Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas mislam deka treba da se kaznuvat nekoi igraci ne mozat nekoi da ne gi narecam ........da si igraat so cesta na Juventus.............Juve is GRANDE...........
кај овој десно стои натпис- Јас не дремам во серија Б
ne be ferara se zaeba so go izvade del piero ako igrase slabo toj sepak e igrac so dolgogodisno iskustvo pa zgora na se i diego go izvade:kesa:Чиро сам си се победи со тоа што го стави Дедо Перо.:smir:
Требаше Џовинко, ќе трчаше ќе ја раздвижеше играта.:smir:
Забораваш дека играме во Лига Европа... :wink:И нека им е честита победата, тотално си ја заслужија. Барем да се фокусираме сеа на Серија А.
, а сигурен сум дека и управата не е најубедена дека Чиро е вистинскиот човек.
Надвор од стадионот, вчера се собрале група навивачи со транспаренти "Andrea Agnelli" и скандирале против управата.
Чиро сабајле на почетокот на тренингот им оддржал 10 минутен монолог и сите ќутеле со наведнати глави. Џиџи ја откажал операцијата за да може да му помогне на клубот во овие тешки моменти.
.  Кога играв за Алумина и кога ке го лапневме 1-0 на гости, Зоки на тренингот утредента по 40ина минути ни попуваше. Овој 10 минути, ебате тоа шуткото. Му откажал вокабуларот послем 10 мин.