Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....чудесно

за второто сакам да кажам и непостоечкиот црвен за мота и голот од оффсајд на пике и милион прекршоци каде не беа свирнати за интер во камп ноу а за барселона се судеше 70-30..ти значи сериозно љубомората те стигна..немам намера да провоцирам иако знам дека сега ќе следат навреди од ваша страна само сакав да напоменам дека очигледно дека неможеш да се помириш со тоа што Интер е во финалето а твојот Јувентус се бори за ЛШ..ах

Не бе брат интер е тимот за кој навивав пред да почнам да навивам за јувентус жими се.Искрено реал и јувентус ми сие омилени сеа така да од интер- барса баш сакав интер да оди само пошо барса не ми се допѓа од време.Ама некои работи не беа фер според мене и мислам дека интер не заслужи да иде според играта.Ина4е и пред тоа фаворит ми беше интер да оди па сеа ти види каква љубомора има тука.Јуве си е јуве и оваа сезона против интер навивам само кога бевме во борба за скудетото и кога игравме против нив.За мене сега се само тим од италија(добар бај д веј).Ама далеку од љубомора за нивните успеси во европа.Свака част за тоа мило ми е за секој тим од италија кој има успех во европа.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.....чудесно

за второто сакам да кажам и непостоечкиот црвен за мота и голот од оффсајд на пике и милион прекршоци каде не беа свирнати за интер во камп ноу а за барселона се судеше 70-30..ти значи сериозно љубомората те стигна..немам намера да провоцирам иако знам дека сега ќе следат навреди од ваша страна само сакав да напоменам дека очигледно дека неможеш да се помириш со тоа што Интер е во финалето а твојот Јувентус се бори за ЛШ..ах
На натпреварот постоеја низа судиски неправилности.Како на штета на Интер,така на Барса.
Љубомора?На што да љубомориме?Според мене,единствениот тим на кој би можеле да љубомориме (сите љубители на фудбалот,објективно гледајќи-се разбира) е Барселона.Најубавиот фудбал го играат во моментов,па колку и да си субјективен,не можеш да не им позавидиш на играта.
Фудбалски гледано,оваа година финалето требаше да биде измеѓу Барселона и Манчестер Јунајтед.Но се случи она што се случи.Сега ни останува на нас,навивачи на тимови од Италија,да заедно го бодриме Интер.А не да му љубомориме и од „инает“ да навиваме за Баерн ...

Додуша и се изненадив од вашите одговори до некаде...Мене не ми беше поентата да ви потенцирам дека сте ''љубоморни'' (дел од вас сте, дел не сте, то е то поради тоа постои ривалството),туку поентата ми беше со судиските грешки кои ги имаше на секоја страна а не само на страната на Барселона,Сасепт во постот напиша како демек Интер бил сосила турнат во финалето а Барселона заслужила..брат фудбалот е интересен поради различниот стил на игра ,тактика,формација и среќата и поради овие работи го гледаме фудбалот..неможи секоја година екипа која игра актрактивен фудбал да освојува или да заслужи титула..фудбалот се игра за публика ама сепак целта ги оправдува средствата и Интер беше приморан да се брани..јас не знам што сакавте вие љубителите на фудбалот Интер да се отвори и да прими 3-4 гола на брзина и Барселона да оди во финале???..не не не Интер го посакуваше повеќе финалето и мораше да дојде до него со единствениот начин на игра во тие моменти со ОДБРАНА..значи поседот шансите не се бројат..се брои само резултатот..а дали ќе навивате за Интер и не ме интресира тоа си е ваше право а и се сомневам во тоа...поздрав и продолжете си за Јувентус(т.е. извинете за офф)

На натпреварот постоеја низа судиски неправилности.Како на штета на Интер,така на Барса.
Љубомора?На што да љубомориме?Според мене,единствениот тим на кој би можеле да љубомориме (сите љубители на фудбалот,објективно гледајќи-се разбира) е Барселона.Најубавиот фудбал го играат во моментов,па колку и да си субјективен,не можеш да не им позавидиш на играта.
Фудбалски гледано,оваа година финалето требаше да биде измеѓу Барселона и Манчестер Јунајтед.Но се случи она што се случи.Сега ни останува на нас,навивачи на тимови од Италија,да заедно го бодриме Интер.А не да му љубомориме и од „инает“ да навиваме за Баерн ...

аман бе што го раступевте за играта на барса толку ... безмилосно тупење на топка без некој конкретен ефект е далеку од тотален фудбал ... тренер кој два пати налета на тактички супериорни тренери и беше надигран само што против едниот директно судијата го одлучи победникот , тим кој не знае да се приспособи на различна тактика од нивната а секој кој нема да игра на начин на кој нив им одговара ко нарекуваат анти фудбал ... верувај нема ништо за што да им љубомориш , љубомори на играта на арсенал во времето на пирес анри виера љунгберг , на реал во времето на зидан и фиго или на калипсо фудбалот на манчестер , верувај овие не се ништо посебно

Абе гледам се расправете за судиски грешки, остајте го тоа грешките ги имало ги има и ќе ги има нема човек кој не греши е сега намерно негогаш или ненамерно не досудуват некои прекршоци пенали и слични и тоа е :toe:Инаку што се однесува на изјавата на Блан што сака тој нека си зборува само да заврши сезоната и слободен е нека оди во Интер ако сака. Џеко може комотно да го земат и верувам дека нема да погрешат само што ќе има голема битка по него летото осеќам:vozbud:

Италијанските медиуми пишуваат дека Момо Сисоко, Давид Трезеге, Кристијан Поулсен, Зденег Григера и Мауро Каморанези најверојатно ќе го напуштата Торино по завршетокот на оваа сезона, а се очекува и доаѓањето на новиот менаџер.

Листата посакувани играчи ја предводи тројката на „Црвените“ Фернандо Торес, Дирк Кајт и Хавиер Маскерано, а на неа уште се наоѓаат и Един Џеко, Симон Кјаер, и Џампаоло Пацини.

Италијанските медиуми пишуваат дека Момо Сисоко, Давид Трезеге, Кристијан Поулсен, Зденег Григера и Мауро Каморанези најверојатно ќе го напуштата Торино по завршетокот на оваа сезона, а се очекува и доаѓањето на новиот менаџер.

Листата посакувани играчи ја предводи тројката на „Црвените“ Фернандо Торес, Дирк Кајт и Хавиер Маскерано, а на неа уште се наоѓаат и Един Џеко, Симон Кјаер, и Џампаоло Пацини.

Како голем фан на Трезеге се помирив со фактот дека ќе си оди, но зошто Сисоко?? Нека си оди Мело, Сисоко мора да остане затоа што ќе жалиме за овој играч ако го пуштиме.

Зошто да жалиме ? за 5те натпревари шо ги игра во сезона од кои на 2 добива црвен картон , а на другите 3 плива ...

имаше солидни партии во Јувентус , но денес такви играчи повеќе не поминуваат. За да си добар деструктивец треба да имаш и добра техника и пас , а за Сисоко тоа е научна фантастика ... (Есиен , Јаја Туре , Чаби Алонсо итн..)

според прикажаните партии сезонава Полсен е единствениот кој треба да остане , Мело и Сисоко канти кантосани ... За победата против Бари беа најзаслужни токму овие двајца со нивното неиграње

навистина е штета да се откажеш од Поулсен кој реши да се докаже во овај дрес,бескомпромисно се остави на теренот кога беше ставен во игра !!! со скршена нога игра подобро отколку горенаведените....

Среќа па ако дојде Бенитез првиот што ќе лета ќе е Сисоко , а со него се надевам и Мело ...

Сисоко многу повеќе се залага и многу повеќе се труди од кој било друг играч од средниот ред на Јувентус, можеби тоа е причината за црвените картони.

Момо знае да даде одлични партии,ама никако во константа....впрочем кога ќе направи глупост на кантар не се мери...не би било лошо да остане,само не и Кантата,само тој не

Сигурно не се труди повеќе од Маркизио и Киелини кои не добиле црвен картон сезонава ...

Причина за црвените картони е тоа што касни по пола сат на секој старт и неговата нулта интелегенција ...

абе породбро нека си оди сисоко стаклениот ебаго :smir:

иначе да го поздравам доагането на ањели на преседателската функција ме имаја банирано но сеа ми го тргнаја банот ајде убо да си спиете одам јас да спијам ве сакам форца јуве :vozbud:

класичен деструктивец треба и да го “краси“ по некој црвен....Давидс најмалку жолт добиваше по натпревар,ама тој е друга приказна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom