Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно почнувам да се сомневам во врска со тебе :cautious:...

Абе јас кога викам дека он е Марота, а вие не ми верувате...:icon_lol:

Инаку Марота нека го дава што побрзо суртокон кај интерашине и онака никад не го почитувал Јувентус како клуб. Со тие пари, да си го земеме Коларов, па Господ да не види :pipi:

Сериозно почнувам да се сомневам во врска со тебе :cautious:...

хаха Зошто :D ?
--- надополнето: 5 јули 2013 во 20:10 ---
Џакерини ги одби шпекулациите и можните трансфери за во Њукасл и Ссандерленд сакал да остане и да игра во Јуве

ете сега излезе дури на фудбал италиа

DeviAngel напиша:
There are reports Stevan Jovetic has turned down a move to Napoli, as the Fiorentina star continues to want Juventus.

Jovetic had been named as one of the potential replacements for Edinson Cavani if the €63m move to PSG goes through.

However, this evening Sky Sport Italia claim Jovetic rejected out of hand the opportunity to discuss terms with Napoli.

It remains to be seen whether Fiorentina will pursue negotiations with the Partenopei, but at the moment the Montenegro international seems determined to wait for Juventus.

This is a tricky tactic, as the Viola have repeatedly stated they will not release him to Juve for less than €30m cash.

As for Napoli, they are now more likely to turn towards Manchester City centre-forward Edin Dzeko.

ете и од не фудбал италиа :D

]Stevan Jovetic is closest to Juventus. The Bianconeri and Jovetic have agreed on personal terms. Clubs have yet to agree on a price. (SKY)

Џакерини ги одби шпекулациите и можните трансфери за во Њукасл и Ссандерленд сакал да остане и да игра во Јуве

Еве еден благодарен фудбалер, што не му смета да седи на клупа, а после купов на конфедерацииве може да побара друг клуб и да има првотимски статус. Ми се плаче кога ќе видам дека во тимот имаме играч како Исла мамето негово да му го...

Гросо се враќа во Јуве како асистент на Примаверата.

Еве еден благодарен фудбалер, што не му смета да седи на клупа, а после купов на конфедерацииве може да побара друг клуб и да има првотимски статус. Ми се плаче кога ќе видам дека во тимот имаме играч како Исла мамето негово да му го...

Koj е тој Исла бе не ме зезај. Де Чеље боље изигра од него сезонава ... Имал една јака сезона во Удинезе и после ми бил јак играч .. Исти такво ко Красич, една сезона ќе ја изигра на ниво после труп невиден беше а сега нигде го нема..

Koj е тој Исла бе не ме зезај. Де Чеље боље изигра од него сезонава ... Имал една јака сезона во Удинезе и после ми бил јак играч .. Исти такво ко Красич, една сезона ќе ја изигра на ниво после труп невиден беше а сега нигде го нема..

Исла и Асамоа беа земени исклучиво колку да се заебават со Интер. Еднио успеа тука,другио не,и толку.

Ако иде во Ливерпул ќе почнам и за нив од втор план да навивам :icon_mrgr:
Паоло Uno di noi не го даваме бе!!

Уште Јоветиќ да дојде Матри во аут и нападот комплет како никогаш досега...Огбона во одбраната и Коларов ако дојдат + некој од средината може и одиме до 32 титула и ЛШ :)

Славната Сузи Кембел од Фудбал Италиа која патем е болна по милан :)

Interactions
    1. 1146cfe562431a6bdda9c5258b135a1e_normal.png
      Dejan Cvektovski@DejanCvektovski
      @SusyCampanale Do you think that Juve will get Jovetic to considering Viola reduced their asking price and started negotiations?
      Collapse

4:17 AM - 1 Jul 13 · Details
    2. Susy_Campanale_normal.jpg
      Susy Campanale@SusyCampanale
      @DejanCvektovski I hope not. They should leave some players to other clubs!

Dejan Cvektovski@DejanCvektovski
      51s
      @SusyCampanale Well after today;s rejection(Napoli) he will either join us after Vuci/Matri leave or next season as free agent.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom