Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...
абе брат прва асолна работа во скоро 560 коментари кажа со ова сеа :smir:Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...
точно така и да му се дава што поголема минутажа на џиовинко дел пиеро на клупа ко гигкс во манчестер :smir:баш ме интересира како ќе располага “стариот лисец“ со овој ростер моментално... зошто го имаме квалитетот(барем јас сум уверен)... ваков авторитет мислам дека ќе ги изнајди правите решенија
сите го сакаме Липи,но си кажа чоекот дека со клубски фудбал повеќе нема да се замара....а и годините ќему бидат проблем,зрел е за во пензија... Хидинк е најдоброто нешто што може да му се случи на Јуве во моментов-хендикеп е неговото неискуство во КалчотоЈас мислам дека само Липи му е мајката. Знае стариот како се работи во италијанскиот фудбал.
Значи сепак Бетега нема да има маргинална улога во Управата на Јувентус, како што претпоставуваше.Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...