С
сашенко
Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....чудесно
за второто сакам да кажам и непостоечкиот црвен за мота и голот од оффсајд на пике и милион прекршоци каде не беа свирнати за интер во камп ноу а за барселона се судеше 70-30..ти значи сериозно љубомората те стигна..немам намера да провоцирам иако знам дека сега ќе следат навреди од ваша страна само сакав да напоменам дека очигледно дека неможеш да се помириш со тоа што Интер е во финалето а твојот Јувентус се бори за ЛШ..ах
Не бе брат интер е тимот за кој навивав пред да почнам да навивам за јувентус жими се.Искрено реал и јувентус ми сие омилени сеа така да од интер- барса баш сакав интер да оди само пошо барса не ми се допѓа од време.Ама некои работи не беа фер според мене и мислам дека интер не заслужи да иде според играта.Ина4е и пред тоа фаворит ми беше интер да оди па сеа ти види каква љубомора има тука.Јуве си е јуве и оваа сезона против интер навивам само кога бевме во борба за скудетото и кога игравме против нив.За мене сега се само тим од италија(добар бај д веј).Ама далеку од љубомора за нивните успеси во европа.Свака част за тоа мило ми е за секој тим од италија кој има успех во европа.