Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Blanc најави "одлука" за утре...

Само немој Закерони, те молам!

Фала богу дека го почитува ... додека го води Јувентус како брат му е
Глупо е да веруваш дека изјавата на Мурињо може да има влијание врз неговата иднина како тренер на Јуве :smir:
А сигурно ни Мур не верува во тоа.

Blanc најави "одлука" за утре...

Само немој Закерони, те молам!
Мислам дека до сега ги собирале понудите и знаат кој е наследникот на Чиро ама ќе соопштат утре време е да се смени а се надевам на Бенитез малку тешко ама да се надеваме

Мислам дека до сега ги собирале понудите и знаат кој е наследникот на Чиро ама ќе соопштат утре време е да се смени а се надевам на Бенитез малку тешко ама да се надеваме

Сакаат вечерва да не остават мирно да спиеме,а утре да дознаеме дека Закерони ќе дојде.

можда ќе ме плукате, но јас ќе си кажам што мислам: Сите го кривите Ферара, да дел од вината за овој пораз паѓа на него, но не толку колку што вие увиличувате, за претходните натпревари можам многу повеќе да го критикувам и да го плукам, за разлика од овој еве зошто: Незнам дали забележавте, или дали прочитавте но Јувентус нема со кои играчи да игра:
-Салихамиџич и Дел Пиеро се отсутни
-Трезеге, Јакинта, Каморанези, повредени
-Џовинко, Маркисио, Касерес, Поулсен не се повикани(некои се повредени)

Ако добро забележавте повеќето, да не кажам сите од овие играчи се од нападот и средината. Па де кажете ми што ќе мењава чиро, кој ќе ги става, младинците кои за прв пат ги повикува да го „видат“ видат стадионот од типот на Marrone, Giandonato и Filippo Boniperti. Од 20 повикани играчи за овој натпревар, 11 се во почетниот тим, од преостанатите 9, двајца се голмани, и тројца младинци. Од тие девет остануваат четири играчи кои можат да влезат во игра, тоа се: Легротаље, Зебина(двајцата одбранбени), Yago и Paolluci...Епа незнам вие со овој тим што ќе правевте, освен ако не сте магионичар и да направите некоја магија. Единствена забелешка ми е што можда требаше да го внесе Paolluci на местото на Амаури бидејќи амаури баш и не се покажа нешто.
И за крај: Да Чиро Ферара е за смена, но оваа утакмица не го потврде тоа, туку претходните утакмици кога имаш на располагање одличен тим, а не направи ништо. И ве молам не избрзавајте со вашите заклучоци...
-

ауууу чудо...не продолжува проектот:vozbud:

-
Сите се повредени:tapp:

Па боље Закерони него Ферара барем ќе се смени нешто во играта Зак барем имал некакво искуство со водење тим

Амаури треба под итно на психијатар, да го олабави малку.
па кај некоја на редовен дневен blowjob после тренинг.

можда ќе ме плукате, но јас ќе си кажам што мислам: Сите го кривите Ферара, да дел од вината за овој пораз паѓа на него, но не толку колку што вие увиличувате, за претходните натпревари можам многу повеќе да го критикувам и да го плукам, за разлика од овој еве зошто: Незнам дали забележавте, или дали прочитавте но Јувентус нема со кои играчи да игра:

Ако добро забележавте повеќето, да не кажам сите од овие играчи се од нападот и средината. Па де кажете ми што ќе мењава чиро, кој ќе ги става, младинците кои за прв пат ги повикува да го „видат“ видат стадионот од типот на Marrone, Giandonato и Filippo Boniperti. Од 20 повикани играчи за овој натпревар, 11 се во почетниот тим, од преостанатите 9, двајца се голмани, и тројца младинци. Од тие девет остануваат четири играчи кои можат да влезат во игра, тоа се: Легротаље, Зебина(двајцата одбранбени), Yago и Paolluci...Епа незнам вие со овој тим што ќе правевте, освен ако не сте магионичар и да направите некоја магија. Единствена забелешка ми е што можда требаше да го внесе Paolluci на местото на Амаури бидејќи амаури баш и не се покажа нешто.
И за крај: Да Чиро Ферара е за смена, но оваа утакмица не го потврде тоа, туку претходните утакмици кога имаш на располагање одличен тим, а не направи ништо. И ве молам не избрзавајте со вашите заклучоци...
-

Не е проблемот само до тренерот сите знаеме.Не верувам дека и Бенитез би донел некои си супер резултати.

Едноставно Јуве има проблеми на тренерското столче,играчкиот кадар,стручниот кадар,медицинската екипа или пак Виново.

Не е можно толку повредени играчи да има Јувентус.Цела сезона го нема вклопено првиот тим.

Имаше Амаури шанси кои просто несмеат да се утнат.Заборавил да даде гол,тоа е факт.
Некој заборавил и да му намести и тоа е факт:pos2: Абе другар, кога 1 тим игра како што треба 1 играч ако е слаб лесно е нема ни да се осети ќе го извадат и готово ама тука работата е друга не е до поединечната работа туку до тимската не дека се себични туку не делуваат уиграно да изработуваат квалитетни акции за напаѓачите па овие да не можат да здивнат од уфарлување со противничкиот шеснаесетник а не како Амаури цел натпревар трча и не добива ниту една топка за да проба а не да даде гол. И страмота е да плукате по поединци тука тренерот е дефинитивно згреши денеска.

Скај јавува дека Закерони утре ќе биде во Виново ...

Јувентус отиде у курац , треба тоа да се прифати ... навиваме за просечен клуб кој со сегашново раководство нема амбиции за нешто посериозно во наредниве години ...

Море ако дојди Закерони ќе си ја пејме уште другата недела:
[FONT=Trebuchet MS, Verdana, Arial][SIZE=-1]Ostavi me nece boleti
nekako cu vec preboleti
kasno je da se menja sve
idi sad bilo gde tako je najbolje..!![/SIZE][/FONT]:toe:

Некој заборавил и да му намести и тоа е факт:pos2: Абе другар, кога 1 тим игра како што треба 1 играч ако е слаб лесно е нема ни да се осети ќе го извадат и готово ама тука работата е друга не е до поединечната работа туку до тимската не дека се себични туку не делуваат уиграно да изработуваат квалитетни акции за напаѓачите па овие да не можат да здивнат од уфарлување со противничкиот шеснаесетник а не како Амаури цел натпревар трча и не добива ниту една топка за да проба а не да даде гол. И страмота е да плукате по поединци тука тренерот е дефинитивно згреши денеска.

А добро ќе ми кажеш тогаш Трезеге како даваше голови ако немало кој да му намести?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom