juve_persempre
▐ I am VIKING▐
- Член од
- 17 февруари 2010
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 83
Fullham ke igra samo na kontri zatoa treba da pazi Canavaro ili Legro, za Chielini nemam gajle :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј дечки им се стресоа гаќите на овие Шинтерашите ... Почнаа и они со песимистички коментари .. Страв и трепет имаат сега![]()
сигурно немаат од вас![]()
Не е битно тоа. Битно е да не освојат титула.
Многу фалење ќе има после. Шампион секој да е, само Интер да не е.
значи вам ви е поважно интер да не освои титула отколку јувентус да биди 4 место..можеби не го пишиш тоа буквално ама така изгледа![]()
Ајде бе не сфаќајте се толку сериозно. Памтам еден од кај вас напиша АКО ТРЕБА НЕКА НЕ ДОЖИВЕАМ ИНТЕР ДА ОСВОИ ЛШ, САМО МИЛАН И ЈУВЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ СО ЗЕРО ТИТУЛИ!!!
Тоа ти е ривалство башка и 4 години по ред многу ќе ви се фати:smir:
башка и 4 години по ред многу ќе ви се фати:smir:
Moжеби и си во право, за мене овај не е навивач на тимот,мене не ме интересира ривали итн. треба само тимот за кој навиваш и точка:toе:
И вие многу ги имате не ви треба скудето во наредните пет години мислам:smir::smir:
Аман бе и он ли и Де Чеље го нема сеа кај ќе ни биде крајот ќе играме со Гросо Канаваро Зебина и ЛегротаљеКиелини месец дена во аут,кај ќе биде крајот со повредите![]()
Де Чеље не е повреден.Киелини попладне ќе има медицински испитувања,и сеуште не е одредено колку ќе паузира, и дали воопшто ќе паузира (тоа дека ќе отсуствува 1 месец е само медиумска шпекулација).Аман бе и он ли и Де Чеље го нема сеа кај ќе ни биде крајот ќе играме со Гросо Канаваро Зебина и Легротаље![]()