Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да не налетал на можни формации за вечерва?

FORMAZIONI UFFICIALI
AJAX (4-3-3): Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Alderweireld, Vertonghen; De Zeeuw, Enoh, De Jong; Suarez, Sulejmani, Emanuelson. A disposizione: Vermeer, Anita, Rommedhal, Ogaragu, Suk, Lodeiro, Eriksen. All. Jol
JUVE (3-4-1-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini; Marchisio, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie; Diego; Amauri, Del Piero. A disposizione: Manninger, Grosso, Salihamidzic, Trezeguet, Giovinco, Grygera, Candreva. All. Zaccheroni
ARBITRO: Bebek (Croazia)

Officiale Formazione Juventus (3-4-1-2): 1 Buffon, 15 Zebina, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 29 De Ceglie, 4 Melo, 22 Sissoko, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, 11 Amauri '''''''''''''''''''''''''''''''''All.: Zaccheroni.

Може ли да ми дадете стрим за да ги гледам јувентус онлајн

За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:

Беше најавуван како стартер до пред еден сат, на телетекст на Rai Uno се уште стои дека ќе игра???

Само да не е нешто сериозно !!!!

п.с. Зошто ми се чини дека Пантелиќ играше во Ајакс, а го нема во составот ???

Може ли да ми дадете стрим за да ги гледам јувентус онлајн

Зошто бе Кире, изгледа имаш многу интернет за трошење?
:toe: Ама ако си решил така еве ти стримови:

http://lsh.livescorehunter.com/inde...&search=*3&mode=0&catid=1&navstart=0&search=*

За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:
Кој ќе игра на негово место? Веројатно Зебина
п.с. Според формацијата погоре дадена, Маркизио ќе игра десно крило?Или?

Кој ќе игра на негово место? Веројатно Зебина
п.с. Според формацијата погоре дадена, Маркизио ќе игра десно крило?Или?

eве вака:

3138609_b9bc_625x625.jpg

Дури и на еден ваков меч, Џовинко повторно не добива шанса. Незнам што да кажам...
Мора да направил нешто многу лошо кога ни еден тренер не му дава шанса да се докаже. Не знам што имаат сите против него па вака да му ја уништуваат кариерата.

Ја ставив 2ка Јуве :vozbud: вечер Амстердам Арена е наша и очекувам победа макар и минимална :wink: хехее

Дури и на еден ваков меч, Џовинко повторно не добива шанса. Незнам што да кажам...
Мора да направил нешто многу лошо кога ни еден тренер не му дава шанса да се докаже. Не знам што имаат сите против него па вака да му ја уништуваат кариерата.

Хмм, па реално гледано од сите италијански тимови, Јуве има најголеми шанси да донесе дома европска титула. Знам дека не е ЛШ и нема да се задоволиме со ова, ама пак... знаеш. :)

A за Џовинко, страв ме фаќа дека ќе го изгубиме во Јуни.

Јас се одјавувам - FORZA JUVE!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom