Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлични вести Пирату од карибите:pos2: Мислам дека овие двајца се едни од најдобрите поединци на Челзи и многу значат во тимот овие двајца.. Посебно Кавраљо во одбраната.. Сега мислам дека му е шансата на Џoвинко да му ги размрда копачките на Алекс.. Па се надевам дека ке смисли нешто Раниерчо!!Добри вести за Челзи нема да настапат Џо Кол и Карваљо поради повреди:helou:
овие двајца одамна се повредени исто како и есиен.Добри вести за Челзи нема да настапат Џо Кол и Карваљо поради повреди:helou:
Sega uste 20
Одлични вести Пирату од карибите:pos2: Мислам дека овие двајца се едни од најдобрите поединци на Челзи и многу значат во тимот овие двајца.. Посебно Кавраљо во одбраната.. Сега мислам дека му е шансата на Џoвинко да му ги размрда копачките на Алекс.. Па се надевам дека ке смисли нешто Раниерчо!!
Мојата бјанконеро девојка:back:ЕЕЕЕЕЕЕ.....
Тоа е...Се знае дека дечко ми го бидува за се (не да се фалам) ама имам и докази за тоа а еден од нив е и темава...Секоја чест Кикенце , продолжи така , ова треба да се награди:back:
Дали е тоа првиот пар на форумов.Мојата бјанконеро девојка:back:
Bianconero para sempre!!!
ОВА НЕ Е ИЗЈАВУВАЊЕ НА ЉУБОВ , НЕ СИ СВАТИЛ УБАВО.ej izjavuenje ljubav na PP:pos2::pos2::pos2::pos2: mala sala sefe Kiko.:smir::smir::smir:
ОВА НЕ Е ИЗЈАВУВАЊЕ НА ЉУБОВ , НЕ СИ СВАТИЛ УБАВО.
ДЕЧКО МИ Е
Недвед е искусен за големи мечеви и не се сомневам во неговите способности..Некни против Палермо изигра предобро, и ако ја повтори таа игра, мислам дека многу пофункционална ќе ни биде средината..ее Дено,голема е љубовта меѓу Кико и Љупканегоо ја мислам дека ќе иаме предност по десната страна каде е Камора,а Ешли Кол е малце ван форма,исто така Дел Пиеро и Амаури ќе внесат многу немир кај Тери и Алекс,на Недвед ќе му биде малце потешко со Босингва,после ќе биде жестоко со Сисоко и Лампард,а Тиаго ,не знам што да очекувам,или ќе напраи нешто ,ќе даде некој ебачки пас или нема да се снајде,одбраната треба да биде на највисоко ниво,на крај го имаме Џиџи ако треба да се спасува нешто
..уште 18 саати
Девојка ми Љупка е уште еден фан на Јувентус..Се ближи утрешниот меч, и очекувам борба за секоја топка на терен..Форца Јуве!!!ej izjavuenje ljubav na PP:pos2::pos2::pos2::pos2: mala sala sefe Kiko.:smir::smir::smir: