Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе размислам веќе преку онаквово од овие отмени господи како Џиљи , Блан, Секо , Џон елкан ... на Јуве можеби му треба еден ебиветер како Лапо Елкан, контроверзен , кој би привлекол внимание , би се препукувал јавно ... можеби на некој начин и ќе доведе до некаква мотивација.
на Јувентус му требаат фаци за првите места неможе да си играат курот со клубот фаци како што беше Ањели му се клањаа сите

Тука те подржаам Лапо не е тачен мајке ми......А и земи пример со Милан Берлускони фаца и пол 2 порази одма оргија у Интер мурињо еден од најконтраверзните менаџери 2 пораза и одма прае кавги таму пишат го по весници..

Ова го видов кај сенајбоље.

Дали ова може да значи нешто?

Роберто Бетега најверојатно ке се врати во Јуве и ке стане дел од управата:).
Така на големо најавуваат италијанските медиуми. Велат дека Бетега ке дојде како Директор во клубот и притоа најмногу ке му помага на Секо во работата.
Тука

Секо најверојатно е во Мадрид, за да го донесе Гаго на позајмица. Сисоко ке биде отсутен поради Купот во Африка па поради тоа ке треба добра замена
Тука

Серафино Ингардиа тврди дека во случај Јуве да го отпушти Ферара, за нов тренер треба да го именува Гус Хидинк и никој друг.
Тука

Роберто Бетега најверојатно ке се врати во Јуве и ке стане дел од управата:).
Така на големо најавуваат италијанските медиуми. Велат дека Бетега ке дојде како Директор во клубот и притоа најмногу ке му помага на Секо во работата.
Тука
Неговото враќање во Јувентус ќе биде најверојатно официјализирано наредните денови, а веќе во лето ќе има значително преструктуирање во Управата на Јувентус, бидејќи се очекува и Липи да се врати во Јувентус после СП.

Секо најверојатно е во Мадрид, за да го донесе Гаго на позајмица. Сисоко ке биде отсутен поради Купот во Африка па поради тоа ке треба добра замена
Тука
Исто така се најавува дека и Макси Родригез од Атлетико Мадрид и Ледесма од Лацио се играчи за кои Јуве е заинтересиран. Јуве мора да ангажира играч од средниот ред во Јануари, бидејќи по се изгледа дека Каморанези ќе отсуствува подолго време, Сисоко оди на Афрички Куп а Јуве ќе остани само со Мело, Маркизио, Тиаго и Поулсен како алтернативи во средниот ред. линк

Браво за Манингер.

“Yes, I am a second choice but only compared to ‘Gigi’. Still, with such a shot-stopper ahead of me, I can’t have any pretensions. I can only learn from him, even though I am now edging closer to quitting football.
„Да, јас сум втор избор, но само во споредба со Џиџи. Сеуште, со еден таков голман пред мене, јас немам никакви претензии. Јас можам само да учам од него, дури и сега кога сум при крај со играње фудбал“

линк

Хидинк ја одби понудата да ја предводи Северна Кореја на СП, па се погласни се шпекулациите дека веќе има прелиминарен договор со управата на Јувентус и многу лесно може да се случи за време на паузата да седне на клупата... :)

Пјерпаоло Марино, поранешниот Спортски директор на Наполи се најавува дека е можна замена на Алесио Секо. линк

Марино се смета за еден од најупатените за трансфери во Италија, и се смета за човек кој има огромно чувство за пронаоѓање таленти (Хамшик, Лавеци, Маџо итн). Одлично би било ако се ангажира.

A Grande Bettega се поизвесно е дека ќе се врати во Јувентус. линк

Пјерпаоло Марино, поранешниот Спортски директор на Наполи се најавува дека е можна замена на Алесио Секо. линк

Марино се смета за еден од најупатените за трансфери во Италија, и се смета за човек кој има огромно чувство за пронаоѓање таленти (Хамшик, Лавеци, Маџо итн). Одлично би било ако се ангажира.

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=13426
Ми ја украде веста сеа и јас ја пишев :)

Марино и Марота се најдобрите луѓе за местото на потрчконо...

Серафино Ингардиа тврди дека во случај Јуве да го отпушти Ферара, за нов тренер треба да го именува Гус Хидинк и никој друг.
Тука

Ако веќе отпуштаат тренер после 4 месеци работа тогаш само Хидинк мора да дојде,друг никој у право е човеков,а не е само проблемот во Чиро,имаме многу проблеми

Неговото враќање во Јувентус ќе биде најверојатно официјализирано наредните денови, а веќе во лето ќе има значително преструктуирање во Управата на Јувентус, бидејќи се очекува и Липи да се врати во Јувентус после СП.
[/URL]

Tuttosport
Juve, there is Bettega
His arrival is official

така пишува на насловна

Само да се знае кој е стариот индијанец во клубот и репрезентацијата:pos:

marcello_lippi.jpg

Сисоко е среќен во Јуве, и изјави дека се чувствува одлично во Јуве и дека не заминува никаде. Изјави дека е убеден дека Мело и Диего се Шампиони и дека ќе докажат дека вредат големите пари инвестирани во нив. линк

Grande Nedved изјави дека Диего доаѓа од друга земја, со многу поинаков менталитет и начин на игра на фудбалот и нормално е да се има период на привикнување на новата средина. линк

Сисоко е среќен во Јуве, и изјави дека се чувствува одлично во Јуве и дека не заминува никаде. Изјави дека е убеден дека Мело и Диего се Шампиони и дека ќе докажат дека вредат големите пари инвестирани во нив. линк

Grande Nedved изјави дека Диего доаѓа од друга земја, со многу поинаков менталитет и начин на игра на фудбалот и нормално е да се има период на привикнување на новата средина. линк
колку фали недвед во играта на јувее ја нема таа креативност по лева страна можеше да остане усте годинава ама тоа е годините го прават своето ....

In the summer Juventus asked me to sit alongside Ciro and be part of his technical staff, but the idea of being third assistant didn’t convince me and I rejected the proposal.Working in the youth sector could be my path, but up until now I haven’t received any such offers. If the Czech national side, Juve or another club were to present a project, I would evaluate it with great interest.The only offer I received in the summer was from Inter, who were asking me to play for another season. They were very kind and I thank President Massimo Moratti and Jose Mourinho.I said no to the Nerazzurri because I really could not picture myself in a different shirt from the Bianconeri.I am not working to become a director and nobody has asked me to, not even Juve. As a fan I can only say that it hurt to see my former team go out of the Champions League so early.I think this Juve is stronger than last season, but still has to prove it on the field. There is time and the players needed to recover from this situation.Diego and Felipe Melo need time to settle in, as playing for Juventus is not easy and I understand how they feel. The two Brazilians are champions, sooner or later they will prove their worth.
Недвед потврди дека во летото добил понуда од Интер за да изигра уште една сезона, и исто така изјави дека не може да се замисли во дрес различен од дресот на Јувентус, и застана во одбрана на Мело и Диего.

Браво за Недвед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom