Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можна формација.. рече Кико така да ништо не се знаеШто е со Каморанези, нели ке бил во 1 тим или беше ова трач, бидејки велевте 100% спремен со мечот со Катанија и ке настапува !?
Јас па се израдував.
Tuttosport, пишува дека бил постигнат договорот меѓу Секо и Вердер Бремен за Диего..30 милиони ќе му бидат исплатени на Вердер Бремен за трансферот, а 20 милиони ќе му бидат исплатени на играчот за договор од 4 години!! Според весникот договорот бил постигнат уште пред 2 недели, но дури сега излегло на виделина! Како и да е, секако дека преговорите се на повисоко нивоThe RAI announces the agreement: 30 million at Werder, 20 to the player in 4 years at the Expo in Monaco and a sponsor of Fantasista gives un'indiscrezione: the Brazilian will be in Turin.Secco smentisce, ma la trattativa è in fase molto avanzataDry runs, but the negotiation is at an advanced stage
Ауу а да читаш малку повеќе?нели е завршен преодниот рок веке?:smir:Диего
Пред да постираш нешто, треба да ги прочиташ поубаво линковите што ги постираш..
Те уверувам дека ќе ангажираме звучно име, мајстор на фудбалската игра в лето..Сто проценти сум сигурен!!!Заменик на Недвед...Ubavo e toa sto se pravat planovi za vo idnina, samo sto letoto e daleku i ne bi me iznenadilo do togas upravata da resi da ne gi zeme ovie igraci zatoa sto " bila zadovolna od postoeckiot kadar". Premnogu razocaruvanja mi priredija do sega, taka da sekoja informacija za mozno zasiluvanje moram da ja zamam so rezerva.
не ме сваќате зборо ми беше да кажам дека управата на Јуве е тињаПред да постираш нешто, треба да ги прочиташ поубаво линковите што ги постираш..
Инаку, за Диего наводниот договор е за влето, читај убаво!!!
Ajде најди поврзаност меѓу двата поста, па за те сватиме?!?!?не ме сваќате зборо ми беше да кажам дека управата на Јуве е тиња:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:преку куро ми е од такви шпекулации де тај де унај и на крајта па ке играме со истите:kesa:
A тимче и јас да се надоврзам, немој да помислиш дека гледаме на гравчиња, па да знаееме што ти мисли мозочето... Инаку да се надоврзам малку на натпреваров со Катанија... Мисла дека треба уште од прва минута да се тргни кон голот, а не да се браниме и да чекаме слободен или пенал за да победиме.. Таквата игра најмалку ни е потребана(зборувам за игра ако се браниме и чекаме една шанса).. Според мене најдобра напаѓачка формација е 3-4-3.. Со оваа добиваме и на контра напади и во секој момент од натпреварот имаме 3 во напад.. Има доста да се објаснува на опваа формација, само што тешко е во пост.. Очекувам победа со супер игра и повеќе гилчиња!! FORZA JUVE!!не ме сваќате зборо ми беше да кажам дека управата на Јуве е тиња:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:преку куро ми е од такви шпекулации де тај де унај и на крајта па ке играме со истите:kesa:
Со ваква одбрана 3-4-3 да играме ке не напунат со голови:nenene:A тимче и јас да се надоврзам, немој да помислиш дека гледаме на гравчиња, па да знаееме што ти мисли мозочето... Инаку да се надоврзам малку на натпреваров со Катанија... Мисла дека треба уште од прва минута да се тргни кон голот, а не да се браниме и да чекаме слободен или пенал за да победиме.. Таквата игра најмалку ни е потребана(зборувам за игра ако се браниме и чекаме една шанса).. Според мене најдобра напаѓачка формација е 3-4-3.. Со оваа добиваме и на контра напади и во секој момент од натпреварот имаме 3 во напад.. Има доста да се објаснува на опваа формација, само што тешко е во пост.. Очекувам победа со супер игра и повеќе гилчиња!! FORZA JUVE!!