Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Диего додај го на списокот во неизвесни ...Имиња кои нема да ги гледаме догодина:
Имиња кои нема да ги гледаме догодина:
- Закерони
- Секо
-----------------------
- ГроЗо
- Канаваро
- Молинаро
- Тиаго
- Алмирон
- Григера
- Каморанези
- Поулсен (најлоша утакмица денеска од кога е во Јуве)
-----------------------
А неизвесно за:
- Број 33
- Трезеге
- Сисоко
- Амаури
- Зебина
- Де Чеље
- Џовинко
- Мело
- Диего
--------------
Диего останува, слушајте ми зборов. За Џиџи после ова денеска, не знам што да кажам... Се надевам у момент на нервоза рекол дека не е сигурна неговата иднина во дресот на Јуве, пошо нели како што знаеме повеќе пати изјавуваше дека останува кај нас без оглед на се.додадено...
Ќе ми биде многу жал ако отидат Диего и Џиџи.
-Џиџи е веќе докажан и неговото присуство му дава на клубов посебен шарм и шмек, а за Диего убеден сум дека човеков може да биде успешен во Јуве, само му треба малку адаптација и тим што ќе игра фудбал заедно со него. Јас не би го продал после само една изиграна сезона.
Никој не би се осудил да го продаде Буфон , но ако неговата желба е да си замине среќно му кај и да оди и не треба апсолутно ништо да му се приговори. Има доволно кредити и во клубот и кај навивачите за да може да прави што сака ... Можеби тој сам ќе одлучи да си замине , но веројатно сите знаеме кои се најголемите виновници за таквата негова одлука , тоа е буквално исто како да го продале на сила ...Но, она што ме загрижува е дека веднаш ќе почнат со погрешен потег со кој веднаш ќе си потпишат смртна пресуда а тоа е продажба на Буфон. Незнам зошто, ама мислам дека ќе се случи ваква глупост во теков на летово. Ме интересира што мислите вие за ова.
Toa e веќе друга работа ако сам посака да си оди. Мене ми е муабетот дека управата ќе се попали по парите на Сити и ќе го продаде. Реално гледано, тешко дека во Сити ќе крене некој трофеј, единствено што платата би му била поголема. Јас лично сакам да го гледам Џиџи и понатаму на голот на Јуве и сакам да го гледам како дига трофеи во црно-белиот дрес(додуша голманскиот дрес не е црно-бел ама така иде зборот).Никој не би се осудил да го продаде Буфон , но ако неговата желба е да си замине среќно му кај и да оди и не треба апсолутно ништо да му се приговори. Има доволно кредити и во клубот и кај навивачите за да може да прави што сака ... Можеби тој сам ќе одлучи да си замине , но веројатно сите знаеме кои се најголемите виновници за таквата негова одлука , тоа е буквално исто како да го продале на сила ...
Ќе повторам , јас лично би бил пресреќен да го гледам Џиџи како крева трофеи и освојува награди во друг клуб отколку да стагнира во моментално просечниов Јувентус , кој сигурно нема да се дигне целосно на нозе уште 2 сезони ...
Ако некој заслужува се најдобро во кариерата , тоа е Буфон , најдобриот голман на денешницава и воопшто на сите времиња и уште поголем човек и спортсмен ...
Да, поради тоа што Интер и Рома играа во финалето на купот па се отвори уште едно место на табелата, односно седмото место.Да не барам назад,одма ќе си прашам.. Ќе играте догодина во Европа Лига?