Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Поулсен цела сезона го немаше ама еве го кога е најпотребано БРАВО!!!:smir::smir::smir:

идам да се напијам вода ,умрев хахах утакмицава лудило брате

Ах колку е глуп Јакинта , после ќе се буни зашо е 2ра:tapp:

Вредеше измената ............. Честито победа момци и враќање на втората позиција. FOZA JUVENTUS

:pos2::pos2::pos2::pos2:ПОУЛСЕН!!!!Ѕвер

AAAAAAAAAAAAA kakvo vadenje gz:vozbud::vozbud::vozbud: vo shok sum. Konecno malku i srekata da gi posluzi koga veke nema igra.

Ме уништи интернетов денес! И така цела раскурчена, додека пцуев се` што ми текна, прв ми се отвори форумов и ве читам гол!!!!!!!!!!! Ќе си пукнев од мака, веќе почнав да губам надеж дека незнаев уште колку минути има и до каде се! Леле бравооооооооо!!!
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Знаев дека ке се извадиме вака Цигански:pos2:. Ама ова е супер за Моралот на тимот а посебно на Поулсен. Браво тепавме со 10 души.

Уфффф, како ми олесна онај босанецо ко кажа дека сме дале гол. Катанија се гнасни дома, арно си ги собравме поените, сега навивам за Милан :D

Ме уништи интернетов денес! И така цела раскурчена, додека пцуев се` што ми текна, прв ми се отвори форумов и ве читам гол!!!!!!!!!!! Ќе си пукнев од мака, веќе почнав да губам надеж дека незнаев уште колку минути има и до каде се! Леле бравооооооооо!!!
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Море ја глеав и до последна минута рацете ми се тресеа....коа дадоа нашиве гол...па коа почнав да урлам по дома...и по 2 секунди ко ме спука некоја чудна паника...неможев да се контролирам одвај чекав да свирне судијата...и конечно алелуја!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom