Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се зачленив во групата Кире Влахов сум може да видите :smir:

Баш ме интересира што увидел Бетега од вечерашниов меч, доколку утре се појави со некаква изјава од типот имаме план, и цврст проект со Чиро е тогаш стварно наебавме :toe:
од утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според мене

Се учленив у групата,рачунајте на мене за сајтот можам да помогнам на секој начин.:)

од утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според мене
Мора нешо да кажат макар било и нова година, после овој натпревар дефинитивно Чиро мора да лета, па срамота е веќе со селски екипи да не можеме да победиме, не гледам излез од кризава доколку Чиро остане тренер:toe:

епа нека кажат бе ама ич не ми се одлучни никако не стојат на ставот еднаш едно кажуваат друг пат друго на пример кажи за 5 дена го бркаме Чиро и крај а не вака да не држат у неизвесност.И не туку така да го фрлат у контејнер него да му се заблагодарат и да му дадат друга функција.ајт отидоф ја ме болат раце од преска куцам само :)

Znam deka ne e vreme po slabite utakmici, ama najdov 2-3 interesni slikicki, i ke gi postavam za da malce go rastrgame vnimanieto od problemite. Pa praznici se blizat !!!

http://www.facebook.com/pages/Me-ba...222189583331&id=1082774305&fbid=1251952333917

222189583331
(Ova e nekoja anti Inter grupa na albanski, ama vo sekoj slucaj ima interesni sliki)

Pozdrav i od mene, i SREKNA NOVA GODINA I BOZIKNI PRAZNICI DO SITE CLENOVI I SEKAKO DOGODINA SO TITULA VO ITALIJA I VO LIGA EVROPA

епа нека кажат бе ама ич не ми се одлучни никако не стојат на ставот еднаш едно кажуваат друг пат друго на пример кажи за 5 дена го бркаме Чиро и крај а не вака да не држат у неизвесност.И не туку така да го фрлат у контејнер него да му се заблагодарат и да му дадат друга функција.ајт отидоф ја ме болат раце од преска куцам само :)
Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.

Чамак изјави дека за неговите услуги се заинтересирани Јувентус и Интер. линк

Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат
За Чамак беа заинтересирани уште од летото. Во Јуни му завршува договорот со Бордо, а во Јануари веројатно би го ангажирале за поефтина цена. Чамак може да игра и како десно крило, и како напаѓач.

Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат:vozbud::juve:

:pos:Абе, да не си ги помешал малце:pos2:

За Чамак сериозно е заинтересиран и Арсенал.
А за оваа шпекулација би можело да се разговара на лето. Нема шанси оваа зима да замине од Бордо.

Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.

Мислам дека е свесен човекот ... Само му треба официјална потврда ...
:)

pozadincecopy.jpg

Мала пажња :)

:zver:

:pos:Абе, да не си ги помешал малце:pos2:

За Чамак сериозно е заинтересиран и Арсенал.
А за оваа шпекулација би можело да се разговара на лето. Нема шанси оваа зима да замине од Бордо.
Ќути ќути сега видов:haha::haha::haha::haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom