Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moјата прогноза за утрешниот натпревар е 0-1. Искрено тоа ми се врти го главата.
ДелПиеро од слободен удар и штама на Стемфорд Бриџ. :wink:

Да се надеваме дека така ќе биде али ако раниери ја постави играта како со палермо незнам како ќе заврши, најдобро е да не се брани од почеток.

Немам таков обичај да прогнозирам резултати, а поготово не на Јувентус. Али еве ако даваме гол утре, стрелец ке биде Каморанези..

Секоја чест..Се гледа легендарноста на клубов, и историјата која не можат сите пари на светов да ја купат..

Младината на Јуве веројатно има многу пати прошетано по халите со трофеи на Јувентус, и сигурен сум дека се повеќе од свесни кој и што е Јувентус..Најтрофеен Италијански клуб, еден од најреспектираните во Европа..Ништо тоа нема да го засени, иако тоа некој што се љубоморни сакаат да го направат со Калчополи, џабе им се сите кампањи да го уништат..Секогаш ќе излегуваме уште посилни..Тоа го докажува и клипчево, кое го постирам по 100 пат ама секогаш кога ќе го гледам се чувствувам како прв пат да го гледам...
Kiko ZIVOT si:smir:

Kој сака нека биде стрелец само да победиме, па и 1-1 ни одговара до некаде, ништо не се знае утре ке видиме што формација ќе изведе раниери. FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Moјата прогноза за утрешниот натпревар е 0-1. Искрено тоа ми се врти го главата.
ДелПиеро од слободен удар и штама на Стемфорд Бриџ. :wink:
Уф ми зема зборот. Тоа го посакувам не само јас туку и сите играчи на Јуве да се даде гол во гости.

` Да не заборавам сонот на мојот другар беше 0-2 па да видиме.

Да се надеваме дека така ќе биде али ако раниери ја постави играта како со палермо незнам како ќе заврши, најдобро е да не се брани од почеток.
Како што го знаеме Раниери напочеток на 10 минути од мечот ние ке бидеме затворени ке ја осетиме играта па потоа ке отвараме така беше и во игрите во групата како што знам јас посебно со Зенит, а веке Реваншот е друга прилика и таму се оди на се или ништо.

52037594.jpg
92854995.jpg

Ако е точна ова формација сите закутија, зошто кажавте дека Амаури би бил прва постава 100%, не грешите, дај боже да е тоќна и вака не е грешка само со Трезегол што ке игра и со голема мотивација ке постигне гол, верувам во Трезе ....

Форза ТРЕЗЕГУЕТ !!!! :)))))))))

Toa е точно дека така игравме со сите до сеа во групата, али ипак не сум за таква игра, зш ипак челзи е друг тип на екипа мислам дека не би требало со затворена формација да се почне туку да се направи притисок од почеток и да се даде гол ако се може. FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Ако е точна ова формација сите закутија, зошто кажавте дека Амаури би бил прва постава 100%, не грешите, дај боже да е тоќна и вака не е грешка само со Трезегол што ке игра и со голема мотивација ке постигне гол, верувам во Трезе ....

Форза ТРЕЗЕГУЕТ !!!! :)))))))))

Не сум сигурен дали е точна, точната формација ја знае само Клаудио, а ние ке ја знаеме утре во 8:45.

мене сношти ми се сони оти 0-2 ке заврше:vozbud::vozbud::vozbud:
Е штом ти се сони тебе тимче нема што да бараат овие од Челзи.. 0-2 ка заврши.. Не од што сака, туку од што мора така да заврши натпреварот бидеќи на тимче така му се сонило..:pos2::pos2:

За Јуве не сум запознат многу, за Челзи од споменативе кај Балак и Малуда клавам прашалници, другото е 99,9 % точно (освен ако недај Боже се повреди некој утре).

Страв ми е од судијава, тотален (буквално) аматер за вакви натпревари. 39 години од Португалија. Годинава судел на Ливерпул - Марсеј, Алборг - Јунајтед и Баерн - Фиорентина. Ова му е прв нокаут натпревар во ЛШ, досега судел само едно четврт-финале на УЕФА Куп (лани, Баер - Зенит 1-4).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom