Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажете си вие што сакате али Зампарини е во право донекаде, и во право е дека нас очајно ни треба Кјаер.

Нема муабет дека е добар и сите тие ствари, ама мотивот на Зампарини да излезе со таа изјава е тоа што Јуве не сака да му плати толку пари колку што бара за Кјаер. Кјаер за година-две ќе прерасне во топ 3 дефанзивци во Европа, а ние си тераме со италијанци во тим :wink:

Ебате дрвата ебате, со таа мизерна игра не ни заслужуија да одат напред!

Teшко на Јувентус како име и традиција со оваа стока :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Наредна година 7мо место пак не ни бега:Бонучи, Кјаер Маер, Пепе, Мартинез ма све у лепе пизде материне еден асолен играч несакаат да купат маме им ебем, не се салам што прават.
Господ нека му е на помош на клубов и наредна година ќе кинеме нерви со недораснат тренер за титули и копиљаци од Бари, Комо, Цитадела,Кремонезе,Пиза...........ај ај ај:kesa::kesa::kesa::kesa:
Италија ПРЕЗАСЛУЖЕНО дома си одат а Липи изгледа во некој филм е влезен и е закочен во 2006 епа не е секој ден Велигден , извини братче:bip::bip::bip:

Уште тој фали и баба му :pos2:
И 7 да сме голем кур, си навиваме за ЈУВЕ и ќе останеме до крај со него, знаеш што е најинтересно во целава оваа ситуација тоа што пред 2006 кога интер беше да не кажам ама за 3 класи подоле од ЈУВЕ никаде ги немаше комуњариве, еве сега се први и пак немаат навивачи како нас, а работата со нас е тоа што и кога сме биле први ЈУВЕНТУС имал многу навивачи а и сега кога сме во најголемите гомна од постоењето на клубот имаме најмногу навивачи во Италија, тоа е она што ги нервира интерашите, Јуве и Милан се институција, се останато е со ограничен рок на траење.

Според италијанските медиуми Бонучи е нов играч на Јувентус. . .
"За радување oва", сега нареден кој е?Јас мислам Паломбо:pos2: За грев сме :kesa:

И 7 да сме голем кур, си навиваме за ЈУВЕ и ќе останеме до крај со него, знаеш што е најинтересно во целава оваа ситуација тоа што пред 2006 кога интер беше да не кажам ама за 3 класи подоле од ЈУВЕ никаде ги немаше комуњариве, еве сега се први и пак немаат навивачи како нас, а работата со нас е тоа што и кога сме биле први ЈУВЕНТУС имал многу навивачи а и сега кога сме во најголемите гомна од постоењето на клубот имаме најмногу навивачи во Италија, тоа е она што ги нервира интерашите, Јуве и Милан се институција, се останато е со ограничен рок на траење.
Во ред е сето тоа но неможам да поднесам некој да се заебава со клубот, тоа ме боли.Јас зошто мислиш дека сум гневен, сигурно дека го сакам а не дека го мразам и тешко ми паѓа што негледам излез од гомна зошто секој нареден потег што го прават е полош и полош.Јас сум песимиста мое право па нека повелат нека ме демантираат и изненадат.

А зошто мислиш дека толку се засегнати од твојот песимизам, и дека првото што ке се з`гнат да го направат ке биде да те демантираат ?

juventus ce gi prdade po se izgleda tiago i groso vo atletiko i ce go kupe riera
super vest spored mene riera igraese za spanskata reprezentacija i ni dade gol vo skopje ,sakam da kazam vrede ugracot i toa za samo 7-8 miliona
sramota e juventus da dava 12 miliona za martinez a da ne saka da dade 7 miliona za candreva
more so bidna so caseres ?

А зошто мислиш дека толку се засегнати од твојот песимизам, и дека првото што ке се з`гнат да го направат ке биде да те демантираат ?
Немора за мене ништо да прават, само ми е жал да не го палат стадионот пак од премногу радост.А вие што сте многу оптимисти ќе ве видам кога ќе почне сезоната и секој натпревар поединачно ќе им карате мајки на играчите кои ама баш ич не се виновни што управата ги носи недоквакани во ШАМПИОНСКИ ТИМ а не во Ф.К. Свирипичино.

Поздрав и не се замарај многу со мене гледај сега кој нареден талент ќе го земиме од Цитадела:salut:

Момци незнам шо толку се замарате со тие трансферите, зошти виа го купиле а требело другиот ... заебите таа работа. За да биде Јувентус тоа шо беше пред да го наместат у сериа б треба минимум да се гради уште 2-3 сезони, ЈЕБИГА и така знајме дека нема пари а и последната сезона тимот беше воден од луѓе шо наместо да го напреднат уште толку го уназадија тимот. Сега најважно е да се мења нешто, да има по некој напредок а добро се почна со смена на цела гарнитура и тренинг центар, за друго како што реков ќе биде малку по малку. Оваа сезона ја му давам на Јуве максимум 4-то место па на крајот би сакал да ме демантират со нешто повеќе :smir:

Ај да напишам и за Италија нешто оти на друго место гледам има ногу дечишта шо ногу се умеат у фудбал и само кога Италија губе че почнат да лаат. И покрај поништениот гол шо уште не се знае дали беше офсајд или не и не признаениот гол шо очигледно беше дека Шкртел надвор од линијата а извади сепак иако сум за Италија мислам дека заслужено си испаднаа (да беше Балотели немаше да испаднат :pos2: ) само незнам шо толку се ке*а против Италија мислиш лебот им го зима , ако не навиваш за некој тим или репрезентација кој к*рац мора да се испоке*аш у нивни фан клуб остај ги тие шо си навиват да си развиват дискусија... незнам али никад не сум јадел тарана у друг фан клуб :toe:

А да си го земаме Хонда што ќе кажете..? Дечкото прикажува одлични игри на СП.:vozbud:

Го цитирам Молинаро :

“Екипата ни е добра (зборува за Штудгарт) , тоа е една добра група , но доаѓање на еден играч како Григера ќе даде нешто повеќе , искуство и квалитет на тимот “

Го цитирам Молинаро :

“Екипата ни е добра (зборува за Штудгарт) , тоа е една добра група , но доаѓање на еден играч како Григера ќе даде нешто повеќе , искуство и квалитет на тимот “

Утре во медиумите- Григера:„Во Јуве е добро, но во Штудгарт е екипата“. :pos2::pos2:

Го цитирам Молинаро :

Луд лик е Молинаро жими се :pos: :pos:

Инаку Скај јавува дека работата за Бонучи е дефинитивно завршена, се очекува само официјалната вест. Ај со среќа нека е! :)

Луд лик е Молинаро жими се :pos: :pos:

Инаку Скај јавува дека работата за Бонучи е дефинитивно завршена, се очекува само официјалната вест. Ај со среќа нека е! :)

Џорџо-Бонучи ,осигурана централната дефанзива за наредни 10+ години, само да се официјализира...

Инаку Марота за сите песимисти па и плачковци дека Јуве НЕМА ПАРИ за трансфери!!!

Бепе Марота:
Отворени сме за бизнис,многу работи веќе се случуваат,но има уште многу,и за купување, но и за продавање на играчи.Не е време да спомнувам имиња,но ќе имаме уште многу нови имиња. :back:

Не смеат да го продадат Диего ... ќе остане Јуве без лидер . Сигурен сум дека Диего ќе блесне доколку остане и нели е срамота на Хамбург да му дадеме еден ваков неверојатен играч за двајца второкласни играчи и да му се уништи кариерата , мора да остане

во Диего нема ни Л од лидер , така да , не му давајте епитети за кои уште треба да изеде фурни леб ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom