Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сепак со бројниот фонд на фудбалери од средниот ред Зак е во можност да ја постави својата “славна омилена“ 3-4-3 која не се покажа баш многу пред да ја врати 4-3-1-2

значи вам ви е поважно интер да не освои титула отколку јувентус да биди 4 место..можеби не го пишиш тоа буквално ама така изгледа:toe:

Работата е ако Јувентус неможе, кој сака друг нека освои, ама не тимот кој го спомнав пред тоа.

Иначе.
хахахаха

Знеа некој кога точно се враќа Буфон на голот? :)

So ova odbrana: Grosso-----Canavaro-----Legro-----Grigera tesko ke bide protiv Fulham, no se nadevaam deka koga ke treba ke gi biva barem za 1 natprevar

Има некој информација дали ќе го има Јуве на Канал 5 или тешка работа?
Инаку за мечов не сакам да коментирам, со Григера и со Попот незнам како ќе успееме а да не примиме гол, тоа ќе биде рамно на светско чудо :toe:

Има некој информација дали ќе го има Јуве на Канал 5 или тешка работа?
Инаку за мечов не сакам да коментирам, со Григера и со Попот незнам како ќе успееме а да не примиме гол, тоа ќе биде рамно на светско чудо :toe:

Нема да ја дават на Канал 5,а од другите мислам дека на ОБН ќе ја дават, кој фаќа може да гледа.

Одлична вест. Киелини ќе биде отсутен само една недела.Ќе го пропушти само натпреварот со Фулам,а можеби и со Сиена.Нема никаква посериозна повреда. ЛИНК

Одлична вест. Киелини ќе биде отсутен само една недела.Ќе го пропушти само натпреварот со Фулам,а можеби и со Сиена.Нема никаква посериозна повреда. ЛИНК

Ви реков ја гладијатор е не се повредува лесно:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom