Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ја глеав утакмицата ама од ова шо читам Сампдорија си добиле незаслужен бод :toe: Ај ако нае некој хајлајтс нек пушти линк да видме што се дешавало...
Вечер реми би ни одговарало највише ќе остане статус кво ама ја би сакал милан да тепа... сепак 1 бод поблиску до интер ми е некако подобро иако ке не престигне милан ....
Од кое прочитано ти увиде дека заслужиле бод?

Точно тоа дека имаше погодок и дека имаше добри потези но исто така имаше 3-4 топки кои му беа на 2цм од нога на кои само требаше да ја подаде ногата и топката сама ке влезеше во гол.
п.с Го видовте ли слободниот на Дел Пиеро пречка па статива
Слободниот беше гром, да влезеше топката вгол ќе беше гол на Калчото оваа година, но ете и за тоа немавме среќа..На три наврати топката ја допре линијата на голот, но никако да влези.

Na tolku mnogu pehovi sezonava, uste i srekata ni go svrte grbot. Stvarno e steta za igracite koi odigraa napagjacki fudbal da izgubat 2 boda od ekipa koja dosla da propagira anti-fudbal i da lezi po teren i da se previtkuva posle sekoj kontakt. Jas da sum na celo na federacijata bi gi kaznuval takvite ekipi so odzemanje bodovi a ne uste da bidat nagradeni so bod ili tri. Mame im e**m sedmoklasno

Минатиот натпревар имавме среќа и до победата дојдовме во последнит секунди, ама сега се гледаше дека не ни оди. Џабе беа сите обиди. Некој погоре го критикуваше Молинаро, незнам по кој критериум. Ама ако го споредиш со Григера тогаш ке биде исто како Григера да не играл.
Таков е фудбалот, да се надеваме дека вечер ке одиграат нерешено Милан и Интер со што ке остане иста табелата.

si ja posravme rabotata epten eve na dva pati ako izgubi vecer inter se doveduvame vo situacija da znacitelno ja namalime prednosta ama se pokazavme kako tim koj nemoze da izdrzi da igra pod pritisok, ubava igra prezenttirana deneska so poveke sansi megutoa napagacite ne ni bea na potrebnoto nivo,odbranata napravi golem kiks pri golot na samdorija. nedved bese eden od podobrite na denesniot natprevar a najdobar spomnav i prege giovinko alal neka mu e ke go bide maliot. molinaro pak gi zasluzi site kritiki isto so grigera abe razbiram ama do tolku da se nemalo pojma od centarsutevi majka mu, pa uste i koga mu dadoa da izveduva sloboden so nafrluvanje vo 16 samo kolku mizerno go napravi toa, poulsen drugarot moj kogo go kritikuvav uste koga se realizira transferot, cista promasena invseticija e covekot misli deka so tie negovi sranje nafrleni topki e na trening pa samo sutiraj u vis i gagaj vrapci, pameten poteg napravi ranieri sto go smeni na poluvreme, se na se mnogu e za pisuvanje kritiki eden kup

si ja posravme rabotata epten eve na dva pati ako izgubi vecer inter se doveduvame vo situacija da znacitelno ja namalime prednosta ama se pokazavme kako tim koj nemoze da izdrzi da igra pod pritisok, ubava igra prezenttirana deneska so poveke sansi megutoa napagacite ne ni bea na potrebnoto nivo,odbranata napravi golem kiks pri golot na samdorija. nedved bese eden od podobrite na denesniot natprevar a najdobar spomnav i prege giovinko alal neka mu e ke go bide maliot. molinaro pak gi zasluzi site kritiki isto so grigera abe razbiram ama do tolku da se nemalo pojma od centarsutevi majka mu, pa uste i koga mu dadoa da izveduva sloboden so nafrluvanje vo 16 samo kolku mizerno go napravi toa, poulsen drugarot moj kogo go kritikuvav uste koga se realizira transferot, cista promasena invseticija e covekot misli deka so tie negovi sranje nafrleni topki e na trening pa samo sutiraj u vis i gagaj vrapci, pameten poteg napravi ranieri sto go smeni na poluvreme, se na se mnogu e za pisuvanje kritiki eden kup
E da znaes samo kolku se slagam za boldiranoto:helou: Nekolku pati sezonava se povtoruva istata slika koga treba da se namali prednosta na Inter. Deza vu vo sekoja prilika.

E da znaes samo kolku se slagam za boldiranoto:helou: Nekolku pati sezonava se povtoruva istata slika koga treba da se namali prednosta na Inter. Deza vu vo sekoja prilika.
Под притисок играа и против Реал..Дотогаш не следеше тешка серија од нерешени резултати и порази, и едноставно мораа да победат, чувствуваа невиден притисок..Па ги потопивме во секој смисол..Не можам да ги обвинам играчите, едноставно денеска немавме ронка среќа, а исто така и судијата доволно не оштети..Да се надеваме на поволен резултат за нас од вечерашново дерби на Интер и Милан..

Под притисок играа и против Реал..Дотогаш не следеше тешка серија од нерешени резултати и порази, и едноставно мораа да победат, чувствуваа невиден притисок..Па ги потопивме во секој смисол..Не можам да ги обвинам играчите, едноставно денеска немавме ронка среќа, а исто така и судијата доволно не оштети..Да се надеваме на поволен резултат за нас од вечерашново дерби на Интер и Милан..
Jas ne gi ni obvinuvam igracite zatoa sto imame dovolno iskusni igraci koi ne bi potpadnale pod pritisok. Mislam deka toj sto go cuvstvuva pritisokot e Ranieri. A za CL nemam zborovi. Tamu Juve naogaat nekoi extra motivi i vo ova natprevaruvanje sum prezadovolen od niv. Pritisokot do sega e prisuten samo vo domasnoto natprevaruvanje.

резултатот баш не ни оди во прилог за скудетото а од друга пак да заради 2то место:tapp:

Ништо не ни е загубено бе ццц сите се откажуват, абе од кај знаете што ке се деси со Интер до крајот на сезоната може ке паднат на ниско ниво со кое можаме да ги поминеме, сетете се лани Рома го гонеше Интер на -11 бода негатива, која крајното коло им одлучуваше на Интер за титула, ништо не е загубено и тие 9 бода не се многу во Италјанскиот фудбал. Верувам во Јуве се надевам дека ке се доближат до крајот на 38то коло, и има 38 кола а не да се откажуваме на пола сезона.

Форза Јуве !!
Форза Бјанконери !!

Ништо не ни е загубено бе ццц сите се откажуват, абе од кај знаете што ке се деси со Интер до крајот на сезоната може ке паднат на ниско ниво со кое можаме да ги поминеме, сетете се лани Рома го гонеше Интер на -11 бода негатива, која крајното коло им одлучуваше на Интер за титула, ништо не е загубено и тие 9 бода не се многу во Италјанскиот фудбал. Верувам во Јуве се надевам дека ке се доближат до крајот на 38то коло, и има 38 кола а не да се откажуваме на пола сезона.

Форза Јуве !!
Форза Бјанконери !!

vidi ne sakam da kobam megutoa za da se nadevas treba da ima vo sto da se nadevas -9 e ogromna razlika 15 kola do kraj na tie 15 kola inter treba da kiksne 4 pati a nie da ne izgubime nitu eden bod. sto mene mi e maku verojatno deka ke se desi, velam 4 pati za da imame poveke bodovi od niv,si se sjebavme samite nie od nova godina navamu posebno i denes so sampdorija. jebiga toa e

резултатот баш не ни оди во прилог за скудетото а од друга пак да заради 2то место:tapp:

уживај... мислам дека.. има шанси ..доволно големи за Јувентус до крајот да го освојат скудетото... Милан ќе беше полошо ако победеа...тогаш и они ќе имаа апетити за првото место...повеќе него сегашните... :toe:

vidi ne sakam da kobam megutoa za da se nadevas treba da ima vo sto da se nadevas -9 e ogromna razlika 15 kola do kraj na tie 15 kola inter treba da kiksne 4 pati a nie da ne izgubime nitu eden bod. sto mene mi e maku verojatno deka ke se desi, velam 4 pati za da imame poveke bodovi od niv,si se sjebavme samite nie od nova godina navamu posebno i denes so sampdorija. jebiga toa e
Теоретска шанса постои, а не треба повеќе од мала серија на слаби резултати кои на секој тим му се случуваат..Има уште 14 кола до крајот, а и самиот Мурињо вечерва изјави дека на Интер до титулата му требаат уште 11 победи..Знае човекот дека ова е фудбал, а во фудбал ништо не е невозможно..9 бода се можеби голема предност, но постои теоретска шанса за да се анулираат, иако морам да признаам дека ќе биде тешко..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom