Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф нервоза ме пука како само лагано си изгубија ко да се недостижни на прво место.Заслужен пораз али нека извлечат поука од поразов и ставајте табела да видам се нервирам :nerv::nerv::nerv:

Играчите се тука, условите за игра еднакви за сите, не може со тој тим што го има на располагање да вади вакви резултати.
Диего најмногу се залагаше од сите, штета што немаше среќа при таа шансата кога нафрли Дел Пиеро. После оваа утакмица малиот (мислам на Џовинко) МОРА да биде стартер пред Дел Пиеро. Извини стари ама помина твоето време...

Имаме играчи но немаме тренер, тоа е реалноста, Венгер вакви играчи да има ќе крши, уште на почетокот на сезоната видов дека нема мотивација кај никој, едноставно нема поврзаност помеѓу играчите, и оваа година разочараа италијанските екипи со исклучок на Виола (мислам за играта), можеби и останатите ќе пројдеме, ама максимум четвртфинале :toe:

Уф ме пука нервоза како си изгубија лагано ко да се сигурни први.Заслужен пораз нека извлечат поука од ова за срамота утакмицава.Ставајте табела да видам се нервирам аааахххх ме дупи интернеров ми ги копира постовиве

Po koj znae koj pat Ferrara ne ebe v rebra... Dzabe mu se i 100 para naocari , ko e slep covekot...

Офф
Не те сфаќам со последново, иако се обидувам.
Дечкото што влезе.. Како се викаше не се сеќавам, нешто како мобиле..
Кога го спомна прв пат слушнав т-мобиле :)

Ciro Immobile.

Дали приметувате дека Јуве прима многу повеќе голови кога игра број 33, поготово од нафрлени топки.

Фудбалот евоулираше, тоа е тоа, веќе онаа типична италијанска игра, на моменти деструктивна и анемична едноставно не пали во Европа односно во ЛШ .

Тоа е лекцијата и за Интер и за Јуве по ова коло, мада Јувентус рака на срце малце ги гледав и тој период не импресионираа .
Иначе нема логика да се вели дека на бод иделе ( така мислам дека прочитав на темава ), а бод а пораз денес исто им се фаќаше, и во двете ситуации Баерн ке мораа да одат на победа во Торино, једини позитивен резултат за Јувентус беше победа .

Ciro Immobile.

Дали приметувате дека Јуве прима многу повеќе голови кога игра број 33, поготово од нафрлени топки.

Друже дај бе не зезај цел тим беше мизерија. Глупаво е да се окривува само еден. Бројот 33 не играше кога примивме 3 гола за 20 минути од Наполи.

Ништо од оваа утакмица со таква игра ли мислеа дека ќе го победат Бордо требаше по озбилно да си ја фатат работата :nesvest:

Не бев во можност да го следам натпреварот,го гледав хајлајтот и можам да кажам само тапа натпревар.Се надевам на подобра игра против Баерн дома и да се види оној правиот Јувентус ..

Фудбалот евоулираше, тоа е тоа, веќе онаа типична италијанска игра, на моменти деструктивна и анемична едноставно не пали во Европа односно во ЛШ .

Тоа е лекцијата и за Интер и за Јуве по ова коло, мада Јувентус рака на срце малце ги гледав и тој период не импресионираа .
Иначе нема логика да се вели дека на бод иделе ( така мислам дека прочитав на темава ), а бод а пораз денес исто им се фаќаше, и во двете ситуации Баерн ке мораа да одат на победа во Торино, једини позитивен резултат за Јувентус беше победа .

Се е на место во постов , се сложувам целосно. Навистина незнам што се случува со Италијанците , одвај поминуваат група , а и да ја поминат нејзе тешко дека поминуваат 1/4 финале. Дефакто играат дефанзивен фудбал , али ова веќе преминува во жална и јалова игра

Друже дај бе не зезај цел тим беше мизерија. Глупаво е да се окривува само еден. Бројот 33 не играше кога примивме 3 гола за 20 минути од Наполи.

Чисто онака статистички, не реков дека е директно крив за головите.
Очигледно мора да се подобрат тие defensive set-pieces.

Гледав интервју на Чире, вика дека не бил задоволен од играта и дека ситуацијата станувала алармантна. Го прашаа за Алекс и ако добро разбрав рече дека не бил баш задоволен од неговата игра.

едит: Број 33 во моментов изјавува како Јуве биле подобри во второто полувреме, и како Јуве нема континуитет и мора не да се повторат ваквите игри бла бла бла...

.Ставајте табела да видам се нервирам аааахххх ме дупи интернеров ми ги копира постовиве

Бордо 13
Јуве 8
Баерн 7
Макаби 0

Се освен пораз ви е од корист... Ке биде “РИМЕС“ на 8ми.

Играчите не се криви, Чиро е единствениот кривец, споредете ги нашиве играчи со играчите на бордо ќе видите каде каде се подобри но како индивидуалци а не како тим, тие индивидуалци треба некој да ги уигра и да им викне малце, а Чиро каков карактер има, се заебаваат со него, тоа е реалноста, нека дојде Хидинк ќе видите што ќе се случува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom