Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Некој да не налетал на можни формации за вечерва?

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
FORMAZIONI UFFICIALI
AJAX (4-3-3): Stekelenburg; Van der Wiel, Oleguer, Alderweireld, Vertonghen; De Zeeuw, Enoh, De Jong; Suarez, Sulejmani, Emanuelson. A disposizione: Vermeer, Anita, Rommedhal, Ogaragu, Suk, Lodeiro, Eriksen. All. Jol
JUVE (3-4-1-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini; Marchisio, Felipe Melo, Sissoko, De Ceglie; Diego; Amauri, Del Piero. A disposizione: Manninger, Grosso, Salihamidzic, Trezeguet, Giovinco, Grygera, Candreva. All. Zaccheroni
ARBITRO: Bebek (Croazia)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Officiale Formazione Juventus (3-4-1-2): 1 Buffon, 15 Zebina, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 29 De Ceglie, 4 Melo, 22 Sissoko, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, 11 Amauri '''''''''''''''''''''''''''''''''All.: Zaccheroni.

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:

Беше најавуван како стартер до пред еден сат, на телетекст на Rai Uno се уште стои дека ќе игра???

Само да не е нешто сериозно !!!!

п.с. Зошто ми се чини дека Пантелиќ играше во Ајакс, а го нема во составот ???

Може ли да ми дадете стрим за да ги гледам јувентус онлајн

Зошто бе Кире, изгледа имаш многу интернет за трошење?
:toe: Ама ако си решил така еве ти стримови:

http://lsh.livescorehunter.com/index.php?option=com_bookmarks&Itemid=133&mode=0&catid=1&navstart=0&search=*3&mode=0&catid=1&navstart=0&search=*

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
За Касерес ме чуди, беше најавуван како стартер пред ден два, а немаше ни информација за повреда во меѓувреме... :xxxx:
Кој ќе игра на негово место? Веројатно Зебина
п.с. Според формацијата погоре дадена, Маркизио ќе игра десно крило?Или?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Дури и на еден ваков меч, Џовинко повторно не добива шанса. Незнам што да кажам...
Мора да направил нешто многу лошо кога ни еден тренер не му дава шанса да се докаже. Не знам што имаат сите против него па вака да му ја уништуваат кариерата.

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Ја ставив 2ка Јуве :vozbud: вечер Амстердам Арена е наша и очекувам победа макар и минимална :wink: хехее

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Дури и на еден ваков меч, Џовинко повторно не добива шанса. Незнам што да кажам...
Мора да направил нешто многу лошо кога ни еден тренер не му дава шанса да се докаже. Не знам што имаат сите против него па вака да му ја уништуваат кариерата.
Хмм, па реално гледано од сите италијански тимови, Јуве има најголеми шанси да донесе дома европска титула. Знам дека не е ЛШ и нема да се задоволиме со ова, ама пак... знаеш. :)

A за Џовинко, страв ме фаќа дека ќе го изгубиме во Јуни.

Јас се одјавувам - FORZA JUVE!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom