Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аршавин и Жирков не е можно Аршавин топ му е у арсенал и Жирков само шо потпиша за челзи така да прво да дојде Хидинк па ке збориме за играчи кога Домингез го испуштија :tapp:

Тие планови што ги има Елкан, А и Б незнам зошто му се, тој е газда сега па нека пресече еднаш, мавај ги оние што не се за во клубот доведи нови поспособни луѓе, уште еднаш докажува дека нема ниту 1% од гените на Гранде Ањели (нека почива во мир), го брука клубот, ја брука целата фамилија а пред се си се брука себе, Лапо не сакам да го коментирам (знаеме сите каков е), Ањели го сакаше ЈУВЕ, и се правеше да го направи голем клуб, овие идиоти гледаат само да имаат профит, па сега за клубот ако иде иде ако не здравје, наредната година ќе тргне на поарно :uvo:, подобро нека го продаде клубот на некој Арапи па да видиме и ние малце радост а не само да се нервираме пред малите екрани поради простоќата на едни глупаци :toe:

Аршавин и Жирков не е можно Аршавин топ му е у арсенал и Жирков само шо потпиша за челзи така да прво да дојде Хидинк па ке збориме за играчи кога Домингез го испуштија :tapp:
Се е можно само ако се сака!:vozbud:...нам сега за сега повеќе ни треба Хидинк негоди играчите:toe:

Се е можно само ако се сака!:vozbud:...нам сега за сега повеќе ни треба Хидинк негоди играчите:toe:
Тоа ти викам подобро Хидинк да се донесе и тој ќе бара пари али у спат можеа и Домингез да го приберат ќе се најдеше

Жирков само што дојде а нема одиграно ниту една саглам утакмица за Челзи, ако дојдат Хидинк заедно со Жирков сите имате по едно пиво од мене, ма цела гајба ќе земам :party1: :wink:

Жирков само што дојде а нема одиграно ниту една саглам утакмица за Челзи, ако дојдат Хидинк заедно со Жирков сите имате по едно пиво од мене, ма цела гајба ќе земам :party1: :wink:
Пази што вети!:haha:...Абе ако дојде Хидинк ќе има многу промени во тимот и безтоа имаме неколку стари играчи кои би требало догодина да летаат така да тие што ќе ги земе тој неверувам дека ќе се некоја промашена инвестиција:toe:Ама ајде да видими прво што ќе се случи со него:pipi:

Тие планови што ги има Елкан, А и Б незнам зошто му се, тој е газда сега па нека пресече еднаш, мавај ги оние што не се за во клубот доведи нови поспособни луѓе, уште еднаш докажува дека нема ниту 1% од гените на Гранде Ањели (нека почива во мир), го брука клубот, ја брука целата фамилија а пред се си се брука себе, Лапо не сакам да го коментирам (знаеме сите каков е), Ањели го сакаше ЈУВЕ, и се правеше да го направи голем клуб, овие идиоти гледаат само да имаат профит, па сега за клубот ако иде иде ако не здравје, наредната година ќе тргне на поарно :uvo:, подобро нека го продаде клубот на некој Арапи па да видиме и ние малце радост а не само да се нервираме пред малите екрани поради простоќата на едни глупаци :toe:

Lapo Elkann како не функционер прави повеќе за клубот отколку брат му. Овој барем излегува и јавно ги критикува фудбалерите и ги потсетува за кој тим играат. Што прави Џон, си го лади!

Од мене - мезе :)

Пази што вети!:haha:...Абе ако дојде Хидинк ќе има многу промени во тимот и безтоа имаме неколку стари играчи кои би требало догодина да летаат така да тие што ќе ги земе тој неверувам дека ќе се некоја промашена инвестиција:toe:Ама ајде да видими прво што ќе се случи со него:pipi:
Само нека дојдат, одма зимам, не една две :wink:

Lapo Elkann како не функционер прави повеќе за клубот отколку брат му. Овој барем излегува и јавно ги критикува фудбалерите и ги потсетува за кој тим играат. Што прави Џон, си го лади!

Од мене - мезе :)
Па до некаде си во право, овој барем пафка и курац го боли, излегува и критикува, а Џон до сега јас не видов да има направено нешто позитивно, да беше Ферара тренер на Реал до сега 3 пати ќе леташе, ама ние сме некој посебен вид на клуб каде тренерите имаат 100 шанси да се докажат и на крај пак ништо не покажуваат, кога гледаш дека не го бива тргни го бре брате не да гледаме како ни се уништува клубот, незнам како не ги боли да го гледаат клубот на дедо им како пропаѓа, едноставно не можам да сватам, ние навивачите повеќе го сакаме ЈУВЕ од нив, ете му го таму Ферари нека си гледа Формула можда боље ке му тргне на тоа поле, ЈУВЕ нека го остави на некој човек кој го сака ЈУВЕ како тим а не само како средство за профит. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Лапо Елкан ќе мавнит 8 грама чист кокаин преку левата ноздра(десната откажана му е) , ќе стегнит една тетоважа од Јувентус на левиот образ од газот и ќе зборува по медиуми за тоа кој е Јувентус и како се бранат боите на клубот, а до вчера се фиксаше по америчкине дискотеки и не ни имаше појма дека дедо му поседува клуб...

така да не знам колку е релевантно неговото мислење...

е да и ќе заборавев... Сигурно неуспесите на клубот ги има удрено по америчките џепови па се нешто вознемирувачки изјави даваат...

Лапо Елкан ќе мавнит 8 грама чист кокаин преку левата ноздра , ќе стегнит една тетоважа од Јувентус на левиот образ од газот и ќе зборува по медиуми за тоа кој е Јувентус и како се бранат боите на клубот, а до вчера се фиксаше по америчкине дискотеки и не ни имаше појма дека дедо му поседува клуб...
:pos2::pos2::pos2: јако ти е овоа, само што тој и таков пак нешто јаде г**** по медиумите, Џон иако навидум многу примерен го нема никаде, како во земја да пропаднал, ако со таков претседател очекуваме титули тешко нас :toe:

Лапо Елкан ќе мавнит 8 грама чист кокаин преку левата ноздра(десната откажана му е) , ќе стегнит една тетоважа од Јувентус на левиот образ од газот и ќе зборува по медиуми за тоа кој е Јувентус и како се бранат боите на клубот, а до вчера се фиксаше по америчкине дискотеки и не ни имаше појма дека дедо му поседува клуб...

така да не знам колку е релевантно неговото мислење...
Абе ајде се изгуби денеска:haha:...Интересно ти е ова:haha: Леле да ми го препишат мене евааааааааааа:vozbud::haha:

Абе ајде се изгуби денеска:haha:...Интересно ти е ова:haha: Леле да ми го препишат мене евааааааааааа:vozbud::haha:

Ќе го упропастиш уште толку. И така сеа е за никаде со овие шо се у него, уште ти фалиш.

Се шалам бе.

Некој пиша Арапи да го Купат боље ќе било.Па нека го купат, ќе донесат и пари и ствари. Ќе видиме и ние малце нешто. Доста пацерски клубои гледаат.

Море тој ањели стариот требало кога пишувал тестаметно да му остаи на Џон и едно лив4е со луѓе понецијални за работа во јувентус...хаха или барем некое лив4е со HINTS како да водиш клуб за да нау4и нешто малиов не е мала работа Јувентус.
А ако веќе доаѓа Хидник сигурен сум дека ке донесе игра4и кои ке направат големи промени во играта на Јуве.Сигурен сум дека ке го смени овој италијански стил на игра и дека ке донесе некои германци,руси нешто такво за да се смени не само италијани и зашто играме таков фудбал тогаш прашуваме..Нас ни треба сигурна игра, напаѓачки менталитет и да имаме луѓе на секоја позиција кои можат да направат промена дво играта доколку не накој не му оди добро...Прво раниери дрвото па сега ферара кој се обидува да го копира Липи а очигледно липи е ненадминлив.Вака тренер кој практикува друг стил на игра мора да смени нешто и да донесе играчи кои ке не сменат и ке играме фудбал како што се "бара" во ЛШ.
Фудбалот денес е сменет многу еден Бордо успеа да се носи со европските гиганти а ние кој сме меѓу најголемите еве сега се ма4име да се привикнеме на "новиот стил на игра" ако можам да ре4ам зашто доста работи се променети денес во фудбалот..

Ќе го упропастиш уште толку. И така сеа е за никаде со овие шо се у него, уште ти фалиш.

Се шалам бе.

Некој пиша Арапи да го Купат боље ќе било.Па нека го купат, ќе донесат и пари и ствари. Ќе видиме и ние малце нешто. Доста пацерски клубои гледаат.
Какви арапи бе алооо пратите ли италијански фудбал гледате ли дека никој клуб нема арап за претседател се се италијанци!!!!

Кога ќе размислам веќе преку онаквово од овие отмени господи како Џиљи , Блан, Секо , Џон елкан ... на Јуве можеби му треба еден ебиветер како Лапо Елкан, контроверзен , кој би привлекол внимание , би се препукувал јавно ... можеби на некој начин и ќе доведе до некаква мотивација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom