Кико лајкот ти е само за сликата :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom