Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Кој му ја скршил на Секо раката бе ... :pos2:

П.с. Го учат брзото на 2:15 ... ајдееее

Воала! Покрај "Јувентус" и нов "Грешко" комплекс на повидок! :pos:

Воала! Покрај "Јувентус" и нов "Грешко" комплекс на повидок! :pos:

Имав ја еден комплекс пред година/две.....еве го !

NicolasBurdisso_633807441941260000.jpg

:pos:

Имав ја еден комплекс пред година/две.....еве го !

NicolasBurdisso_633807441941260000.jpg

:pos:

Што ти е бе, сега е незаменлива карика во тимот на Раниери. :xxxx:

Иначе батковците од управа, најавуваат дека сериозно размислуваат и за опцијата да му го продолжат договорот на Жаки во Јуни, зависно од резултатите. Баш ме интересира кои резултати треба да се постигнат за да се случи тоа.

Ѕвоне Бобан изјавува дека Zaccheroni не е човекот за Јувентус.

Celta na Zacheroni e Ligata na Shampionite

Новиот тренер доаѓа: "Јас ќе работам главно на психолошки. Ферара го сретнав и јас го поздравуваm . Овој тим е полн со таленти "--------tuttosport.com

Морати го жали Јувентус:jaj:

Видов навистина квалитетен Јувентус против нас. Одиграа добар натпревар и не ми
изгледаше како играчите да имаат проблеми со тренерот и некои други работи.“

“Сепак оваа ситуцаија ќе треба самите да си ја решат и знам дека нема да им биде лесно. Нема да се обидам да им делам совети, но во овие моменти навистина ми е жал за Јувентус.“ - рече Морати

http://football-italia.net/jan29w.html

Eве го интервјуто, а запазете ја позадината позади Закерони. :wink:

Ја утнал канцеларијата :pos:

Шала на страна,Закерони може да биде боље од Роки колку толку,овој па не ни знаеше вистински тајминг за измена :nesum:

доколку обезбеди пласман во првите 4 и доколку стигне подалеку во ЛЕ (четврт или полуфинале) шо не би требало да е поголем проблем Закерони ќе го гледаме и наредната сезона ... впрочем и тоа е целта на овој Јувентус , редовно да се обезбедува пласман во ЛШ каде и резултатите не се повеќе важни ...

а за да се постигне тоа во италија ти е доволна просечна екипа и исподпросечен тренер ...

“Сепак оваа ситуцаија ќе треба самите да си ја решат и знам дека нема да им биде лесно. Нема да се обидам да им делам совети, но во овие моменти навистина ми е жал за Јувентус.“ - рече Морати

...И уште да каже ,,жал ми е што им ги зедовме двете титули на зелената маса‘‘.:zid:

Aбе ако му ја видиш прес конференцијава убави работи кажува, само уште да видиме што од тоа ќе се префрли на терен...

Бетега кажа дека нема да има нови трансфери, ќе ги чекаме повредените да се вратат.

Да се надеваме дека Зак ќе им одржи лекции на психолошки план на играчите,во тој дел најмногу страдаат.

Жал му беше и кога го избаци Јуве во Серија Б.Нон-стоп плачеше кутриот.Нека не ни дава совети и нека види оваа година да го намести Милан некако за да можат пак да освојат скудето ...

...И уште да каже ,,жал ми е што им ги зедовме двете титули на зелената маса‘‘.:zid:

Правдата ќе излезе на виделина.Кога-тогаш ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom