Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Апсолутно не ми е јасно за што им е Зебина крив?! Човекот беше повреден долго време, плус и прикажа далеку подобри партии од Зденек, е сега што има незгоден темперамент па влегол во мал конфликт со навивачите тоа на секој може да му се случи во знак на нервоза. Потполно ги поддржувам овие протести ама да се напаѓаат и вреѓаат играчи како Зебина, Каморанези или Трезеге ич не ми е сфатливо.:toe:

Апсолутно не ми е јасно за што им е Зебина крив?! Човекот беше повреден долго време, плус и прикажа далеку подобри партии од Зденек, е сега што има незгоден темперамент па влегол во мал конфликт со навивачите тоа на секој може да му се случи во знак на нервоза. Потполно ги поддржувам овие протести ама да се напаѓаат и вреѓаат играчи како Зебина, Каморанези или Трезеге ич не ми е сфатливо.:toe:
Зебина мислам против фулам им покажал среден прст што ги разбеснило многу навивачите реков Трезеге,Камо ништо не им е само си влегоа нормално :D

Каков Зебина бе , теле грдо , мумија ... во 6 години 50 утакмици нема одиграно , а и кога играл или пенал правел или црвен добивал ...

еве потврда ја побрз од гоал.цом:)

BREAKING NEWS: Juventus Team Bus Pelted With Eggs By Angry Fans, Jonathan Zebina Slapped In The Face

The Juventus fans have expressed their dismay with the Turin side's disappointing performances...
Angry Juventus fans have pelted the team bus with eggs in the build-up toward the home match against Atalanta Bergamo. Additionally, defender Jonathan Zebina was slapped in the face by an 'alleged' fan of the Old Lady

Зебина мислам против фулам им покажал среден прст што ги разбеснило многу навивачите реков Трезеге,Камо ништо не им е само си влегоа нормално :D

Абе јасно, ама тоа било како резултат на свирежите кои биле упатени од своите навивачи и нормално дека тоа те вади од кожа. Не дека го оправдувам тоа што им покажал среден прст ама дали и Мело не напраи нешто слично на пример?!?

Зошто Зебина бе ??? што им е Џони Крив ? секогаш го дава максимумот. Нека идат Григера нека го утепаат, што направи Григера за Јуве откако е во тимот, за разлика од Зебина кој долги години го носи дресот на Јуве.

Преку К** веќе и од навивачиве на Јуве во Торино, неможат да наполнат еден стадион од 20 илјади па уште ќе ги тепаат играчите, ебате клошарите

Ако веќе некој треба да биде истепан треба да се почне од Секо и Блан па да се продолжи преку, Григера, Гросо, Мело, Амаури ... па и Сисоко до некаде кој сезонава игра катастрофално. Зебина беше повреден две години, што скаат од него ја незнма, од Григера е десет светлосни години поразвиен игач

Се сложувам да има протести на навивачите по повод управа и резултати. Ова е голем клуб, а со него си влече и големи одговорности. Дресот е тежок како панцир и нормално е да не може секој да игра со него на гради.
Навивачите не се научени да останат волку време без титула, а па да не зборувам за места што водат до Евро Купови.

Ма да, никогаш нема да оправдам тапање на сопствените фудбалери. Без разлика на се, ова е фудбал и физичките пресметки треба да бидат најстрого забранети.
Мислев дека италијанците се малку покултивиран народ, но изгледа дека домородно население не живее само во Африка.
Сеуште го имаат оној идиотизам во крвта.

еве потврда ја побрз од гоал.цом:)

BREAKING NEWS: Juventus Team Bus Pelted With Eggs By Angry Fans, Jonathan Zebina Slapped In The Face

The Juventus fans have expressed their dismay with the Turin side's disappointing performances...
Angry Juventus fans have pelted the team bus with eggs in the build-up toward the home match against Atalanta Bergamo. Additionally, defender Jonathan Zebina was slapped in the face by an 'alleged' fan of the Old Lady

Kакви дезинформации шират све им ...
Не го мавна по лице и не беше бокс. Го "потапша'' со отворена рака по грб, по што Зебина не знам како успеа да остане смирен. Пак останувам на мислење дека пред утакмица овие протести не може да донесат ништо позитивно. Подобро да седат на стадион и да мавтаат кон управата со бели марамчиња отколку ова.

77f9b026a066d5e0d185d011790ae482.JPG

Kакви дезинформации шират све им ...
Не го мавна по лице и не беше бокс. Го "потапша'' со отворена рака по грб, по што Зебина не знам како успеа да остане смирен. Пак останувам на мислење дека пред утакмица овие протести не може да донесат ништо позитивно. Подобро да седат на стадион и да мавтаат кон управата со бели марамчиња отколку ова.
Управата е виновна за ситуацијава во која што сме моментално.По 30-тата повреда требало веднаш да се реагира,по која (ако не се лажам) и почна кризниот период.За навивачите немам зборови.Јувентус и кога играше беспрекорно,стадионите не беа ни до половина наполнети.И наместо да останат со клубот до крај,тие ги навредуваат оние што се најмалку криви - играчите.Знам дека сега некои ќе се јават : Амаури ова,Зебина она,Мело не знаел да игра.А кој го купил?Или тој самиот дошол?Така е кога тренерот дал свој список на желби,а Липи одлучил место него ...

Лелел, Ова фали цела сезона. Браво.

p.s. Си заработив 10 денари, зашо реков ќе биде гол
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Прекрасен гол на Капитенот ...

Кој друг ако не Алекс. Навистина е жално што нема помлад играч кој може да го замени во Јуве и што со скоро 36 години се уште е далеку најдобриот играч на Јуве.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom