Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Oваа формација ја сликнав сабале од Sky, а обично се доста прецизни.
Како и да е и да не игра Камо, Маркизио е одлична алтернатива.

photo1nz.jpg
Оваа е официјалната, потврдена е на нашиот официјален сајт. :точно:

Конечно да земам здив и белки ќе го гледам нарает фудбало

Дечки не се расправајте Каморанези по било која основа заслужва да биди првотимец. Играше во страшна форма пред тие 2 меча шо ги кажвате и е далеку поспремен од било кој во онаа тројка на средина.
Формацијата мислам дека е ок за против Шинтер бидејќи немораме да притискаме, а сепак доколку треба можиме да се трансформираме.

За крај НАПРЕД ЈУВЕЕЕЕЕЕЕ

29

И јас се одјавувам се слушаме накај одморот :vozbud::juve::juve::juve:

2lbkkev.png

Идам пред телевизор, се читаме после.. :) Со среќа нека ни е, одиме на победа! :јуве1:

Еее сеееа се изнервирав магла бе у пм едвај се гледа.Цела недела го чекам дербито и сега магла леее.

Одличен старт на мечов...се надевам ќе победи Јуве :smir:

И еве ггоооооооооооооооооооооооооооол.Честито мелоооо фала ти многууууууууууууу

Многу ми се свиѓа играта само така продолжете ...

ГООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Лелелел човечееееееееее.Ајде ајде ке се вратиме не требаше да дозволиме вакво нешто ама ајде имаме игра ке се вратиме...само напред

Оффф беее цигани са овја интеров ама ќе падна второ полувреме се осеќа некако , овја Мурињо неможеше да не изеде гомна и доби црвен ( ништо ново кај него ) единствени од тимов што до сеа ме ипресионираја са се разбира Касерес звер , Киелини и Сисоко со оглед дека покри голем дел од теренот иако не напрае ништо посебно иначе што се однесуе на мело почнуе да ме нервира со нервозата негова а Дел Пиеро не е спремен за утакмицава целосно и очекуем во второ полувреме да влезе Трезеге . Толку од мене се читамо на крај од утакмицава !

Forza Juve !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom