Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам дека овој потег ќе биде само почеток на подобрата иднина на Јуве и дека за година-две Јуве повторно ќе се вивне во Европскиот врв каде секако му е местото.

Кога ви викав јас нема место за паника... Ете работите тргнаа на подобро, па една лоша сезона неможе да смени тоа што го градел клубот со години. Добро е, осетивме, сега редно време е да се вратиме таму кај што припаѓаме.:wink:

Ањели наведува дека ке има промени во раководните и спортските структури, што е од сентиментално значење за сите поврзани со овој клуб, вклучувајќи ме и мене. Бљан останува да се мота тука некаде, но неговите ингеренции ке се намалуваат со тек на време. Секо најверојатно ке биде обележувач на линии.
Ингеренциите на Блан ќе бидат исклучиво од финансиски карактер и ќе биде човек задолжен за финансиите во клубот, и финализирање на изградбата на новиот стадион на Јувентус.

Се најавува дека Ањели ќе се обиде да го убеди Павел Недвед да се врати во Јувентус и да добие своја улога во изградбата на тимот,а се шпекулира дека функцијата на Недвед ќе биде Шеф на Скаутскиот тим на Јувентус.

Започнува една нова ера во историјата на Јувентус на чело со Андреа Ањели.Летото ќе биде интересно како ќе го изградува клубот и управата,верувам дека повторно ќе го добиеме оној стар Јувентус.

:Juventus:

Абе стварно ибра сакал да се врати во Јуве или ме дупат ???

Незнам дали те дупат тебе ама ако Ибра се врати во јуве келини ке му го дупу газо со нос4ето шилесто.Не верувам дека ке се врати мада мислам дека ке се снајде супер и покрај очајната игра во Барса.Како прво не го сакаат многу играчите а и би било интересно да се види реакцијата на навивачите на јувентус ако он се врати.Добар играч и покрај тоа што викаат дека е преценет мислам дека не е за во Барса ама ина4е во серија А се снаоѓа супер.Добро би ни дошол најсериозно АМА НЕ ГО САКАМЕ.

Никаде не ја сретнав оваа вест овие денови ниту пак денеска, така да те дупат :wink:.... а и Барса не верувам дека ке се откаже од него , фрлија добра пара да го купат... Мислам дека таков играч е роден за да игра во италијанската игра ама дефинитивно јас не би го сакал во Јуве , знаеме поради кои причини а верувам и 95 % од другите навивачи на јуве...

Никаде не ја сретнав оваа вест овие денови ниту пак денеска, така да те дупат :wink:.... а и Барса не верувам дека ке се откаже од него , фрлија добра пара да го купат... Мислам дека таков играч е роден за да игра во италијанската игра ама дефинитивно јас не би го сакал во Јуве , знаеме поради кои причини а верувам и 95 % од другите навивачи на јуве...
ок демек на скај пишувало или не разбрале ко шо треба како и да е занемарете го горниот пост не вреди да се збори за нослето предавничко

Работата не е дали го сакаме овој или оној, ЛУЃЕ НИ ТРЕБААТ ТРОФЕИ сите добри играчи се добродојдени :smir:

Пред да ги прочитам овие вести мислев дека веќе пропаѓаме и дека стануваме просечен клуб но одкога прочитав дека Ањели е нов претседател знам дека ќе одиме во нагорна линија:vozbud:

Работата не е дали го сакаме овој или оној, ЛУЃЕ НИ ТРЕБААТ ТРОФЕИ сите добри играчи се добродојдени :smir:
Точно е тоа дека титулите се она што се брои на крајот, ама за да се стигне до нив потребни се најпрво промени во управата и потоа она најважното, промени во играчкиот кадар. Со овој играчки кадар што го поседуваме, видовме до каде ни е чергата. Сепак, јас сум убеден дека можевме да направиме и нешто повеќе ама некои играчи потфрлија, имавме мал милион пехови со повреди, така да не сврзавме неколку меча во серија со прв тим итн. Што е тука е, конечно сезонава доаѓа до својот крај, па време е за коренити промени и да се врати Јуве онаму каде што му е местото, на врвот.

Го има некој гледано овој младиот Бонучи како игра ? Читав дека ке си оди од бари а за него се заинтересирани шинтер, милан и ние.... Не сум го прател Бари сезонава :vozbud:па ако некој знае нешто за дечково како се снаоѓа, каква конституција од играч е нека пише... иако е доста млад само 22 години има шанси да се развива уште па зашто да не прерасне во некој нов Канаваро или Неста на пример и тоа во нашите редови....

Се по изгледно е дека Рафа ќе биде новиот тренер на ЈУВЕ, после поразов вечерва веќе и слободно можам да кажам дека ќе го напушти Ливерпул, единствено доколку Капело се сложи некако да седне на клупата на Јуве или доколку не заебат нешто од нашава управа па да се расипе работава инаку веќе го гледам Бенитез во ЈУВЕ, за големо поздравување е назначувањето на Андреа како претседател, само незнам од кој причини го прави тоа Елкан, дали да замачка очи на навивачите поради неговата вмешаност во Калчополи или поради некои други цели, Андреа требаше многу порано да биде претседател а не клукодрвецот, како и да е да се надеваме на подобри денови за нашиот клуб. FINNO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :mist:

Ако добро разбрав Капело одбил да дојде во јуве

Ако добро разбрав Капело одбил да дојде во јуве
Одбил но сега Андреа е претседател а пошо Капело и Андреа се големи пријатели не би ме изненадило да дојде пак во ЈУВЕ, времето се ќе покаже, и Бенитез да дојде нема да биде лошо, само да не биде Бенитез, Капело, овој оној и на крај Алегри и оп пак пропала сезона :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom