Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе ја идам да се спремам за нова.Се читаме за некој ден.Среќна нова,многу здравје,среќа,љубов им посакувам на сите што ги знам и што не ги знам.Му посакувам на новиот сајт многу успех,а уште поголем успех на клубот на кој што му е посветен сајтот ...
Убаво да си поминете и позз

Aбе може да ми каже некој зш Зидан ниту еднаш го нема спомнато Јуве? Го гледам само Реал му е во глана Јуве никаде:toe:

Здраво бјанконери се вратив јас немам пишано еден месец. Читам нешто за македонски сајт за Јувентус па кажете како можам да помогнам и јас

Среќна нова и сречни празници и на вас..се најубаво во новата година мн здравје среќа и успеси
Поздрав:smir:

Момци јас тука се одјавувам најверојатно накај недела или понеделник се враќам. Убав помин на сите вечерва и среќна нова година многу здравје, среќа, љубов и успех во вашиот живот и на ЈУВЕНТУС:vozbud::juve::back:

Момци јас тука се одјавувам најверојатно накај недела или понеделник се враќам. Убав помин на сите вечерва и среќна нова година многу здравје, среќа, љубов и успех во вашиот живот и на ЈУВЕНТУС:vozbud::juve::back:

На печалба да не одаш да ти ем матер :) :pos: :pos: Спреми се за вечер оти страшно кее ... ке горе се. :D

Иначе среќни празници на сите,се читаме може утре може некој од наредните денови зависи состојбата каква ке биде.
Во новата година шо повеќе успеси,добри засилувања и ТРОФЕИ!!

:juventus:

Јувентини пошто решив да им честитам нова на сите фаново на италијанските екипи почнувам од најголемите ривали. Среќна нова и да дочекате поголеми успеси од оваа година со нов тренер се надевам, и што поголем успех во ЛЕ ;) .

Се најубаво во Новата година до сите Јувентини. Најпрво, нека ви се исполнат сите желби на приватен план, многу здравје, среќа, успеси и се што следи со тоа.
Второ, да го видиме Јуве во многу подобро светло во 2010 година и да прославуваме многу заеднички успеси тука на форумов. Поздрав и се најубаво:helou:

На печалба да не одаш да ти ем матер :) :pos: :pos: Спреми се за вечер оти страшно кее ... ке горе се. :D

Иначе среќни празници на сите,се читаме може утре може некој од наредните денови зависи состојбата каква ке биде.
Во новата година шо повеќе успеси,добри засилувања и ТРОФЕИ!!

:juventus:
На печалба ќе одаме ети:haha: Лаже ве бе до понеделник не го чекајте ќе неможе да се освесте вечер ќе се напраа....Скендербек:haha::haha:

Оваа група ја отоврил некојси што се кладел со некого дека може да најде 100000 луѓе што го мразат Интер, каде што нормално сум и јас зачленет:tv:

Ne znaev, ama ako e taka od deneska i jas sum clen.
Pozdrav

Бидејќи ме мрзи да пишувам по сите фан-клубови, тука ќе им ја честитам новата година и празниците на апсолутно сите форумџии, како на навивачите на Јуве така и на хејтерите и повеќе среќа во новата 2010!!!:helou::helou::helou:
Поздрав и се најубаво.
JUVENTUS SIAMO NOI :wink:

Среќна Нова Година и надминување на кризата во новата 2010 со повеќе успеси... позз

Среќна Нова Година на сите фанови на јуве...И да освоите Европа Лига :tv:

Дечки се најдобро во новата 2010 и се надеваме на повеќе успеси во неа .... FORZA JUVE !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom