Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има акција free worldwide shipping на juvestore.com ако некој планирал да купува оригинал дрес - сега му е мајката :)

морав да го прочитам некако текстов само тоа беше решение :)ова за Буфон како на брат му кичмата

Преведувај од италјански на англиски. Така барем е поразбирливо и поповрзано.

Вака е како дете од 2 години да зборува македонски. :smir:

Moментално малку стагнира работата пошто сум зафатен, јас ја средив 80%. Ако има некој да продолжи (со "јас" требаше да средиме) да му пратам се што имам направено па да го доработи.

А што треба да се напрај за да му се тргни банот?

А барем една радосна вест ни пристигна, Сисоко со Мали изгубија денес и немаат никакви шанси за понатамошен пласман во првенството нивно и ќе можи да се врати кај нас.:vozbud:
Секој ден се молев да се случи ова, жими мајка :smir:

А што треба да се напрај за да му се тргни банот?

А барем една радосна вест ни пристигна, Сисоко со Мали изгубија денес и немаат никакви шанси за понатамошен пласман во првенството нивно и ќе можи да се врати кај нас.:vozbud:
Секој ден се молев да се случи ова, жими мајка :smir:

Незнам дали може да се тргне перманентен бан, а тој се добива доколку добиеш бан и потоа пробаш да отвориш нов јузер од истиот компјутер.

Така имаше и други членови од форумов,членови на некои од фан клубовиве па пак им го тргнаа перменентниот.

Тими и ЕnergieNo1 се банирани без везе перманент.
Па знам дека се банирани затоа викам дека малце потешко иде работата...али се надевам ќе биде...

Така имаше и други членови од форумов,членови на некои од фан клубовиве па пак им го тргнаа перменентниот.

Да да, има едно кретеноидно створење (да не го именувам) од кај колегиве oд противничкиот фан клуб што јадеше перманент па му го тргнале. Изгледа не важат правилата за сите исто :toe:

Не се заради двоен јузер, пцовање на администрација.:toe:

Па дајте да напраиме еден апел до модераторите ваљда ке попуштат.Не е исто без нив на форумов.

Moментално малку стагнира работата пошто сум зафатен, јас ја средив 80%. Ако има некој да продолжи (со "јас" требаше да средиме) да му пратам се што имам направено па да го доработи.

јас сум исто презафатен едвај и форумов го отворам како за рекреација. Нешто можи да пипнам за месец време пример ама и то незнам. Инаку да сум слободен ви кажав нема проблем.

Еве ја тајната за успехот на ЧиРоки на последната утакмица:

20674_1339416608019_1309276793_31034501_6720896_n.jpg

Поголем објектив! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom