Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...

Бетега е звер целосна доверба имам во него кој до Август милам дека Јуве ќе го направи бомбастичен тим нека се средат работите до крајот на сезонава(по можност да освоиме европа лига под водство на Хидинк)Таман ќе бидат уиграни овие и плус нови играчи за догодина и цепаме и у Лш све следната година.Форца Бетега

Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...

абе брат прва асолна работа во скоро 560 коментари кажа со ова сеа :smir:

Ајде ако се оствари ова честитки, добро е да дојдат вакви тренери во Италија, сигурно ќе помогнат да се врати квалитетот и да се подигне нивото на лигата. Со таков тренер полесно е и да убедиш добар играч да потпише за тимот.

веќе на големо се зборува за потпис на Хидинк !!! е па честито :)

Гус Хидинг е најдоброто решение во моментов. Ако тој неуспее да г спроведе Јуве на прав пат , тогаш веќе нема потреба да менуваме тренери, треба да смениме нешто друго

По форумиве на Јуве читам дека во пакет со Хидинг ќе дојде и Ледесма од Лацио.

баш ме интересира како ќе располага “стариот лисец“ со овој ростер моментално... зошто го имаме квалитетот(барем јас сум уверен)... ваков авторитет мислам дека ќе ги изнајди правите решенија

баш ме интересира како ќе располага “стариот лисец“ со овој ростер моментално... зошто го имаме квалитетот(барем јас сум уверен)... ваков авторитет мислам дека ќе ги изнајди правите решенија
точно така и да му се дава што поголема минутажа на џиовинко дел пиеро на клупа ко гигкс во манчестер :smir:

Јас мислам дека само Липи му е мајката. Знае стариот како се работи во италијанскиот фудбал.

Јас мислам дека само Липи му е мајката. Знае стариот како се работи во италијанскиот фудбал.
сите го сакаме Липи,но си кажа чоекот дека со клубски фудбал повеќе нема да се замара....а и годините ќему бидат проблем,зрел е за во пензија... Хидинк е најдоброто нешто што може да му се случи на Јуве во моментов-хендикеп е неговото неискуство во Калчото

Значи сепак Бетега нема да има маргинална улога во Управата на Јувентус, како што претпоставуваше.

Одличен потег, на Grande Bettega.

Очекувам драстично да се променат работите. Хидинк е познат по воведување на голема дисциплина во тимот, и мислам дека тоа е најпотребно во моментов на Јувентус.

Чудно е што Тутоспорт молчи во врска со ова. " Официјалниот весник на Јуве " сеуште нема излезено со ништо. Очигледно не излегуваат со никакви информации кои не се потврдени или отфрлени од страна на некој официјален човек од клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom