Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку е ова точно ( а се надевам дека е) значи еден дел од работата за следната сезона е завршен со доаѓањето на Ањели и на Бенитез и ќе остане само уште играчите да се изберат кои ќе бидат дел од тимот следната сезона. Џеко имаше очајна сезона можам да кажам за разлика од лани така да верувам дека би дошол во Јуве ако понудат 30М што лично мислам дека е многу пари за него реално би било пола ама ај ќе видиме :smir:

Aко во 33 натпревари дадеш 21 гол е очајно,што ќе речиш за Амаури??

Џеко имал очајна сезона , а моментално е најдобар стрелец во лигата ... јавете во сител да го прочитаат ова во бисери на мудроста :tv:

Џеко е најкорисен играч во бундеслигата засега со 21 гол и 10 асистенции ...

Џеко имал очајна сезона , а моментално е најдобар стрелец во лигата ... јавете во сител да го прочитаат ова во бисери на мудроста :tv:

Џеко е најкорисен играч во бундеслигата засега со 21 гол и 10 асистенции ...

А нас ни требаат такви играчи.Ние да имавме играч кој ке дадеше 21 гол сезонава ние ке бевме 2 или 3 место хаха.Ама немаме таков и мн слаба реализација имаме во нападот и затоа сме +3 ми се чини додека интер е +36 хаха.Џеко ако даде 21 гол во Јуве следната сезона Тогаш:vozbud::vozbud: WELCOME DZEKO.

Џеко е кока кола за Амаури и Трезеге заедно може и јакинта

Џеко е кока кола за Амаури и Трезеге заедно може и јакинта

Абе он е како кола ама ако не ги појачаат СООДВЕТНО другите позиции знаеш шо ке биде брат?
2cii3xe.jpg

Е ова ке биде.....

Бљан ќе навивал за Интер во финалето.
Јуве смена Претседател, навивачите на Јуве протестираа пред натпреварот Интер-Јуве, цел стадион го свиркаше Блан на натпреварот против Бари, а тој прва изјава што ја дава во тој период е дека ќе го поддржува Интер во финалето на ЛШ. :tapp:

Јуве смена Претседател, навивачите на Јуве протестираа пред натпреварот Интер-Јуве, цел стадион го свиркаше Блан на натпреварот против Бари, а тој прва изјава што ја дава во тој период е дека ќе го поддржува Интер во финалето на ЛШ. :tapp:

Добро е надежен е хахаа.Слушнал изгледа дека германците ја тицаат италија за 4тото место за лига на шампиони и сега сватил дека е боље ако интер тепа за италија.Само тоа веќе не е важно за јувентус.Он треба да мисли за првото место во италија следната сезона а не за 4тото дали ке носи во лига на шампиони.Нека си гледа финансиите таму он и нека не се замара има кој да мисли за фудбалот сега.

Forza Andrea Agneli.....forza la juve aleeeee...

ако победи Баерн во финалето,Сериа А губи место за во ЛШ,изјавата е поврзана со тоа,меѓутоа човеков треба пред СЕ да се залага за клубот кој го претставува!!! е тука затајуваше цело време.......последните резултати се случуваа и поради овај фактор-Јуве го раководеа луѓе кои не знаеја да го ценат овој бренд,меѓутоа работите се сменуваат на подобро,за среќа:smir:

ако победи Баерн во финалето,Сериа А губи место за во ЛШ,изјавата е поврзана со тоа,меѓутоа човеков треба пред СЕ да се залага за клубот кој го претставува!!! е тука затајуваше цело време.......последните резултати се случуваа и поради овај фактор-Јуве го раководеа луѓе кои не знаеја да го ценат овој бренд,меѓутоа работите се сменуваат на подобро,за среќа:smir:

Јасно, ама како Претседател на Јуве, треба да знае дека одговорот тоа прашање треба дипломатски да го одбегне, чисто од почит кон своите навивачи!

Јасно, ама како Претседател на Јуве, треба да знае дека одговорот тоа прашање треба дипломатски да го одбегне, чисто од почит кон своите навивачи!
затоа напоменав дека треба повеќе да си гледа дворот,пошто го запоставија некое време....направи си го тимот,па после коментирај за другите,годинава Јуве играше најслаб фудбал од когаго пратам воопшто!!! нас ни е интерес борба за титули,значи на тоа 4то место не смее ни да се помислува!!! ај за среќа вистински луѓе почнаа да доаѓаат во клубот-па да видиме

Џеко по се изгледа ќе го напушти клубот во кој се прослави,значи трката по него започнува....

Абе не се замарајте со овој тип више.Од сега Andrea ши ке рече тоа гледам само.Он е човекот.Од овој не очекувајте ништо паметно да излезе се виде неговото и како дипломат и како претседател шо напраи.У истоија ке ја има запишано оваа година како најлоша сезона на јувентус така да....No coment.Ина4е шо се однесува до интер и да тепаат и да изгубат ама баш ме ЗАБОЛЕ.Само резултатите на Јувентус ме интересираат.Лига на шампиони не гледа по оваа глупа елиминација на барса.2 гратис голчиња за интер и еден недосуден пенал и додајте уште поништеинот гол на барса ни кажува колку е фер ова натпреварување.А финале со автобуси пред гол поставување не ми се гледа.Кога јуве ке игра тогаш ке гледам не ме занима нишо друго..

Тоа е тим како волфсбург ќе изигра една сезона и ќе ја памтат цел живот.Истото ќе се случи со Палермо,Сампдорија ако некој од нив игра лш ќе се фураат дека играле Лш една сезона и толку после се никој и ништо затоа Јуве е друга работа и далеку пред овие зошто е име(отидов надвор поздрав)

Абе не се замарајте со овој тип више.Од сега Andrea ши ке рече тоа гледам само.Он е човекот.Од овој не очекувајте ништо паметно да излезе се виде неговото и како дипломат и како претседател шо напраи.У истоија ке ја има запишано оваа година како најлоша сезона на јувентус така да....No coment.Ина4е шо се однесува до интер и да тепаат и да изгубат ама баш ме ЗАБОЛЕ.Само резултатите на Јувентус ме интересираат.Лига на шампиони не гледа по оваа глупа елиминација на барса.2 гратис голчиња за интер и еден недосуден пенал и додајте уште поништеинот гол на барса ни кажува колку е фер ова натпреварување.А финале со автобуси пред гол поставување не ми се гледа.Кога јуве ке игра тогаш ке гледам не ме занима нишо друго..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....чудесно

за второто сакам да кажам и непостоечкиот црвен за мота и голот од оффсајд на пике и милион прекршоци каде не беа свирнати за интер во камп ноу а за барселона се судеше 70-30..ти значи сериозно љубомората те стигна..немам намера да провоцирам иако знам дека сега ќе следат навреди од ваша страна само сакав да напоменам дека очигледно дека неможеш да се помириш со тоа што Интер е во финалето а твојот Јувентус се бори за ЛШ..ах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom