Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Бетега е звер целосна доверба имам во него кој до Август милам дека Јуве ќе го направи бомбастичен тим нека се средат работите до крајот на сезонава(по можност да освоиме европа лига под водство на Хидинк)Таман ќе бидат уиграни овие и плус нови играчи за догодина и цепаме и у Лш све следната година.Форца Бетега

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Вака работат способни луѓе (Бетега) ... за 3 дена решаваат проблем шо некој не можат да го решат 3 години ...
абе брат прва асолна работа во скоро 560 коментари кажа со ова сеа :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ајде ако се оствари ова честитки, добро е да дојдат вакви тренери во Италија, сигурно ќе помогнат да се врати квалитетот и да се подигне нивото на лигата. Со таков тренер полесно е и да убедиш добар играч да потпише за тимот.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
веќе на големо се зборува за потпис на Хидинк !!! е па честито :)

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Епа ако е така стварно нека ни е честито и само кон нови победи и ништо друго!!!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Гус Хидинг е најдоброто решение во моментов. Ако тој неуспее да г спроведе Јуве на прав пат , тогаш веќе нема потреба да менуваме тренери, треба да смениме нешто друго

По форумиве на Јуве читам дека во пакет со Хидинг ќе дојде и Ледесма од Лацио.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
баш ме интересира како ќе располага “стариот лисец“ со овој ростер моментално... зошто го имаме квалитетот(барем јас сум уверен)... ваков авторитет мислам дека ќе ги изнајди правите решенија

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
баш ме интересира како ќе располага “стариот лисец“ со овој ростер моментално... зошто го имаме квалитетот(барем јас сум уверен)... ваков авторитет мислам дека ќе ги изнајди правите решенија
точно така и да му се дава што поголема минутажа на џиовинко дел пиеро на клупа ко гигкс во манчестер :smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Јас мислам дека само Липи му е мајката. Знае стариот како се работи во италијанскиот фудбал.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Јас мислам дека само Липи му е мајката. Знае стариот како се работи во италијанскиот фудбал.
сите го сакаме Липи,но си кажа чоекот дека со клубски фудбал повеќе нема да се замара....а и годините ќему бидат проблем,зрел е за во пензија... Хидинк е најдоброто нешто што може да му се случи на Јуве во моментов-хендикеп е неговото неискуство во Калчото

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Значи сепак Бетега нема да има маргинална улога во Управата на Јувентус, како што претпоставуваше.

Одличен потег, на Grande Bettega.

Очекувам драстично да се променат работите. Хидинк е познат по воведување на голема дисциплина во тимот, и мислам дека тоа е најпотребно во моментов на Јувентус.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Чудно е што Тутоспорт молчи во врска со ова. " Официјалниот весник на Јуве " сеуште нема излезено со ништо. Очигледно не излегуваат со никакви информации кои не се потврдени или отфрлени од страна на некој официјален човек од клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom