Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако сме патетика и дојдовме до ниво да ни се ругаат навивачи на еден Интер:pos2:(не се палете одма), сепак останувам на своето мислење дека следната година ќе освоиме титула во домашно првенство.

Веќе мора да се размислува за следната сезона зошто оваа е скроз пропадната, тотална утка. За следната сум скроз озбилен не дека ќе бркаме титула туку дека ќе ја освоиме. Да ме плукнете у фаца ако не биде така.

ke osvoima dokolku ostanime vo seria a :)
trsko nas da bese samo ciro aj ali ima uste mn faci so treba da letaaT:toe:

ke osvoima dokolku ostanime vo seria a :)
trsko nas da bese samo ciro aj ali ima uste mn faci so treba da letaaT:toe:
Знам дека ова што го пишуваш е иронија ама јас не смеам да навлагам во вакви дискусии зошто има кретени на форумов кои после ваков ироничен пост ми сугерираат да почнам да навивам за Аталанта зошто тие се бореле за опстанок. Затоа ќе морам да се повлечам од дискутирање на таа тема околу испаѓањето на Јуве од Серија А. Не за друго, да не ми се закачи пак некој нему сличен кретен па да морам да се правдам зошто тоа сум го напишал.

ako sakas da kazis deka sum kreten ok i onaka samo ,,,,, navivaat za juve:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: se razbira i jas spagam tuka

ako sakas da kazis deka sum kreten ok i onaka samo ,,,,, navivaat za juve:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: se razbira i jas spagam tuka
Брат погрешно ме разбра очигледно. Еве сега јас на тебе ти се правдам... Тотално нелогично. Еве ќе ти појаснам, ... кога јас последен пат напишав ваков пост, врзан околу испаѓањето на Јуве од Серија А, повеќе на шега и зафркавање, поврзано со нашата сива и бледа игра, ми се закачи еден кретен и со него се расправав саат време. Тоа ми беше поентата на целиот предходен пост. Извини ако со нешто тебе те навредив.

TE SVATIV JAS ALI SO DA PRAM NA MAKAVA :helou:
Па очигледно не ме свати штом помисли дека тебе те нарекувам кретен. Тоа беше наменето за сосема трет човек кој сам ќе си се препознае во постов. За него мал збор е кретен, ама ајде сега да не навлегуваме до толку.

70 повреде до полусезона , да да секако , што е до мене ја мислим дека Јувентус моментално прави пари и единственото нешто што им беше важно уште на почетокот на сезоната е остварување БАРЕМ на пласман во ЛШ . Може и нешо друго е проблемот ама според мене тоа е тоа ... бтв до свите што имате да кажете убави зборови за Де Чеље и после толку проследени утакмице алал нека вие или вие не гледате или незнам што е работата ама типот е ТАПА и неговата дезориентираност на теренот многу ме подсеќа на молинаро у превод " Изгубен Случај " треба дечкото да се прати ако може да се докаже у сиена или некоја екипа од тој калибар :tapp:

Денеска во 15ч. Јуве ќе има нов тренер.
..." the former Inter and Milan boss is expected at the Vinovo training complex to take Juve training today at 3:00pm."

Бенитез најверојатно ќе биде новиот тренер на Јувентус од лето. Се шпекулира дека официјалните лица на Јуве и на Бенитез тоа го договориле на вчерашниот состанок. Јуве ќе му ја даде истата плата на Бенитез што ја зема во Ливерпул. линк

А Закерони веќе пристигнал во Торино да го потпише договорот за наредниве 4 месеци. линк

Бенитез најверојатно ќе биде новиот тренер на Јувентус од лето. Се шпекулира дека официјалните лица на Јуве и на Бенитез тоа го договориле на вчерашниот состанок. Јуве ќе му ја даде истата плата на Бенитез што ја зема во Ливерпул. линк

А Закерони веќе пристигнал во Торино да го потпише договорот за наредниве 4 месеци. линк

Не се лоши вестите. Нека дојде бенитез на лето супер ке биде, ке се вклопиме и со него, верувам во него, има тактика во него, да се надевам дека ке биде се најдобро.

А за Закерони незнам што да кажам ке видиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom