Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ovoj cemeto ne e zdrav. Kakvi topki fakja a prima golovi od 47 metri. I so fulam bese isto.

neam veke zborovi..neam so da kazam nz so e rabotava ke se otrujam :nesvest:

Па добро ... сега уште остана да сонуемо за Лига Шампиони наредна сезона :tapp:

За смеење е ова, му треба 1 гол да прими Кименти потоа да се мотивира и да проработи исто така и Јуве, треба да примиме гол за да почнеме да напаѓаме. Ај у курац, денеска Сисоко најслаб, а Легротаље нека си гледа неговата работа а да не ми изиграва плејмејкер. Стварно незнам што да кажам само имам едно:

МЕН ОФ Д МЕЧ :

cover_chimenti.jpg

ХАХА!

Ништо до година најголеми засилувања Макароне,Демпси и Илчо Наумовски толку со оваа игра !!!

Тенк на потписот и Чиментоно стај го ..до душа еден куп играчи на потпис можиш да ги стајш ама овие најбитни :wink:

ajde bre bianconeri kazete se shto imate da kazete.izvadete si ja nervozata... i prodolzete da navivate :) FORZA JUVE... STORIA DI UNA GRANDE AMORE... ne se predavajte :)

Тенк на потписот и Чиментоно стај го ..до душа еден куп играчи на потпис можиш да ги стајш ама овие најбитни :wink:
ако почнам нема да има крај потписот ама еве го на аватар сепак привлече најголемо внимание

За жалење сме...се наоѓаме во лавиринт од кај што не можеме да излеземе.Стигаме во шеснасетник и ја предаваме топката на противникот оти сме немоќни за понатаму да направиме шанси.Тактиките што ги испробавме оваа сезона никоја не вроди со плод.Сепак имаме шанси уште за 4 место али тоа зависи од самите играчи,ако продолжат да го срамотат името на клубот и неговата историја ништо не бива.Со душа чекам летото да дојде.:cry::cry:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom