Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да е Марота малце по курназ би му текнало дека за супер цена може да донесе напаѓач што во нашиот тим би експлодирал и супер би се снашол.Зборот ми е за Демба Ба.
За тој ке бараат најмалку 15 милиони евра ,а ние сигурно нема да ги имаме на располагање во јануари бидејки како што се зборува сме го земале некој од ботафого за 4,2 милиони евра .
Најдобра варианта е а 7 милиони евра Љоренте или Дрогба беспари !

За тој ке бараат најмалку 15 милиони евра ,а ние сигурно нема да ги имаме на располагање во јануари бидејки како што се зборува сме го земале некој од ботафого за 4,2 милиони евра .
Најдобра варианта е а 7 милиони евра Љоренте или Дрогба беспари !
Грешка си. Кој ќе даде 7 може да си го носи. Проблемот е што има некој проблем со колената и најмала повреда е доста да му ја заврши кариерата. Пред да дојде во Њукасл падна лекарски во Стоук поради тоа. Затоа и ретко кој се интересира за него, досеа иначе ќе беше во друг тим.

Грешка си. Кој ќе даде 7 може да си го носи. Проблемот е што има некој проблем со колената и најмала повреда е доста да му ја заврши кариерата. Пред да дојде во Њукасл падна лекарски во Стоук поради тоа. Затоа и ретко кој се интересира за него, досеа иначе ќе беше во друг тим.
Е за ова незнаев иначе стварно како фудбалер многу ми праи мерак.Предобро се гради и секогаш од прва шутира.Мислам дека би се вклопил во нападот со Вучинич/Џовинко и те како. :)

Е за ова незнаев иначе стварно како фудбалер многу ми праи мерак.Предобро се гради и секогаш од прва шутира.Мислам дека би се вклопил во нападот со Вучинич/Џовинко и те како. :)
Слушај го девојчето експерт е за премиер лига !

Се ми се чини дека во Јуни ќе го видиме новиот напаѓач на Јуве :LOL:

Уф не да е цар, ама секоја утакмица му била коцка со кариерата според докторите од Вест Хем. Сисе можете да пробате, тој е и поверсатилен од Ба, може и на крило.

Уф не да е цар, ама секоја утакмица му била коцка со кариерата според докторите од Вест Хем. Сисе можете да пробате, тој е и поверсатилен од Ба, може и на крило.
А и двајцата да ги земеме па и ако се повреди некој, пак имаме пет други напаѓачи:)

Јакинта е тука хахахахаа,
Овој го заборавив, значи шест биле, сосе двајцава од Њукасл би биле осум. Замисли го нападот: Сисе, Демба Ба, Вучко, Џовинко, Бентднер, Матри, Кваљарела, Јакинта. Цел тим ќе може да склопиме од напаѓачи. Формација 1-1-8:)

Овој го заборавив, значи шест биле, сосе двајцава од Њукасл би биле осум. Замисли го нападот: Сисе, Демба Ба, Вучко, Џовинко, Бентднер, Матри, Кваљарела, Јакинта. Цел тим ќе може да склопиме од напаѓачи. Формација 1-1-8:)
хахах да не може човек да се изнагледа,од талентирано поталентирано дали да почнеме од Јакинта а да завршиме со Бентнер....нозе ке искршат гол да дадат .(можеби и ке влезе некоја залутана и без потреба на њутнови закони на физиката !

Moe mislenje za zimskiov transfer period : Da se proba da se zeme Lorente za 7mil ako ne se uspee vrakjame edno dete Imobile ili Boakye ( Gabiadani go nemam gledano zatoa ne e spomnat) i terame taka pa na leto ke mu ja mislime :). Se ujacuva odbranata da nemozat da pisnat drugive ete Peluso se spomnuva i nekoj si Doria koj spored youtube e dobar! :) i toa e toa za transfer periodot.Sigurno nema da ima golemo ime toa ke se ocekuva na leto kade sto vekje ke se imaat pari i normalno e da se ocekuva nekoj ubiec (Let's hope for Falcao:D)

Не знам зашто не го вракат Алберто Маси кој е на позајмица во Про Верцели ! Детето е супер...кога више Киелеини е повреден нека го вратат него,не да го купат Пелусо на пример,за да на крај на сезона да го продадат :D

Според Италијанските медиуми тргнавме пак по лепотанов а и тој сака да се врати :

185180hp2.jpg

BOAKYE gol za Sassuolo , 23 ' vo tek 1-0 :)

Treba od slednata sezona da go vratime:) Neka ostane ushte 6 meseci vo Sassuolo , potoa odma kaj nas:)
Dovolno e , dobil golemo iskustvo :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom