Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се зачленив на ФејсБук , Стефан Силјановски бајдавеј незнам дали ќе можем пак да влезем на форум покасно затоа еве сеа да ви кажем дека ви посакуем среќна Нова Година убоо да си поминете свите и се читамо после 1ви во новата 2010та и се надевам дека оваа година што доаѓа ќе ни донесе многу среќа и ќе се радуваме на успесите на Јувентус онаков каков што го знаеме сите ! :helou:

Forza Juventus , Bianconeri per sempre !

Италијанските медиуми ги декорираат своите новогодишни весници со веста дека Бетега видел во што е проблемот.

Чиро ке остане на клупата против Парма и Милан, како што и беше најавено во последниве неколку недели. Во случај да не освои максимум број на поени на 6 Јануари, тогаш ке го фатат за јака и за гајка и ке го исфрлат како пијаница у каубојски филм.
Најголеми шанси во таков случај да го замени има Гус, но се наведува дека ако не се договорат со него тогаш клупата ке му биде понудена на Ѕоф или Трапатони. Тоа би било привремено решение, што значи до лето. Летоска ке се бара нов тренер!

Друг проблем претставува организаторот во средината. За пополнување на таа дупка има две варијанти: Кристијан Ледесма и Гаетано Д`агостино. Поголеми шанси му се даваат на Ледесма затоа што би дошол за сума од 4-5 милиони евра, а можеби и бесплатно во случај да го раскине договрот со Лацио.
На вториот му се даваат помали шанси, затоа што неговата пазарна вредност е повисока.
Ако не, тимот ке се ослони на Маркизо:)

Ако Киро не сака да му тријат сол над глава тогаш треба да победи. Ма да после вчерашниот натпревар не видов никакво подобрување. Нема што да загуби, едноставно овие му се два натпревара да си докаже сам на себе дека е кадарен да води ваков клуб. Се надевам дека свати вчера оти Џовинко ке му биде од лично негова помош ако планира да остане уште некој натпревар на клупата.

Тутоспорт најавува дека Џон Елкан и Блан му дале на Бетега full mandate (целосен мандат) за сите функции во Јувентус, значи за секој трансфер, и за секоја одлука која треба да се донесе поврзана со Јувентус, не може да се реализира и да се донесе без согласност на Бетега, а за економијата во клубот како и во минатото така и сега ќе биде задолжен Блан. Исто така се наведува дека 99% е сигурно дека Чиро ќе биде на клупата на Јувентус против Парма, но работите можат да се сменат многу брзо. линк

Znam deka ne e vreme po slabite utakmici, ama najdov 2-3 interesni slikicki, i ke gi postavam za da malce go rastrgame vnimanieto od problemite. Pa praznici se blizat !!!

http://www.facebook.com/pages/Me-ba...222189583331&id=1082774305&fbid=1251952333917

222189583331
(Ova e nekoja anti Inter grupa na albanski, ama vo sekoj slucaj ima interesni sliki)

Pozdrav i od mene, i SREKNA NOVA GODINA I BOZIKNI PRAZNICI DO SITE CLENOVI I SEKAKO DOGODINA SO TITULA VO ITALIJA I VO LIGA EVROPA

Оваа група ја отоврил некојси што се кладел со некого дека може да најде 100000 луѓе што го мразат Интер, каде што нормално сум и јас зачленет:tv:

Се приклучив и јас, Ласко Кузманоски.

Ноогодишна желба ми е Дедо мраз да му дае повеќе Памет на Ферара, пошо со ваков не бива.:pos2:

Јас сакам Дедо Мраз да ни го донесе Гус Хидинк :vozbud::haha:

Јас сакам Дедо Мраз да ни го донесе Гус Хидинк :vozbud::haha:
Убава желба имаш ама со него во пакет треба да ни донесе уште 5-6 играчи зошто цело е кога има се:wink:.
Озбилно ни се потребни неколку играчи ако сакаме да останеме конкурентни до крајот. Капата доле на Хидинк и неговите тренерски способности, ама со овој играчки кадар, второто или третото место се нашата реалност.

Ви посакувам среќна Нова Година многу здравје среќа љубов во новата година година, а за Нова Година сакам Дедо Мраз да средит ситуација во Јуве зш не е интереесно вака.:icon_lol:

Сакам за Нова Година Дедо Мраз на тој мојот имењак да му донесе еден телескоп за да може поубаво да ја гледа ситуацијата на теренот :kajg:

Да не испадне онаа рогови им набил Дедо мраз од коњари :pos2::pos2:, шала на страна, очекувам дека Бетега ќе успее да ја подсреди ситуацијата зошто само на полошо иде, нека ви е среќна Новата со многу пиење, лумпување и пред се со многу жени. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom