Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мисијата е завршена .. завршивме со натпреварувањето во глупавиот куп :)

1.Сериозно мислиш дека може тоа јавно да се изјави?може да ако се има муда и ако се каже ние идеме на титула во Серија А другото ќе биде во втор план
2.Кој прв тим бе? (Manninger,Lanzafame,Camiller,Libertazzi,Traore-кој настапија,и да не ги редам на клупа младичите шо седеа)не зборам само за овој натпревар и да е комбиниран сепак се ставаат првотимци за кој стравуваме да не се повредат
3.Тоа зависи од тебе дечко,јас очекувам победа од 2 гола разлика не бе бато, не зависи од мене зависи од серијава наша
4.Ти не си нормален,сериозномое мислење, не мора веднаш да се :vozbud:.Дај просветли не нас,а и карикатирата од тренер како го нарекуваш, кој требаше да игра место кого,тактика според тебе,формација ово оно.дај аргумент , побогу. И за крај мислиш дека Бенитез требаше да се донесе? Алегри? Гасперини....кој е твоето идеално решение...да можеби имав некое мислење на почетокот дека Бенитез можеби ќе беше добро решение но секој може да погреши во проценките, никој не е Баба Ванѓа.А за тоа дека пак Дел Нери нешто ќе освои има време ќе видеме, да не испадне дека ќе бидеме на крај на одличното барем 4то место..
Поздрав, бидете малку реални и самокритични:smir:

Јувее срам за Италјанскиот фудбал,да не можиш во 5 утакмици со второ и треторазредни екипи да победиш ниедна тоа е :kesa:

sramota!! od Lech ispagate ma daj be...

отпаднавте од Лех тоа е реалноста :))) ejjjjj Лех

Од вакви како вас ми се КЕЊА!
Па не за друго по втор пат пишува хах.

Гледајте си за вас, не сум крив јас што си ја ставил на ливче.

Сега со Катанија, маме им јебем, немат пораз сезонава на домашен терен, е сега ке имат. Играме во Недела 20:45.

Del Neri: Eliminacija boli, ali nismo trebali da igramo Trener Juventusa Luiđi Del Neri izjavio je posle eliminacije Juventusa iz Lige Evrope da je ekipa na prethodnim mečevima prokockala svoje šanse, a da meč protiv Leha u Poznanju nije trebala da igra zbog izuzetno loših vremenskih uslova. Izmerena temperatura od -12 stepeni Celzijusa u Poljskoj navela je Italijane da zatraže odlaganje, ali UEFA nije bila raspoložena za ustupak pa je meč u Poznanju odgran u gotovo hokejaškim uslovima.

Iako je igrao dosta dobro i stvarao šanse, Juve na kraju nije uspeo da zabeleži trijumf koji bi ga doveo na prag druge faze, dok Del Neri tvrdi da je šansa ispušena na prethodnim mečevima.

“Šanse za plasman ispustili smo na nekim prethodnim mečevima, između ostalog i protiv Leha i Sitija kod kuće (3:3, 1:1). Eliminacija boli, a ne znam šta drugo da kažem osim da smo dali sve od sebe. Imali smo 6, 7 lepih prilika za gol i mislim da smo zaslužili pobedu, ali je fudbal režirao drugačiji finiš. Na kraju krajeva, mislim da je ovo bio meč koji nije trebalo da se odigra, ako se ima u vidu kakve su bile vremenske prilike”, rekao je Del Neri.
изјавата на дел нери после натпреварот

Момци незнам за вас ама ја сум задоволен од резултатов со оглед на тоа што искрено посакував да не продолжиме да се напнуваме во купов идиотски. Може стварно првава постава делуеше као идемо на победа ама според тоа што заприметив момциве и немаја некоја желба за победа освен во последните 10 минути, а и немаше да биде фер да им ја заебеме прославата на Лех со оглед на тоа дека на -100 се собрале 60.000+ :).

А за падобранците не ни сакам да ги коментирам поготово овја гоки со коментариве што не се ни за реплицирање ...

Абе реално сезонава да се пласираме во ЛШ ќе биде успех сепак многу работи требаат за скудето.Да се откупат Кваљарела и Аквилани ќе се врати Буфон плус нови инвестиции догодина па тогаш јураме на титули!

Искрено и подобро што не одиме понатака,ке си цепаме во калчото колку можеме подобро и тоа е :) на двете места немаше шанса да издржиме.

Завршивме со ова натпреварување инаку реално гледано немаме состав за повеќе фронта,јас оваа година не ни очекувам титула туку само сакам да се пласираме во Лига на Шампиони и до крајот да биде интересно првенството т.е. да има борба за титулата меѓу повеќе екипи.Фино ала фине Форца Јувентус.

Абе реално сезонава да се пласираме во ЛШ ќе биде успех сепак многу работи требаат за скудето.Да се откупат Кваљарела и Аквилани ќе се врати Буфон плус нови инвестиции догодина па тогаш јураме на титули!
тимов треба да се засили со центарфор(по можност двајца зимава) и ќе има шанса да се бори за Скудетото....другите фаворити се зафатени и во еврокуповите,така да ќе има киксеви ГАРАНТ кои ќе треба да се искористат....ако видиш баш против фаворитите за титулата Јувентус игра најдобро....

бев задоволен со пораз вечерва,ама и нерешено збрка работа,Лех навистина не знаеше што со топката,но голот од прекин им донесе важен бод за пласман понатаму(имало Господ :cuc:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom