Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Parma-Juventus & Sampdoria-Palermo Could Be Postponed :nerv::nerv::nerv:.Nemozev da docekam da dojde sreda da gledam i sega sakaat da ja odlozat...ne mi se veruva​

Ајдееееее ....
Таман дојде среда,таман телма решија да не даваат,сега да го одложат ...
јбг :(

Само што јавија на Скај, теренот е посолен, температурата е повисока за разлика од вчера и нема никакви проблеми за да се игра. Значи 99% утакмицата останува по распоред :)

Само што јавија на Скај, теренот е посолен, температурата е повисока за разлика од вчера и нема никакви проблеми за да се игра. Значи 99% утакмицата останува по распоред :)

ова сакав да го чујам напред јувенитни одиме на победа макар шо ке е малце тешко гостување

Не можи да нема место за Легендата на Јуве, Дел Пиеро, а да има за Виеира, Емерсон, Замброта. Дел Пиеро е легенда на Јуве и најголем играч на Јувентус, и мислам дека кога се работи за Јувентус, Дел Пиеро е еден од најголемите (ако не и најголема) легенди на клубот.

Не можи да нема место за Легендата на Јуве, Дел Пиеро, а да има за Виеира, Емерсон, Замброта. Дел Пиеро е легенда на Јуве и најголем играч на Јувентус, и мислам дека кога се работи за Јувентус, Дел Пиеро е еден од најголемите (ако не и најголема) легенди на клубот.

Хаха па има место за горе наведените зашто играат на такви позииции и таму биле најдобри а Дел пиеро во нападот треба да оди а таму нема место како што гледаш.Неможе дел пиеро на позиција на емерсон да го стави не зезај.

Со среќа нека ни е денес со Парма. Да ја почнеме новата година со победа па што биде нека биде.

интер веќе ги обезбеди 3те бода,па нека ни е со среќа...

Добро тоа е во ред секако дека треба да има, ама зборот ми беше за во нападот:toe:

Бреееј значи ке се игра сега кога прочитав викам е сега ја заебале ама добро е ќе ја гледаме :vozbud::vozbud:

Со среќа нека ни е денес со Парма. Да ја почнеме новата година со победа па што биде нека биде.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И официјално, 4-4-1-1 формација:

13

Manninger Alex

2

Caceres Martin

33

Legrottaglie Nicola

3

Chiellini Giorgio

6

Grosso Fabio

7

Salihamidzic Hasan

4

Melo Felipe

18

Poulsen Christian

8

Marchisio Claudio

28

Diego

17

Trezeguet David

Манингер
Касерес--Легро--Киелини--Гросо
Салихамиџич--Мело--Поулсен--Маркизио
Диего
Трезеге​

дефинитивната формација

Trezeguet
Diego
Marchisio -- Melo -- Poulsen -- Brazzo
Grosso -- Chielini -- br33 -- Caceres
Manninger​

Ајде да ја почнеме со победа годинава. FORZA JUVE!

ајде скапете ги овие Пармалатциве па после ние да си се колеме за 3-то :tv:

дефинитивната формација

Trezeguet
Diego
Marchisio -- Melo -- Poulsen -- Brazzo
Grosso -- Chielini -- br33 -- Caceres
Manninger​

Ајде да ја почнеме со победа годинава. FORZA JUVE!

Број 33 :pos: :pos: :pos: луд си да си ебеш :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom