Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе остај тоа, таман се израдував што заврши кошмаров од сезона, тие закажале пријателки меч:pos2:. Изгледа не им беше доста.

Сакат уште кошмари да ни приредат.:pos2:

Дај со Вардар нека закажат пријателска ќе се напуни градски плус тесна утакмица ќе биде

сега се уклучивам и - ШТО Е БЕ ОВА 2-0 од овие?!?! :icon_eek:

edit: 3-0 :kesa:

Абе остај тоа, таман се израдував што заврши кошмаров од сезона, тие закажале пријателки меч. Изгледа не им беше доста.
Се шпекулира дека Јуве ќе добие 10-12 милиони евра чиста заработка од престојот во САД и Канада.Натпреваров нема никакво значење, и е организиран чисто од маркетиншки цели.

Добра лекција ни одржаа.Честита нека им е победата на американците.

сега се уклучивам и - ШТО Е БЕ ОВА 2-0 од овие?!?! :icon_eek:
Јас сега се исклучувам. Ако морав цела сезона да пиздам сега не морам. 3-0 од екипа која по квалитет е ко Вадуз од Лихтенштајн. Кога ќе размислам и ние не сме подобри.

Се шпекулира дека Јуве ќе добие 10-12 милиони евра чиста заработка од престојот во САД и Канада.Натпреваров нема никакво значење, и е организиран чисто од маркетиншки цели.

Ме интересира колку ке престојуваат у САД и зошто уште е закерони тренер,од кога почнува Дел нери?

Ме интересира колку ке престојуваат у САД и зошто уште е закерони тренер,од кога почнува Дел нери?

Закерони е до 1 јуни, а Дел нери од 1 јули мислам.

Голманов е GG, кој и да е.

Алелујаа Амаури погодиии :kesa:

Иначе утамицата катастрофаа знам дека нема никакво значење ама до толку слабо да се одиграа...да веруваме дека ке се напраам драстични промени бидејки тешко ни се пишува

немој некој некад од фан клубов да ми го пофали оној Де Кењле.каква патарушка е дечкото ни самиот не е свесен.под итно да се отпушти,веламд а се отпушти не да се продаде.Макар и 2 милиони да му дадат да се почасти.
А Амаури сеа му текна да игра фудбал,на 23 мај.:smir:

еве до кај го донесе комерцијата фудбалот,што ако тие 10тина милиони се ставени на победа на американците и се триплирани?! мора да се изнајди начин играчите да играат за процент или некоја слична награда,вака добиваш 3 милиони и ако сакаш играш ако не одмарај си неколку години од договорот.....парите уништиле буквално се на овој свет,пред 10тина години на мета дојде и фудбалот да дојди,така да побитно е да бидиш во ТОП 10 на богатите отколку трофеите....

еве до кај го донесе комерцијата фудбалот,што ако тие 10тина милиони се ставени на победа на американците и се триплирани?! мора да се изнајди начин играчите да играат за процент или некоја слична награда,вака добиваш 3 милиони и ако сакаш играш ако не одмарај си неколку години од договорот.....парите уништиле буквално се на овој свет,пред 10тина години на мета дојде и фудбалот да дојди,така да побитно е да бидиш во ТОП 10 на богатите отколку трофеите....
Како не бе брат.Ја минатава сезона не прочитав изјава на Блан во која макар еднаш не се спомнаа финансиите на клубот.Веќе преку глава ми се тие финансии.Нека се игра мерачки фудбал,убав за око,атрактивен.А аналогно на тоа,ќе има и пари ...

Вчера вечерта во Торино со нож бил прободен навивач на Јувентус. Инцидентот се случил по тепачка помеѓу навивачи на Интер и Јувентус. Главната причина била маичката што ја носеше Матераци за време на прославата на титулата.

Браво кретенууу, бравооо. Уште поголемо браво за твоето микронско мозоче! Можеби не му јасно, но тукушто индиректно одзема човечки живот! Баш ме интересира дали ќе почувствува барем малку вина за ваквиов инцидент?
И да, како би се чувствувал ако ова му се случеше на неговото дете/ брат/ татко !?

Вчера вечерта во Торино со нож бил прободен навивач на Јувентус. Инцидентот се случил по тепачка помеѓу навивачи на Интер и Јувентус. Главната причина била маичката што ја носеше Матераци за време на прославата на титулата.

Браво кретенууу, бравооо. Уште поголемо браво за твоето микронско мозоче! Можеби не му јасно, но тукушто индиректно одзема човечки живот! Баш ме интересира дали ќе почувствува барем малку вина за ваквиов инцидент?
И да, како би се чувствувал ако ова му се случеше на неговото дете/ брат/ татко !?
Хахахаха ...
Наместо да си го слави успехот,тој се комплексира со нас.И немојте да ми кажете дека уште не лечите комплекси наречени „Јувентус’,бидејки сте премногу прозирни и што и да кажете - лажете.Црно-белата фобија ќе ве прати до крајот на вашите животи ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom