Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
баш ме интересира кој би го ангажирале како менаџер во овој момент ако ВИЕ би биле во управата на Јуве во моментов ?!
Ако би можел од овие што се на располагање Бенитез мислам би било најдобро решние човекот има искуство за разлика од другиве

Многу јасно ми е дека има премногу луѓе на форумов што се преполни со информации и фудбалско знаење па на моменти си помислев дека и некој од нив ќе го смени Ферара на клупата на Јуве :) ( шала ) али ја мислим дека треба да му дадете простор малце на новиов тренер па после да почнете со плукање од проста причина што Јувентус има 8,9 пораза нанижано па ваљда неможе да биде полошо од ова што е моментално. Со среќа нека ни е тренеров омГ .

Forza Juventus Per Sempre !!!

што се случи со Чиро, остана во Јувентус бар на некоја функција?

Па се најавува дека ќе му дадат некоја функција во клубот, само не е прецизирано што точно.

Иначе таа тактиката што ја ставив погоре од Скај отвара место за Џовинко.

Trezeguet
Iaquinta --- Diego
Giovinco ------------Camoranesi
Melo ---- Sissoko
Chiellini -- Cannavaro -- Caceres
Superman

Па се најавува дека ќе му дадат некоја функција во клубот, само не е прецизирано што точно.

Иначе таа тактиката што ја ставив погоре од Скај отвара место за Џовинко.

Trezeguet
Iaquinta --- Diego
Giovinco ------------Camoranesi
Melo ---- Sissoko
Chiellini -- Cannavaro -- Caceres
Superman
ок ова ама многу напагачки ми оди нели Камо е повреден?Не би било боље Диего па Трезеге и Јакинта најистурени

ок ова ама многу напагачки ми оди нели Камо е повреден?Не би било боље Диего па Трезеге и Јакинта најистурени

Па и Џовинко, Јакинта и Трезеге се повредени, ова во идеални услови кога сите ќе бидат на располагање.

Ако би можел од овие што се на располагање Бенитез мислам би било најдобро решние човекот има искуство за разлика од другиве

Бенитез има цврст договор со Ливерпул,речиси и да нема шанси да се раскини...друже,нема слободни агенти со реноме на шампион во моментов,нас до на крај на сезона ни треба 4то место така да италијанец беше најдоброто ПРИВРЕМЕНО решение...уште малку да почекаме да се вратат вистинските голгетери па јуве ќе го покажи своето вистинско светло од почетокот на сезоната(барем така мислам!)
на некои му е позната историјата на Зак во Торино каде тренираше да напоменам полу-фудбалери,нека се потсетат како го водеше Удинезе,па после другите клубови...во врска со формацијата,мислам дека ќе се игра 4-4-2,сето друго е лудост во моментов

Па и Џовинко, Јакинта и Трезеге се повредени, ова во идеални услови кога сите ќе бидат на располагање.

Идеални услови тешко дека ќе имамо до крајот на сезонава :tapp: али ај , реков ја дека целава финта со повредеве ми личи на една дебела намештаљка ...

Идеални услови тешко дека ќе имамо до крајот на сезонава :tapp: али ај , реков ја дека целава финта со повредеве ми личи на една дебела намештаљка ...

Намештаљка? Каква намештаљка? Сам себе го убиел?

Гледам на Скај, само што влезе во тренинг центарот со Бетега и Секо.
Вака може да изгледа тактиката со Жаки:
photo1uk.jpg
Sto bara ovoj Grossssssssssssssssssssssss uste vo nasiot sostav :salut:

Па можеш и таке да ја наречеш пошто брат на бетон да тренираја играчиве ќе немаше 70 и кусур повредени на тренинг до полусезона и према тоа ја МИСЛИМ дека само паре праа идиотиве моментално од Јуве што немора да значи дека е точно , тоа е само мое мислење ;)

сега за сега чисти вециња а за понапредна работа е прашање дали ќе му даат како и да е е играч легенда ама за друго незнам дали ќе го бива со наочарите му се мака
daj be malce pokazete respekt kon ciro coekot stori so mozese so onie "igraci" i 5 mina trejneri dzabe se

daj be malce pokazete respekt kon ciro coekot stori so mozese so onie "igraci" i 5 mina trejneri dzabe se
море каков респект толку нерви ни јаде...една измена со време да не знајш да ја направиш...вистина не е крив човекот што го “насамарија“ да седне на оваа жешка клупа,ама треба да знаеш и кога да си одиш барем ! уште еднаш ГОООЛЕМ РЕСПЕКТ како играч,секоја чест,меѓутоа ова не му требаше ни него ни на клубот !

Греота е човекот ама нека го жаља дома неговите а не 10 милиона навијачи низ цел свет ! Просто не ми се веруеше чера дека не направи ниту една измена до 90 минута , за греота играчиве уште да почнеа да лаза по терен :tapp:

Му посакувам добредојде на Закерони и се надевам дека ќе не извади од таа кал во која се наоѓаме до гуша и ќе го воскресне Јуве.Искрено оптимистички сум настроен од прв поглед па ќе видиме од недела натаму како ќе се движат работите за нас.
А за Гросо кога го гледам во составот ми се плаче :nesum: ама ич не го сакам овој играч во Јуве.

Интересен податок за Закерони е што тој им донесе скудето на Јуве кога ги тепаше Интер со Лацио 4-1 во последното коло по фантастичната игра на Вратислав Грешко (на интерашите им текнува за што зборам :pos:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom