- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.875
- Поени од реакции
- 4.140
Според италијанските медиуми Бонучи е нов играч на Јувентус. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажете си вие што сакате али Зампарини е во право донекаде, и во право е дека нас очајно ни треба Кјаер.
И 7 да сме голем кур, си навиваме за ЈУВЕ и ќе останеме до крај со него, знаеш што е најинтересно во целава оваа ситуација тоа што пред 2006 кога интер беше да не кажам ама за 3 класи подоле од ЈУВЕ никаде ги немаше комуњариве, еве сега се први и пак немаат навивачи како нас, а работата со нас е тоа што и кога сме биле први ЈУВЕНТУС имал многу навивачи а и сега кога сме во најголемите гомна од постоењето на клубот имаме најмногу навивачи во Италија, тоа е она што ги нервира интерашите, Јуве и Милан се институција, се останато е со ограничен рок на траење.Teшко на Јувентус како име и традиција со оваа стока :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Наредна година 7мо место пак не ни бега:Бонучи, Кјаер Маер, Пепе, Мартинез ма све у лепе пизде материне еден асолен играч несакаат да купат маме им ебем, не се салам што прават.
Господ нека му е на помош на клубов и наредна година ќе кинеме нерви со недораснат тренер за титули и копиљаци од Бари, Комо, Цитадела,Кремонезе,Пиза...........ај ај ај:kesa::kesa::kesa::kesa:
Италија ПРЕЗАСЛУЖЕНО дома си одат а Липи изгледа во некој филм е влезен и е закочен во 2006 епа не е секој ден Велигден , извини братче:bip::bip::bip:
Уште тој фали и баба му :pos2:
"За радување oва", сега нареден кој е?Јас мислам Паломбо:pos2: За грев сме :kesa:Според италијанските медиуми Бонучи е нов играч на Јувентус. . .
Во ред е сето тоа но неможам да поднесам некој да се заебава со клубот, тоа ме боли.Јас зошто мислиш дека сум гневен, сигурно дека го сакам а не дека го мразам и тешко ми паѓа што негледам излез од гомна зошто секој нареден потег што го прават е полош и полош.Јас сум песимиста мое право па нека повелат нека ме демантираат и изненадат.И 7 да сме голем кур, си навиваме за ЈУВЕ и ќе останеме до крај со него, знаеш што е најинтересно во целава оваа ситуација тоа што пред 2006 кога интер беше да не кажам ама за 3 класи подоле од ЈУВЕ никаде ги немаше комуњариве, еве сега се први и пак немаат навивачи како нас, а работата со нас е тоа што и кога сме биле први ЈУВЕНТУС имал многу навивачи а и сега кога сме во најголемите гомна од постоењето на клубот имаме најмногу навивачи во Италија, тоа е она што ги нервира интерашите, Јуве и Милан се институција, се останато е со ограничен рок на траење.
Немора за мене ништо да прават, само ми е жал да не го палат стадионот пак од премногу радост.А вие што сте многу оптимисти ќе ве видам кога ќе почне сезоната и секој натпревар поединачно ќе им карате мајки на играчите кои ама баш ич не се виновни што управата ги носи недоквакани во ШАМПИОНСКИ ТИМ а не во Ф.К. Свирипичино.А зошто мислиш дека толку се засегнати од твојот песимизам, и дека првото што ке се з`гнат да го направат ке биде да те демантираат ?
Го цитирам Молинаро :
“Екипата ни е добра (зборува за Штудгарт) , тоа е една добра група , но доаѓање на еден играч како Григера ќе даде нешто повеќе , искуство и квалитет на тимот “
Го цитирам Молинаро :
“Екипата ни е добра (зборува за Штудгарт) , тоа е една добра група , но доаѓање на еден играч како Григера ќе даде нешто повеќе , искуство и квалитет на тимот “
Луд лик е Молинаро жими се![]()
Инаку Скај јавува дека работата за Бонучи е дефинитивно завршена, се очекува само официјалната вест. Ај со среќа нека е!![]()