од утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според менеБаш ме интересира што увидел Бетега од вечерашниов меч, доколку утре се појави со некаква изјава од типот имаме план, и цврст проект со Чиро е тогаш стварно наебавме
Мора нешо да кажат макар било и нова година, после овој натпревар дефинитивно Чиро мора да лета, па срамота е веќе со селски екипи да не можеме да победиме, не гледам излез од кризава доколку Чиро остане тренерод утре не верувам да даде изјава него на 2ри јануари може да се очекуа изјави од Бетега и Блан според мене
Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.епа нека кажат бе ама ич не ми се одлучни никако не стојат на ставот еднаш едно кажуваат друг пат друго на пример кажи за 5 дена го бркаме Чиро и крај а не вака да не држат у неизвесност.И не туку така да го фрлат у контејнер него да му се заблагодарат и да му дадат друга функција.ајт отидоф ја ме болат раце од преска куцам само
За Чамак беа заинтересирани уште од летото. Во Јуни му завршува договорот со Бордо, а во Јануари веројатно би го ангажирале за поефтина цена. Чамак може да игра и како десно крило, и како напаѓач.Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат
Абе, да не си ги помешал малце:pos2:Со чело на Батега нема да ме чуди да го донесат:juve:
Се зачленив, Bojan Kocovski сум.Направив фејсбук група која ќе биде вклучена на сајтот, зачленување задолжително!линк
Мислам дека е свесен човекот ... Само му треба официјална потврда ...Може да му се даде некоја друга функција во ЈУВЕ, сепак е легенда на клубот, ама самиот треба да е свесен дека во моментов само му штети на клубот одошто му помага.
Мала пажња
Ќути ќути сега видов:haha::haha::haha::haha:Абе, да не си ги помешал малце:pos2:
За Чамак сериозно е заинтересиран и Арсенал.
А за оваа шпекулација би можело да се разговара на лето. Нема шанси оваа зима да замине од Бордо.
БРАВО!!!
Мала пажња