Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи 1.55 е коефициентот за Јуве да победи ... Се освен победа би било ОГРОМНО изненадување ... Кога станува збор за повредите и Фулам имаат повреди кај клучни играчи ... Кога станува збор за формата ние се подобруваме, они опаѓаат . . .
Реалност : Подобри сме мора да победиме ...
Очекување : Тоа да биде без примен гол ...

Е сеа, едно се очекувањата - друго се можностите, а мала е разликата помеѓу реалноста и изненадувањето (ако ни го приредат, што се сомневам во тоа) . . . :duel:

Брат ми за реваншот збориме :wink:

ааа оки моја грешка ко така хехехе :smir:

DE CEGLIE: "Pronto per giovedì! Nazionale? Ora penso alla Juve"http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=17418играчот на јувентус паоло де чеље на прашање на новинарите дали мисли на настап за националниот тим тој изјави дека сеа мисли само на јувентус

Фулам?! не се ни интересни:wink:

Nema sto da se plasime od Fulham, i ako moze navivaci od drugi fan klubovi da ne ni kazuvaat tuka prikazni za mali deca demek nie ne treba da se plasime od Fulham .....................GOLEM POZZ ZA SITE BIANCONERI TUKA NA KAJGANA I VO CELIOT SVET

Фулам не е екипа од која Јуве треба да се плаши и во нормални услови овој меч би требало да е мачкина кашлица за нас. Она што мене ме плаши е тоа што Фулам има далеку поголем мотив да игра во Лига Европа од Јуве. Доколку нашиве играчи ја надминат таа бариера и пронајдат силен мотив не би требало да имаме проблем во овој двомеч.

Фулам не е екипа од која Јуве треба да се плаши и во нормални услови овој меч би требало да е мачкина кашлица за нас. Она што мене ме плаши е тоа што Фулам има далеку поголем мотив да игра во Лига Европа од Јуве. Доколку нашиве играчи ја надминат таа бариера и пронајдат силен мотив не би требало да имаме проблем во овој двомеч.
Па мислам дека Ѕак го најде решението за мотивацијата на играчите на Јувентус.Мислам дека ќе издвоиме убедлива победа на утрешниот натпревар,па реваншот ќе биде само рутина
ФОРЦА ЈУВЕ​

Ептен е одлепен Лапо, мајке ми :pos2:

Таман си кажува човекот бе ... толку беше од Каморанези мислам дека го нема веќе во него тоа што го имаше порано :toe:

Da, ama Camoranesi e vo Juve 7-8 godini, ostana i vo 2 liga taka da go izbrkame sega i da igra vo nekoj vtoroligas ne e vo red. Nema da se osiromasime tolku ako zema plata uste edna godina, a plus toa ako ima sreka so povredite, ogromno e negovoto iskustvo.:wink:

дај не ме зезај дојде ред од Фулам да се плашиш ај размисли шо кажа.Не смееме да се спуштаме на толку ниско ниво

Eјј ако се плашите од Фулам идете удавете се сите до последен...
Шо дупиш..:tapp:
Добро како сакате ама кога најмногу очекуваме тогаш најмногу паѓаме дај боже да ме демантират утре :toe:

Повиканите за натпреварот со Фулам:
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen