Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не е можно бе ..црвен картон за Јакинта.Што убаво почнавме сега ке се изнамачиме со играч помалку.
СУДИЈА ПЕДЕР

Јакинта доби жут коа да де гол го соблече дресот и напраи несмасен клизач сеа и си доби втор жут :toe:

Леле, дали е нормален!!! Сомнителен ми е тој човек, некако како да е против цел свет. Нека се свети поинаку за тоа што не игра секогаш прва постава. Леле ептен се изнервирав!!!

Јакинта доби жут коа да де гол го соблече дресот и напраи несмасен клизач сеа и си доби втор жут :toe:
Фала
Арно не е обратно ќе почнев за најголем дебил да го сметам.

Stvarno nemase smilsa odma da mu dade vtor zolt. U picku mater sega so deset igraci ke igrame. Aaaaaaaaa!!!!!

ne smeese ama morase eli znae deka za soblekuvanje na dres ima obavezno zolt, samo sto izvedoa od centar katanija ovoj ponesen od golot ke kliza go zakaci dobro mislam deka dobi zasluzen vtor zolt karton, jebiga ne mislese covekot samo maliot mozok go koristese. toa e

Добро е се држиме не се приметува многу многу дека сме со играч помалку,браво за Џиџи кој по којзнае кој пат докажува дека е најдобар голман во светот,само нека издржат вака во 2-ро полувреме

да не беше Буфон ќе губевме,и после боље играле јуве со Манингер:) Буфон си е Буфон

Свашта еј!!!! Супер изигра Јуве, Катанија се опасни на против напади, мора повеќе да пазиме... Околу црвениот... не знам шо да кажам... До негде може Јакинта да се криви, али па и вториот фаул не беше за жолт картон... и судијава претера... Иначе сеа у второ полувреме очекувам замена Недвед - Џовинко, не дека чехот беше слаб, него дека со играч помалце, ќе настојуваме на контра напади, а Џовинко е специјалист за тоа. Ако водиме до кај 70 минута, Маркиони - Каморанези и Поулсен - Тиаго. Ајде, можеме да победиме! ФОРЦА ЈУВЕ!!!:vozbud:

Добро беше до сега, Ајде само вака да продолжиме и да издржиме уште 45 минути. Лошо ке биде ако се браниме, сигурно Раниери ке ги советува нешто корисно.

Mame mu e**m na sudijata. Zaradi nego sega Juve ne smee da napadne. Ja zaeba utakmicata. Mozebi ne se primetuva deka sme so igrac pomalce ama nekako pretpazlivo mi igraat i toa ne e toa sto sakam da go gledam od Juve. Za nekolkute predhodni mecevi sami si bea krivi ama vo slucajov kriv e SUDIJATA.

Tolku od naseto izdrzuvanje so igrac pomalce. A da "mnogu dobra" intervencija od Buffon, prosto sum vooduseven.:kesa:

да не беше Буфон ќе губевме,и после боље играле јуве со Манингер:) Буфон си е Буфон
ДА БЕ. се виде пред 2 минути. Овој гол паѓа на негова душа. Таква топка не се одбива. со 3 на саат идеше а он ја одбива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom