Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Амаури веќе ве молам да не ми го спомнувате кога ме цитирате :D

Де Чеље е грбав што сакаш од него да праи? А и поактивен беше од Кандрева.

:pos: Напади добиваш а? Мене од број 33 така ми е...
Кандрева е добар играч ќе видиш, му треба само малку време да се аклиматизира. Плус денеска му беше прва цела утакмица и тоа на неприродна позиција.

Добро, зошто напаѓате некои играчи дека не ги бива кои уствари зависат од оние кои стварно не ги биваа вие мислите тека се топ.

Добро, зошто напаѓате некои играчи дека не ги бива кои уствари зависат од оние кои стварно не ги биваа вие мислите тека се топ.

Ај малку дешифрирај. Кои се тие што мислиме дека се топ, а не ги бива?

Не сакаме одма два гола да даде,сакаме да го видиме малце поактивно како игра,нели се надевавме дека ќе ја опраи играта на Јуве барем за нијанси?
тоа и го стори...ако забележа дечкото има добра контрола на топката,првпат игра од почеток со нови соиграчи против еден од најјаките средни редови во светот моментално,ако мислиш дека лесно се излегва на крај со Занети,Камбијасо пред тебе гадно се лажеш...Кандрева го има талентот и ако продолжи како вечерва има светла перспектива

Ајде појасни се малце,кои се тие играчи што ние мислиме дека не ги бива,а кои се тие што мислиме дека ги бива?

Во името на Оца, Сина и Светиот дух.. Амин!:pop:

Оптимисти дај бе кажете нешто за Кандрева!
Барем трчаше, шутираше, додаваше, и пред се се трудеше да придонесе, за разлика од некои... Како нов играч, кој имаше изиграно едвај едно полувреме за нас до сега, смешно е кон него да се покажува со прст, а и богами имаше и каде каде полоши поединци од него, не знам што толку ви згреши дечкото.

За утакмицата, нема што многу да се коментира... Во прво полувреме добри бевме, но во второ стапивме со оној “имаме предност, ќе се браниме до крај“ менталитет, и си ја плативме казната, што и се очекуваше после таквиот притисок на Интер. Како и да е, браво за Џиџи, Киелини, Гросо, Мело и Диего, супер партии имаа.

И да, потребни се големи промени во тимот, не само промена на Чиро. Баш ме интересира како ќе биде кога ќе донесеме нов тренер деновиве, било тоа да е Закерони, било да е Бенитез.

Ај малку дешифрирај. Кои се тие што мислиме дека се топ, а не ги бива?
Па Кандрева, Мело и Сисоко само за дефанзива и фактички само Амаури во нападот:tapp:Мислев не се форма не дека не ги бива.

Па Кандрева, Мело и Сисоко само за дефанзива и фактички само Амаури во нападот:tapp:

За Кандрева - напишав погоре.
Мело - изигра солидна утакмица денеска.
Момо - исто, украде многу топки само проблем му беа подавањата од кога го повреди рамото.

Амаури - не мислам дека е добар.

Изјавата на Мурињо за Чиро - "Не е лесно да слушаш цело време за Закерони и Бенитез додека работиш, човекот заслужува почит и бидејќи никој не го почитува Чиро - јас го почитувам".

Момо - исто, украде многу топки само проблем му беа подавањата од кога го повреди рамото.

Абе другар тоа дека изиграа добро е точно но само во одбраната а во нападот не придонесоа ништо и затоа Амаури е толку очаен, не дека го бранам Амаури ама мора да се признае дека фудбалот се игра за голови а голови со играње само одбрана не бидува.

Абе другар тоа дека изиграа добро е точно но само во одбраната а во нападот не придонесоа ништо и затоа Амаури е толку очаен, не дека го бранам Амаури ама мора да се признае дека фудбалот се игра за голови а голови со играње само одбрана не бидува.

Од ноември Амаури нема дадено гол,од натпреварот со Сампдорија!

Изјавата на Мурињо за Чиро - "Не е лесно да слушаш цело време за Закерони и Бенитез додека работиш, човекот заслужува почит и бидејќи никој не го почитува Чиро - јас го почитувам".

Фала богу дека го почитува ... додека го води Јувентус како брат му е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom