Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри вести за Челзи нема да настапат Џо Кол и Карваљо поради повреди:helou:

Добри вести за Челзи нема да настапат Џо Кол и Карваљо поради повреди:helou:
Одлични вести Пирату од карибите:pos2: Мислам дека овие двајца се едни од најдобрите поединци на Челзи и многу значат во тимот овие двајца.. Посебно Кавраљо во одбраната.. Сега мислам дека му е шансата на Џoвинко да му ги размрда копачките на Алекс.. Па се надевам дека ке смисли нешто Раниерчо!!

19 hours and going down...

Одлични вести Пирату од карибите:pos2: Мислам дека овие двајца се едни од најдобрите поединци на Челзи и многу значат во тимот овие двајца.. Посебно Кавраљо во одбраната.. Сега мислам дека му е шансата на Џoвинко да му ги размрда копачките на Алекс.. Па се надевам дека ке смисли нешто Раниерчо!!

Брате се сомневам дека утре(денес) Џовинко ќе добие шанса, особено сега кога сите напаѓачи се вратени од повредите, а место Недвед нема шанси да игра барем не на ваков натпревар.

Juventus

Juventus (4-4-2): Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Tiago, Nedved; Amauri, Del Piero.

Substitutes: Manninger, Mellberg, Poulsen, Marchisio, Giovinco, Iaquinta, Trezeguet

Coach: Carlo Garganese

For most of the season, Juventus have been crippled by injuries. However, just in time for the Champions League clash at Chelsea, Claudio Ranieri almost has a full strength squad to choose from. With Paolo De Ceglie one of the few out injured, the goalkeeper Gianluigi Buffon and back four of Grygera, Chiellini, Legrottaglie and Molinaro virtually picks itself.

In midfield, Pavel Nedved has been inspired in the last two games and must fill the left midfield position, while the creative Mauro Camoranesi takes the right wing role despite not being fully fit. Without the Argentine there is no imagination in the middle third of the pitch. The race to partner Momo Sissoko in midfield is won by Tiago Mendes, purely due to the fact that he has more experience than Claudio Marchisio, and is in much better form than the hugely disappointing Christian Poulsen. Tiago may be targeted as a weak link though, so Sissoko's job is crucial.

The forward line of Alessandro Del Piero and Amauri is a no-brainer, as they have an excellent understanding and provide both guile and power respectively. David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, and Sebastian Giovinco could all be useful attacking options from the bench in the second half.

Човекот го дели моето мислење за Поулсен.

ЕЕЕЕЕЕЕ.....
Тоа е...Се знае дека дечко ми го бидува за се (не да се фалам) ама имам и докази за тоа а еден од нив е и темава...Секоја чест Кикенце , продолжи така , ова треба да се награди:back:

ЕЕЕЕЕЕЕ.....
Тоа е...Се знае дека дечко ми го бидува за се (не да се фалам) ама имам и докази за тоа а еден од нив е и темава...Секоја чест Кикенце , продолжи така , ова треба да се награди:back:
Мојата бјанконеро девојка:back:
Bianconero para sempre!!!

Мојата бјанконеро девојка:back:
Bianconero para sempre!!!
Дали е тоа првиот пар на форумов. :) Инаку оф топиков да го продолжам со тоа што ме изненади сликата на девојка ти од Стив Ирвин, човек кој екстремно го почитувам и восхитувам. РИП Стив.

Со среќа утре против Челзи.

ej izjavuenje ljubav na PP:pos2::pos2::pos2::pos2: mala sala sefe Kiko.:smir::smir::smir:

ее Дено,голема е љубовта меѓу Кико и Љупка:) негоо ја мислам дека ќе иаме предност по десната страна каде е Камора,а Ешли Кол е малце ван форма,исто така Дел Пиеро и Амаури ќе внесат многу немир кај Тери и Алекс,на Недвед ќе му биде малце потешко со Босингва,после ќе биде жестоко со Сисоко и Лампард,а Тиаго ,не знам што да очекувам,или ќе напраи нешто ,ќе даде некој ебачки пас или нема да се снајде,одбраната треба да биде на највисоко ниво,на крај го имаме Џиџи ако треба да се спасува нешто:) ..уште 18 саати

ОВА НЕ Е ИЗЈАВУВАЊЕ НА ЉУБОВ , НЕ СИ СВАТИЛ УБАВО.
ДЕЧКО МИ Е

bez lutenje ljupka mala sala rekov.vidov deka ti e decko.fino e toa:smir::smir:

a tiago mislam deka ke saka utre ODMAZDA pa mzoe da gi resi sinite.malce da im stegnat provokacija na Terry i Lampard i toa e toa.zolt,vtor zolt i crven i pauza na revansot vo torino.:helou::helou::helou::helou:

ее Дено,голема е љубовта меѓу Кико и Љупка:) негоо ја мислам дека ќе иаме предност по десната страна каде е Камора,а Ешли Кол е малце ван форма,исто така Дел Пиеро и Амаури ќе внесат многу немир кај Тери и Алекс,на Недвед ќе му биде малце потешко со Босингва,после ќе биде жестоко со Сисоко и Лампард,а Тиаго ,не знам што да очекувам,или ќе напраи нешто ,ќе даде некој ебачки пас или нема да се снајде,одбраната треба да биде на највисоко ниво,на крај го имаме Џиџи ако треба да се спасува нешто:) ..уште 18 саати
Недвед е искусен за големи мечеви и не се сомневам во неговите способности..Некни против Палермо изигра предобро, и ако ја повтори таа игра, мислам дека многу пофункционална ќе ни биде средината..

ej izjavuenje ljubav na PP:pos2::pos2::pos2::pos2: mala sala sefe Kiko.:smir::smir::smir:
Девојка ми Љупка е уште еден фан на Јувентус..Се ближи утрешниот меч, и очекувам борба за секоја топка на терен..Форца Јуве!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom