Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Уф нервоза ме пука како само лагано си изгубија ко да се недостижни на прво место.Заслужен пораз али нека извлечат поука од поразов и ставајте табела да видам се нервирам :nerv::nerv::nerv:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Играчите се тука, условите за игра еднакви за сите, не може со тој тим што го има на располагање да вади вакви резултати.
Диего најмногу се залагаше од сите, штета што немаше среќа при таа шансата кога нафрли Дел Пиеро. После оваа утакмица малиот (мислам на Џовинко) МОРА да биде стартер пред Дел Пиеро. Извини стари ама помина твоето време...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Имаме играчи но немаме тренер, тоа е реалноста, Венгер вакви играчи да има ќе крши, уште на почетокот на сезоната видов дека нема мотивација кај никој, едноставно нема поврзаност помеѓу играчите, и оваа година разочараа италијанските екипи со исклучок на Виола (мислам за играта), можеби и останатите ќе пројдеме, ама максимум четвртфинале :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Уф ме пука нервоза како си изгубија лагано ко да се сигурни први.Заслужен пораз нека извлечат поука од ова за срамота утакмицава.Ставајте табела да видам се нервирам аааахххх ме дупи интернеров ми ги копира постовиве

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Po koj znae koj pat Ferrara ne ebe v rebra... Dzabe mu se i 100 para naocari , ko e slep covekot...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Офф
Не те сфаќам со последново, иако се обидувам.
Дечкото што влезе.. Како се викаше не се сеќавам, нешто како мобиле..
Кога го спомна прв пат слушнав т-мобиле :)

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ciro Immobile.

Дали приметувате дека Јуве прима многу повеќе голови кога игра број 33, поготово од нафрлени топки.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.000
Фудбалот евоулираше, тоа е тоа, веќе онаа типична италијанска игра, на моменти деструктивна и анемична едноставно не пали во Европа односно во ЛШ .

Тоа е лекцијата и за Интер и за Јуве по ова коло, мада Јувентус рака на срце малце ги гледав и тој период не импресионираа .
Иначе нема логика да се вели дека на бод иделе ( така мислам дека прочитав на темава ), а бод а пораз денес исто им се фаќаше, и во двете ситуации Баерн ке мораа да одат на победа во Торино, једини позитивен резултат за Јувентус беше победа .

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ciro Immobile.

Дали приметувате дека Јуве прима многу повеќе голови кога игра број 33, поготово од нафрлени топки.
Друже дај бе не зезај цел тим беше мизерија. Глупаво е да се окривува само еден. Бројот 33 не играше кога примивме 3 гола за 20 минути од Наполи.

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Ништо од оваа утакмица со таква игра ли мислеа дека ќе го победат Бордо требаше по озбилно да си ја фатат работата :nesvest:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не бев во можност да го следам натпреварот,го гледав хајлајтот и можам да кажам само тапа натпревар.Се надевам на подобра игра против Баерн дома и да се види оној правиот Јувентус ..

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Фудбалот евоулираше, тоа е тоа, веќе онаа типична италијанска игра, на моменти деструктивна и анемична едноставно не пали во Европа односно во ЛШ .

Тоа е лекцијата и за Интер и за Јуве по ова коло, мада Јувентус рака на срце малце ги гледав и тој период не импресионираа .
Иначе нема логика да се вели дека на бод иделе ( така мислам дека прочитав на темава ), а бод а пораз денес исто им се фаќаше, и во двете ситуации Баерн ке мораа да одат на победа во Торино, једини позитивен резултат за Јувентус беше победа .
Се е на место во постов , се сложувам целосно. Навистина незнам што се случува со Италијанците , одвај поминуваат група , а и да ја поминат нејзе тешко дека поминуваат 1/4 финале. Дефакто играат дефанзивен фудбал , али ова веќе преминува во жална и јалова игра

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Друже дај бе не зезај цел тим беше мизерија. Глупаво е да се окривува само еден. Бројот 33 не играше кога примивме 3 гола за 20 минути од Наполи.
Чисто онака статистички, не реков дека е директно крив за головите.
Очигледно мора да се подобрат тие defensive set-pieces.

Гледав интервју на Чире, вика дека не бил задоволен од играта и дека ситуацијата станувала алармантна. Го прашаа за Алекс и ако добро разбрав рече дека не бил баш задоволен од неговата игра.

едит: Број 33 во моментов изјавува како Јуве биле подобри во второто полувреме, и како Јуве нема континуитет и мора не да се повторат ваквите игри бла бла бла...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
.Ставајте табела да видам се нервирам аааахххх ме дупи интернеров ми ги копира постовиве
Бордо 13
Јуве 8
Баерн 7
Макаби 0

Се освен пораз ви е од корист... Ке биде “РИМЕС“ на 8ми.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Играчите не се криви, Чиро е единствениот кривец, споредете ги нашиве играчи со играчите на бордо ќе видите каде каде се подобри но како индивидуалци а не како тим, тие индивидуалци треба некој да ги уигра и да им викне малце, а Чиро каков карактер има, се заебаваат со него, тоа е реалноста, нека дојде Хидинк ќе видите што ќе се случува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom