D-r-ot
од поликлиника
Овие патетичниве Мурињо и терминатор почнаа да го прават![]()
Па очигледно не е Роки. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие патетичниве Мурињо и терминатор почнаа да го прават![]()
ако продолжите со Чиро на клупа не ви бега тоа...не знам зашо не го мењаатako prodolzime vaka v godina ne ni bega gradsko derbi so torino i toa vo serija b:kesa:
утре лета 102.5 постоако продолжите со Чиро на клупа не ви бега тоа...не знам зашо не го мењаат
Знам дека ова што го пишуваш е иронија ама јас не смеам да навлагам во вакви дискусии зошто има кретени на форумов кои после ваков ироничен пост ми сугерираат да почнам да навивам за Аталанта зошто тие се бореле за опстанок. Затоа ќе морам да се повлечам од дискутирање на таа тема околу испаѓањето на Јуве од Серија А. Не за друго, да не ми се закачи пак некој нему сличен кретен па да морам да се правдам зошто тоа сум го напишал.ke osvoima dokolku ostanime vo seria a
trsko nas da bese samo ciro aj ali ima uste mn faci so treba da letaaT![]()
Брат погрешно ме разбра очигледно. Еве сега јас на тебе ти се правдам... Тотално нелогично. Еве ќе ти појаснам, ... кога јас последен пат напишав ваков пост, врзан околу испаѓањето на Јуве од Серија А, повеќе на шега и зафркавање, поврзано со нашата сива и бледа игра, ми се закачи еден кретен и со него се расправав саат време. Тоа ми беше поентата на целиот предходен пост. Извини ако со нешто тебе те навредив.ako sakas da kazis deka sum kreten ok i onaka samo ,,,,, navivaat za juve:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: se razbira i jas spagam tuka
Па очигледно не ме свати штом помисли дека тебе те нарекувам кретен. Тоа беше наменето за сосема трет човек кој сам ќе си се препознае во постов. За него мал збор е кретен, ама ајде сега да не навлегуваме до толку.TE SVATIV JAS ALI SO DA PRAM NA MAKAVA :helou:
Бенитез најверојатно ќе биде новиот тренер на Јувентус од лето. Се шпекулира дека официјалните лица на Јуве и на Бенитез тоа го договориле на вчерашниот состанок. Јуве ќе му ја даде истата плата на Бенитез што ја зема во Ливерпул. линк
А Закерони веќе пристигнал во Торино да го потпише договорот за наредниве 4 месеци. линк