Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се замарате со тоа што Дел Пиеро не е викнат во репрезентација,не е битно тоа ипак е само пријателска а и Дел Пиеро нема што да докажува,најбитно е да игра за јуве во топ форма,а за Јакинта ми е мило што е повикан,Липи има голема доверба во него,иначе сеа за со Катанија сакам у напад да бидат Амаури и Трезе,каков тандем:drk:

Да ве разочарам малце.

Новата тема е ветена за Eko1, најстариот бјанконер на форумов со Дивајн заедно, кој воедно е автор и на оваа тема. Поради лични обврски не е во можност да се логира многу често, но во секој случај ќе биде известен да се логира и да отвори нова тема како што доликува.

Не верувам дека Еко би нашол време за да спреми една нова и подобро поставена тема, па не мора толкави возбуди во врска со тоа. Не дека се откажал од Јувентус или не знае што да напише, ама бидејќи мнооогу ретко се логира на форумов, нема потреба да се чека на него. И јас мислам дека KikoMC би средил убаво, па ако е заинтересиран нека го направи тоа.
Не дека има некоја посебна потреба да се отвори нова тема, но можеби и треба некоја, која поубаво ќе почне и која ќе биде далеку посредена и поинформативна.
:pipi:

едит: Заборавив ... тепаме утре???:vozbud::vozbud::vozbud:

Не верувам дека Еко би нашол време за да спреми една нова и подобро поставена тема, па не мора толкави возбуди во врска со тоа. Не дека се откажал од Јувентус или не знае што да напише, ама бидејќи мнооогу ретко се логира на форумов, нема потреба да се чека на него. И јас мислам дека KikoMC би средил убаво, па ако е заинтересиран нека го направи тоа.
Не дека има некоја посебна потреба да се отвори нова тема, но можеби и треба некоја, која поубаво ќе почне и која ќе биде далеку посредена и поинформативна.

Дивајн зарем се прашува тоа и зарем ти се сомневаш во тоа?:nesvest:

Да,да и јас се сложувам со тебе:smir::smir::smir:

Утре Катанија ке го јадее .... 0-2 доста е ??? FORZA JUVE....

Утре некаде ја даваат имате ли информации Телмба,ОБН или ??
Или пак на стрим ке сме ??

Добро е, Кикснаа миланезите. Ако победиме утре се враќаме на Второто место.

Сега видов, незнаев ЛЕЛЕ СУПЕР среќен сум Милан киска не ја победи Реџина и тоа се спасиле од пенал Милан израмнил, еве голема шанса за нас, Интер победи Милан киксна утре со победа се издигнуваме на 2рата позиција и го бркаме Интер до крајот, ке му дојде и на Интер падот на форумата нема да победува се, ке го фати и него криза да виде како е ..

Ке бидете просветлени со повеке стримови утре пред мечот.Да се надеваме на вракање на вотрата позиција:helou:

Не смееме да дозволиме уште еден кикс.Одиме на победа и на второ место !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom