Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е можно само ако се сака!Аршавин и Жирков не е можно Аршавин топ му е у арсенал и Жирков само шо потпиша за челзи така да прво да дојде Хидинк па ке збориме за играчи кога Домингез го испуштија![]()
Тоа ти викам подобро Хидинк да се донесе и тој ќе бара пари али у спат можеа и Домингез да го приберат ќе се најдешеСе е можно само ако се сака!...нам сега за сега повеќе ни треба Хидинк негоди играчите
![]()
Жирков само што дојде а нема одиграно ниту една саглам утакмица за Челзи, ако дојдат Хидинк заедно со Жирков сите имате по едно пиво од мене, ма цела гајба ќе земам :party1: :wink:Аршавин и Жирков не е можно Аршавин топ му е у арсенал и Жирков само шо потпиша за челзи така да прво да дојде Хидинк па ке збориме за играчи кога Домингез го испуштија![]()
Пази што вети!:haha:...Абе ако дојде Хидинк ќе има многу промени во тимот и безтоа имаме неколку стари играчи кои би требало догодина да летаат така да тие што ќе ги земе тој неверувам дека ќе се некоја промашена инвестицијаЖирков само што дојде а нема одиграно ниту една саглам утакмица за Челзи, ако дојдат Хидинк заедно со Жирков сите имате по едно пиво од мене, ма цела гајба ќе земам :party1: :wink:
Тие планови што ги има Елкан, А и Б незнам зошто му се, тој е газда сега па нека пресече еднаш, мавај ги оние што не се за во клубот доведи нови поспособни луѓе, уште еднаш докажува дека нема ниту 1% од гените на Гранде Ањели (нека почива во мир), го брука клубот, ја брука целата фамилија а пред се си се брука себе, Лапо не сакам да го коментирам (знаеме сите каков е), Ањели го сакаше ЈУВЕ, и се правеше да го направи голем клуб, овие идиоти гледаат само да имаат профит, па сега за клубот ако иде иде ако не здравје, наредната година ќе тргне на поарно :uvo:, подобро нека го продаде клубот на некој Арапи па да видиме и ние малце радост а не само да се нервираме пред малите екрани поради простоќата на едни глупаци![]()
Жирков само што дојде а нема одиграно ниту една саглам утакмица за Челзи, ако дојдат Хидинк заедно со Жирков сите имате по едно пиво од мене, ма цела гајба ќе земам :party1: :wink:
Само нека дојдат, одма зимам, не една две :wink:Пази што вети!:haha:...Абе ако дојде Хидинк ќе има многу промени во тимот и безтоа имаме неколку стари играчи кои би требало догодина да летаат така да тие што ќе ги земе тој неверувам дека ќе се некоја промашена инвестицијаАма ајде да видими прво што ќе се случи со него
![]()
Па до некаде си во право, овој барем пафка и курац го боли, излегува и критикува, а Џон до сега јас не видов да има направено нешто позитивно, да беше Ферара тренер на Реал до сега 3 пати ќе леташе, ама ние сме некој посебен вид на клуб каде тренерите имаат 100 шанси да се докажат и на крај пак ништо не покажуваат, кога гледаш дека не го бива тргни го бре брате не да гледаме како ни се уништува клубот, незнам како не ги боли да го гледаат клубот на дедо им како пропаѓа, едноставно не можам да сватам, ние навивачите повеќе го сакаме ЈУВЕ од нив, ете му го таму Ферари нека си гледа Формула можда боље ке му тргне на тоа поле, ЈУВЕ нека го остави на некој човек кој го сака ЈУВЕ како тим а не само како средство за профит. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUSLapo Elkann како не функционер прави повеќе за клубот отколку брат му. Овој барем излегува и јавно ги критикува фудбалерите и ги потсетува за кој тим играат. Што прави Џон, си го лади!
Од мене - мезе![]()
:pos2::pos2::pos2: јако ти е овоа, само што тој и таков пак нешто јаде г**** по медиумите, Џон иако навидум многу примерен го нема никаде, како во земја да пропаднал, ако со таков претседател очекуваме титули тешко насЛапо Елкан ќе мавнит 8 грама чист кокаин преку левата ноздра , ќе стегнит една тетоважа од Јувентус на левиот образ од газот и ќе зборува по медиуми за тоа кој е Јувентус и како се бранат боите на клубот, а до вчера се фиксаше по америчкине дискотеки и не ни имаше појма дека дедо му поседува клуб...
Абе ајде се изгуби денеска:haha:...Интересно ти е ова:haha: Леле да ми го препишат мене еваааааааааааЛапо Елкан ќе мавнит 8 грама чист кокаин преку левата ноздра(десната откажана му е) , ќе стегнит една тетоважа од Јувентус на левиот образ од газот и ќе зборува по медиуми за тоа кој е Јувентус и како се бранат боите на клубот, а до вчера се фиксаше по америчкине дискотеки и не ни имаше појма дека дедо му поседува клуб...
така да не знам колку е релевантно неговото мислење...
Абе ајде се изгуби денеска:haha:...Интересно ти е ова:haha: Леле да ми го препишат мене евааааааааааа:haha:
Какви арапи бе алооо пратите ли италијански фудбал гледате ли дека никој клуб нема арап за претседател се се италијанци!!!!Ќе го упропастиш уште толку. И така сеа е за никаде со овие шо се у него, уште ти фалиш.
Се шалам бе.
Некој пиша Арапи да го Купат боље ќе било.Па нека го купат, ќе донесат и пари и ствари. Ќе видиме и ние малце нешто. Доста пацерски клубои гледаат.