Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Се зачленив во групата Кире Влахов сум може да видите :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Баш ме интересира што увидел Бетега од вечерашниов меч, доколку утре се појави со некаква изјава од типот имаме план, и цврст проект со Чиро е тогаш стварно наебавме :toe:
од утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според мене

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Се учленив у групата,рачунајте на мене за сајтот можам да помогнам на секој начин.:)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
од утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според мене
Мора нешо да кажат макар било и нова година, после овој натпревар дефинитивно Чиро мора да лета, па срамота е веќе со селски екипи да не можеме да победиме, не гледам излез од кризава доколку Чиро остане тренер:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
епа нека кажат бе ама ич не ми се одлучни никако не стојат на ставот еднаш едно кажуваат друг пат друго на пример кажи за 5 дена го бркаме Чиро и крај а не вака да не држат у неизвесност.И не туку така да го фрлат у контејнер него да му се заблагодарат и да му дадат друга функција.ајт отидоф ја ме болат раце од преска куцам само :)

Член од
10 август 2008
Мислења
68
Поени од реакции
4
Znam deka ne e vreme po slabite utakmici, ama najdov 2-3 interesni slikicki, i ke gi postavam za da malce go rastrgame vnimanieto od problemite. Pa praznici se blizat !!!

http://www.facebook.com/pages/Me-bast-qe-i-gjej-100000-persona-qe-urrejne-Interin/222189583331#/photo.php?pid=30721890&op=1&o=global&view=global&subj=222189583331&id=1082774305&fbid=1251952333917

(Ova e nekoja anti Inter grupa na albanski, ama vo sekoj slucaj ima interesni sliki)

Pozdrav i od mene, i SREKNA NOVA GODINA I BOZIKNI PRAZNICI DO SITE CLENOVI I SEKAKO DOGODINA SO TITULA VO ITALIJA I VO LIGA EVROPA

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
епа нека кажат бе ама ич не ми се одлучни никако не стојат на ставот еднаш едно кажуваат друг пат друго на пример кажи за 5 дена го бркаме Чиро и крај а не вака да не држат у неизвесност.И не туку така да го фрлат у контејнер него да му се заблагодарат и да му дадат друга функција.ајт отидоф ја ме болат раце од преска куцам само :)
Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Чамак изјави дека за неговите услуги се заинтересирани Јувентус и Интер. линк

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат
За Чамак беа заинтересирани уште од летото. Во Јуни му завршува договорот со Бордо, а во Јануари веројатно би го ангажирале за поефтина цена. Чамак може да игра и како десно крило, и како напаѓач.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат:vozbud::juve:
:pos:Абе, да не си ги помешал малце:pos2:

За Чамак сериозно е заинтересиран и Арсенал.
А за оваа шпекулација би можело да се разговара на лето. Нема шанси оваа зима да замине од Бордо.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.
Мислам дека е свесен човекот ... Само му треба официјална потврда ...
:)

Мала пажња :)
:zver:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:pos:Абе, да не си ги помешал малце:pos2:

За Чамак сериозно е заинтересиран и Арсенал.
А за оваа шпекулација би можело да се разговара на лето. Нема шанси оваа зима да замине од Бордо.
Ќути ќути сега видов:haha::haha::haha::haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom