За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:Abe luge Caceres go nema ni vo sostavot, ni na klupa? Sto e rabotata? Isto i Camoranesi???
A da, eve gi sostavite: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2010/live/index.html?matchday=7&day=2&match=2000912
За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:
Може ли да ми дадете стрим за да ги гледам јувентус онлајн
Кој ќе игра на негово место? Веројатно ЗебинаЗа Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:
eве вака:Кој ќе игра на негово место? Веројатно Зебина
п.с. Според формацијата погоре дадена, Маркизио ќе игра десно крило?Или?
Ќе се снајде Маркизио во оваа улога? Каморанези да настапеше на негово место ќе беше многу подобро ...eве вака:
Хмм, па реално гледано од сите италијански тимови, Јуве има најголеми шанси да донесе дома европска титула. Знам дека не е ЛШ и нема да се задоволиме со ова, ама пак... знаеш.Дури и на еден ваков меч, Џовинко повторно не добива шанса. Незнам што да кажам...
Мора да направил нешто многу лошо кога ни еден тренер не му дава шанса да се докаже. Не знам што имаат сите против него па вака да му ја уништуваат кариерата.