Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fullham ke igra samo na kontri zatoa treba da pazi Canavaro ili Legro, za Chielini nemam gajle :helou:

Еј дечки им се стресоа гаќите на овие Шинтерашите ... Почнаа и они со песимистички коментари .. Страв и трепет имаат сега :vozbud::vozbud:

Добри вести!

Каморанези можно е да биде подготвен за против Фулам.Тука

Ове ке биде добар бустер за тимот. Конечно, Диего ке има со кого да соработува, иако мислам дека Каморанези ке стартува од клупата против Фулам и ке биде замена токму за Диего:).

Сеуште не се знае точно кога се враќаат Касерес и Џовинко.

Еј дечки им се стресоа гаќите на овие Шинтерашите ... Почнаа и они со песимистички коментари .. Страв и трепет имаат сега :vozbud::vozbud:

сигурно немаат од вас :)

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+y6_Pj-RrRgzl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+qjXtzsCwkR2l.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+iae2QT_jwbkl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+TeHNRSsobfll.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+qzE0-Z29abwl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+pL19At78DmIl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+2g3jCtXDfdOl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+Hx092j02qfMl.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+Dmrbg2J7qE9l.jpg

ACF+Fiorentina+v+Juventus+FC+Serie+AhWAw1MSezAl.jpg

Браво, браво.

Rubinho

Juan – Chiellini – Bocchetti

Guberti – Sissoko – Almiron – Cossu

Miccoli – Adailton

Castillo

Тимот на колото на Јувентус според goal.com.

Конечно еве ме, 5 дена без компјутер, пропуштив и утакмица и све. Капак на све, еднаш нема да ги гледам, и ќе тепаат, и тоа против Фиорентина среде Артемио Франки... :леводесно:

Нејсе, како што гледам, повредените играчи се враќаат, што е одлично кога ќе се земе во предвид она што е пред нас. Диего изиграл топ партија против виолетовите, што е уште еден знак дека дечкото се пронаоѓа полека полека. Средината, горе доле сите биле солидни, што е супер. Само да продолжиме вака, гледам конкурентиве не се најсолидни во последно време... што мора да се искористи.

Не е битно тоа. Битно е да не освојат титула.
Многу фалење ќе има после. Шампион секој да е, само Интер да не е.

значи вам ви е поважно интер да не освои титула отколку јувентус да биди 4 место..можеби не го пишиш тоа буквално ама така изгледа:toe:

значи вам ви е поважно интер да не освои титула отколку јувентус да биди 4 место..можеби не го пишиш тоа буквално ама така изгледа:toe:

Ајде бе не сфаќајте се толку сериозно. Памтам еден од кај вас напиша АКО ТРЕБА НЕКА НЕ ДОЖИВЕАМ ИНТЕР ДА ОСВОИ ЛШ, САМО МИЛАН И ЈУВЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ СО ЗЕРО ТИТУЛИ!!!
Тоа ти е ривалство башка и 4 години по ред многу ќе ви се фати:smir:

Ајде бе не сфаќајте се толку сериозно. Памтам еден од кај вас напиша АКО ТРЕБА НЕКА НЕ ДОЖИВЕАМ ИНТЕР ДА ОСВОИ ЛШ, САМО МИЛАН И ЈУВЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ СО ЗЕРО ТИТУЛИ!!!
Тоа ти е ривалство башка и 4 години по ред многу ќе ви се фати:smir:

Moжеби и си во право, за мене овај не е навивач на тимот,мене не ме интересира ривали итн. треба само тимот за кој навиваш и точка:toе:

башка и 4 години по ред многу ќе ви се фати:smir:

И вие многу ги имате не ви треба скудето во наредните пет години мислам:smir::smir:

Moжеби и си во право, за мене овај не е навивач на тимот,мене не ме интересира ривали итн. треба само тимот за кој навиваш и точка:toе:

И вие многу ги имате не ви треба скудето во наредните пет години мислам:smir::smir:

За првото си во право тимот за кој што навиваш пред и над се, а тоа ривалството е башка,знаеш да се тешиме со нешто ако не успееме да освоиме.
А за второто барем да дојдеме до трета ѕвезда кога сме блиску и ништо не бараме повеќе.:wink:

Киелини месец дена во аут,кај ќе биде крајот со повредите:toe:

Киелини месец дена во аут,кај ќе биде крајот со повредите:toe:
Аман бе и он ли и Де Чеље го нема сеа кај ќе ни биде крајот ќе играме со Гросо Канаваро Зебина и Легротаље :(

Аман бе и он ли и Де Чеље го нема сеа кај ќе ни биде крајот ќе играме со Гросо Канаваро Зебина и Легротаље :(
Де Чеље не е повреден.Киелини попладне ќе има медицински испитувања,и сеуште не е одредено колку ќе паузира, и дали воопшто ќе паузира (тоа дека ќе отсуствува 1 месец е само медиумска шпекулација).

Диего, Кандрева и Гросо се во тимот на колото на Football Italia.

Eмерсон изјави дека 2 титули кои ги освоил Јуве, никој не можи да им ги земе бидејќи биле освоени на терен и ги освоиле бидејќи биле најјаки.ЛИНК

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom